Клуб 'Бебе' : © Български Бебе Център
Страници:  <<12345678910>>
Страница:9 от 10
Re: Август-Септемврийски бебешоци 2009 biberon
Изпратено: danny_stoyanova (IP регистриран)
Дата: 27 August, 2010 09:03

Здравейте!

Да почерпим за големия ни батко рожденник!Ние бяхме седмица в болница с двамата ми малки мъже имаха повръщане. разтройство и висока Т... уж оздравяха вече та да видим....
Иначе сме що годе добре. Ицето си хапва много добре вече, Ради - не му се яде много много дано да отмине... бяхме малко в Твърдица и не съм писала за това... Утре ще празнуваме двата рожденни дни заедно и после ще ви пусна снимчици smiling smiley засега толкова че още имам неща да доизпипвам за утре...

Целувки на всички малки и големи салдуркувци и сладуранки smiling smiley
123

Re: Август-Септемврийски бебешоци 2009 biberon
Изпратено: magi_stivi (IP регистриран)
Дата: 27 August, 2010 21:03

Здрвей Дани Стоянова.Да ви е жив и здрав баткото,много да ви слушка и да ви носи само радост в къщи.И Стивко и Маги ми бяха със разстройство и повръщане и висока температура и се оказа когато казахме на личната докторка че било летен вирус.Ще мине ,но трябва да няма много контакти с други деца и възрастни . Моята малка Маги е 6600 кг и 68 см и на последната консултация ( от Август месец 2009 до сега сме все болни 2010 г ) и сме надали само 200 гр поради тези настинки,варицели и грипове и 1 см сме високи. Днес си направихме една малка разходка със Маги и Стиви по центъра със майка ми,сесдтра ми със 2 мата ми племеника ( Николай на 3 г и Ивелин на 6 м ) и мина много добре ,но се прибрахме в къщи защото на вън беше много горещо макар че беше още рано ( към 13:30 часа се прибрахме в къщи ) .За сега е това от нас.[/img]

Re: Август-Септемврийски бебешоци 2009 biberon
Изпратено: veselka221 (IP регистриран)
Дата: 28 August, 2010 09:17

Здравейте и от нас на всички мами и на техните вече пораснали деца!Нещо много изоставихме форума,но по разбираеми за всички ни причини.Миналата година с нетърпение очаквахме нашите малки мишки и ето те вече станаха на по годинка,да са живи и здрави всички малчовци да растат безгрижно и весело! Сияна проходи на 10 месеца,но не беше много уверена,сега като стана на 1 годинка проходи съвсем нормално и обикаля из стаите не се спира и мама вече си има безплатен фитнес.На последната консултация преди седмица тежахме 9.200 и сме високи 74см,направихме изследванията като я боцнаха не плака,но каката рева като дърта магарица и нея я боцнаха,че 2 месеца не беше ходила на градина и сега като тръгне мама ще има по-вече време за компа ezik Мами предлагам,ако някоя от вас има регистрация във Фейса да свирка.Ето малко снимки от нас на който му се гледа [www.facebook.com] Това е от нас за сега,хайде мами малко да се пораздвижим
praznik praznik


Re: Август-Септемврийски бебешоци 2009 biberon
Изпратено: danny_stoyanova (IP регистриран)
Дата: 28 August, 2010 13:40

Ето малко снимки от 15.08 а днешните по-късно....


123

Re: Август-Септемврийски бебешоци 2009 biberon
Изпратено: Poli78 (IP регистриран)
Дата: 10 September, 2010 15:42

Момичета, от името на майчетата от темата на майско-юнско-юлските бебета 2009 Ви каня в нова тема в клуб Детство. Пропуснахме да включим в нея септемврийките, но ако решите да се присъедините, тази грешка ще бъде поправена още в следващата нова тема. Ще се радваме да станем обща компания!

Re: Август-Септемврийски бебешоци 2009 biberon
Изпратено: magi_stivi (IP регистриран)
Дата: 20 October, 2010 21:43

Здравейте момичета.Аз от доста време не съм влизала да драсна някое редче.Първо честито на Рождениците.Да са живи и здрави,много да слушкат ,да се веселят и да носят много радост в къщи.Ние пак бяхме бяхме малко болнички.нашия бати Стиви много обича да ходи на яслата и да си играе с децата и от както взе да ходи всичко яде,е малко на дърнето не иска да казва когато му се пишка и ака и все още е с памперс.Маги е добре и преди 1 седмица и правихме питка за прощъпулник защотпо вървеше за ръката и не искаше да се пуска от мен а сега от 2 - 3 ден авече върви самичка без да я държим за ръчичка.Пада ,става и пак продължава,имаме 8 зъбчета ( 4 долу и 4 горе ),маги много обича да излиза на разходка на вън но когато е студено не излизаме никъде .Правя и домашни пЮренца ( варен картоф,морков,салам ,подправка ,сиренцеи чушка ) пасирам и го и тя го яде.Маги яде всичко кавото и направя.Играе си самичка и много се обичкат със Стивко и когато не се видят няколко дена на следващия ден когато отиден много се гушкат и целуват.

Re: Август-Септемврийски бебешоци 2009 biberon
Изпратено: magi_stivi (IP регистриран)
Дата: 20 October, 2010 21:52

Маменца аз съм GALQ _ 85.Лека и спокойна вечер.

Re: Август-Септемврийски бебешоци 2009 biberon
Изпратено: magi_stivi (IP регистриран)
Дата: 9 November, 2010 12:40

Здравейте момичета.Вчера водих Маги на консултация и докторката каза че е 9500 кг,75 см.Направихме и прощъпулник ( питка ) преди 2 седмици и тя проходи.сега си ходи по уверено ии стабилно.Много ме слушка,хапва си добре,играе си със всички играчки с батко си и си мен и с други хора също си играе.Винаги когато се събуди е усмихната.Голям е ИНАТ и иска всичко да става на нейната.Стиви е добре,но много му че мъчно ,че не е при нас.Ние ходим да го видим,и когато разбере ,че си тръгваме му е много мъчно и всеки път плачка за нас да го вземем с нас.На Яслата му харесва,хапва си там,играе си и спинка.Стивко е 12 кг и 80 см.стивко и той много слушка.Маги има 9 зъбчета ( 5 горни и 4 долни ).Маги много говори на бебешки нищо не и разбирам все още.Сега се научи да казва ( Куче,Падна),дава целувка с ръчичка,маха за Чао и когато взема телефон или GSM започва да говори.Маги спинка по 3 пъти на ден и яде по 5 пъти на ден .Сутрин се събужда в 06:30 или в 07:00 часа ( хРАНЯ Я ) и заспива понякога в 08:00 или издържа до 11:00 часа,нахранвам я и я преспивам в 11:00 и спинка до 13;30 часа.След това започвам да я храня,играе си тъка до 15:00 часа.В 15:00 часа я преспивам до 17;00 часа,храня я в 17;00 часа ,играем си след това и последното и хранене е в 20;00 часа храним я и в 20;30 часа я преспиваме ЗА сега е това от нас маменца.

Re: Август-Септемврийски бебешоци 2009 biberon
Изпратено: Hrisi (IP регистриран)
Дата: 24 November, 2010 14:56

Здравейте момичета,

Аз вече смятам да съм по-редовна във форума - върнах се на работа и имам повече време за тези неща. Виждам, че темичката ни върви доста бавно, но то е по обясними причини :-)
То не било никак лесно с две деца - лудницата е пълна glupi Най-важното е да са живи и здрави, пък другото ще го преживеем.
Крис проходи на около годинка и един месец и сега няма спирка - катери се навсякъде и върху всичко - много е активен и жилав, но е слабичък и дребничък за възрастта си. На последната консултация преди около половин месец беше 9 170 и виско 74 см. Има вече 10 зъба започна да се храни по-добре.
Баткото е вече втори клас и има бележник - засега само с шестици tanc
Както ви казах - върнах се на работа, а таткото остана в къщи по майчинство, че фирмата им е доста закъсала и не се знае дали ще изплува изобщо от кризата.
Ами, в общи линии това е около нас. Сега ще кача малко по-актуални снимки и ви чакам да си пишем cunki

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersРедактирано 1 пъти последният път 24.11.2010 15:00.

Re: Август-Септемврийски бебешоци 2009 biberon
Изпратено: Atzilar (IP регистриран)
Дата: 24 November, 2010 22:07

Здравей, Хриси!
Радвам се да те видя! smiling smiley Двамата юнаци са чудесни. Много пораснали и много чаровни!
Нашата темичка отдавна замря и никой не пише в нея. sad smiley
На мен честно казано ми остава много малко време за забавление пред компютъра. Борко-Бърборко проходи преди месец и също като Крис няма спиране. Катери се като маймуна и трябва постоянно да го следи някой. Каката е първокласничка. Пишем цифри, букви, четем заедно. Баткото пък все трябва да му вися на главата като пише - много бързо забравя какво е седнал да прави. winking smiley А имат и извънкласни занимания. Водене, прибиране. Борко си го мъкна като куфар с мен навсякъде. Има вече 9 зъба. Яде си храната от детската кухня и какво ли още не. Като прахосмукачка е! На последната консултация, миналата седмица беше 11кг и 77см.
А ти за Крис не се притеснявай. Ще дръпне , ще се източи. smiling smiley

Lilypie Kids birthday Ticker Lilypie Kids birthday Ticker Lilypie Fourth Birthday tickers

Re: Август-Септемврийски бебешоци 2009 biberon
Изпратено: Hrisi (IP регистриран)
Дата: 25 November, 2010 08:42

Рали, направо ти се възхищавам - на мен с двамата ми идва нанагорно, а ти с трима как се оправяш...незнам. На мен ми беше много трудна миналата година, когато Стиви беше в първи клас и трябваше да съм му на главата непрекъснато, а Крис беше новороден и се кърмехме на 3 часа и се будехме и нощем...ужас - седях и спях докато единя учи, а другия суче. Но, лека полека влизаме в час - единя вече е по-ориентиран ученик, а другия вече се движи и действа самостоятелно. glupi
Хайде - стига съма се оплаквала - да са ни живи и здрави дечицата - това е най-важно.
Я да ви питам - вашите бебоци казват ли нещо. Крис не казва нищо още. Единствените му смислени неща са че на колите по улиците и играчките вика "буууууууу", а на всички животни - кучета, котки, гълъби, риби, мухи...вика :бау-бау" smqh Иначе нито "мама", нито "тати", нищо не казва засега.
Хайде лек ден на всички и дано скоро темичката ни се раздвижи .


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Re: Август-Септемврийски бебешоци 2009 biberon
Изпратено: albena.nikolova (IP регистриран)
Дата: 6 December, 2010 15:12

Здравейте момичета!
Аз много отдавна не съм писала, ама като гледам не съм единствената и това май е нормално. smiling smiley
Ива е голямо момиченце вече, ходи, бърбори някакви неща, вика мама, тати, баба, деди,мий-мий, дий,бау-бау, бътя, тубу ей тия не ги знам какви са, ама много ги повтаря smqh
Има 10 зъбчета и вече и резнах леко бретона ezik
Моята мадама е височка цели 81 см и е към 10кг може и отгоре. Много обича да си похапва и го прави почти постояно vkusno
Иначе в къщи сме луднали...само след нея ходим, като вихрушка е, а аз колко обичам да ми е чистичко и подредено tazz , но не става.
Това лято за нас беше изпълнено с емоции и хубави моменти. Мина нашата сватба, която беше чудесна, първия рожден ден на Ива, питката за прохождане, роди се бебенцето на кумовете ни, ей такива неща. Сега ни предстои гости при свекърва ми в Норвегия, заминаваме а 20.12 и ще се приберем на 10.01. Това е от нас в общи линии.
Аз самата леко съм изтрещяла в къщи с Ива по цял ден, имам нужда от социални контакти и да спра да върша само домашни задължения, но за сега не ми се очертава нищо по-различно. Мисля Ива като навърши две години да се върна на работа, но пък с яслите не знам как ще се справим.
Радвам се да ви "видя" всички и пишете по-честичко моля.

Ще кача няколко снимки, защото вие сте ни забравили smiling smiley

раждане 28.08.2009 г - 3380 - 51 см
изписване 31.08.2009 г - 3200 - 51 см
консултация 14.09.2009 г - 3620 - 51 см
консултация 02.10.2009 г - 4300 - 52 см
консултация 16.10.2009 г - 4620 - 55 см
консултация 27.11.2009 г - 5770 - 59 см
консултация 18.12.2009 г - 6000 - 61 см
консултация 8.01.2010 г - 6430 - 63 см
консултация 22.01.2010 г - 6870 - 64 см
консултация 26.02.2010 г - 7430 - 67 см
консултация 19.03.2010 г - 7680 - 67,5 см
консултация 23.04.2010 г - 8030 - 68,5 см
консултация 28.05.2010 г - 8280 - 75 см

Re: Август-Септемврийски бебешоци 2009 biberon
Изпратено: Hrisi (IP регистриран)
Дата: 7 January, 2011 14:17

Здравейте момичета и за много години!!!
Да сте живи и здрави и вие, и вашите семейства. Децата само да ви радват и много да ви слушкат. praznik

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Re: Август-Септемврийски бебешоци 2009 biberon
Изпратено: Hrisi (IP регистриран)
Дата: 27 January, 2011 09:51

Момичета - напишете по един ред - поздрави и целувки на всички cunki

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Re: Август-Септемврийски бебешоци 2009 biberon
Изпратено: praschinka (IP регистриран)
Дата: 15 February, 2011 14:08

Здравейте на всички!Ще ви наглеждам вече по-честичко! Моят Калин геройски започна ясла през октомври 2010 г. поболедува много и сега е в заслужена почивка от 2 месеца вкъщи със сестра ми. От април месец с бойна стъпка пак ще се пробваме в нова ясла! Дано вече е заякнал!
Да са ви живи и здрави дечицата!

Ние чакаме сега една монета от 2 стотинки да излезе през дупето, че мноого гладен явно е бил вчера и я е изял! Свито ми е сърцето ама...Стискайте палци!


Re: Август-Септемврийски бебешоци 2009 biberon
Изпратено: Hrisi (IP регистриран)
Дата: 28 May, 2011 15:47

Здравейте момичета - хайде пишете, че се збравихме.
Май е време да си направим тема в клуб "Детство", но не мисля, че ще се справя. Ако някой се ангажира с тази задача - да пише и тук, та да знаем да се ориентираме към по-голямата възраст.
Иначе ние сме добре - растем и дивеем.
Стиви завърши втори клас, а Крис е много палав, но още не говори.
Пишете как сте, проговорихтре ли, махнахте ли памперсите, записахте ли се на ясла?
Мисля другия месец да махаме памперса - тогава ще съм в отпуск и ще мога да се занимавам с това. Записахме се на ясла с хиляди връзки, но докато не тръгне на есен не мога да се зарадвам, че беше голяма мъка.
Чакам ви с нетърпение да пишете.
Целувки на всички мами и малки сладурковци. (вече не бебоци) :-)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Re: Август-Септемврийски бебешоци 2009 biberon
Изпратено: praschinka (IP регистриран)
Дата: 28 May, 2011 16:18

Калин ходи на ясла! Октомври започнахме в една ясла (беше на година и 2 месеца), но за 3 месеца боледува 6 пъти и пи 5 антибиотика! 3 Месеца остана вкъщи. Смених яслата и докторката. Минах изцяло на хомеопатия след 3 месечно изчистване от антибиотиците и сега от края на март ходи нон стоп на ясла. Само сополи имаше но този път без неизбежните преди това усложнения. Извод - започване на ясла напролет и не по-малък от година и половина! Тепърва ще започваме да махаме памперса, но пък усъвършенстваме кукуто и самостоятелното хранене, пие си най-спокойно от чаша, яде всичко. Само сутрин много реве на раздяла в яслата! Това ми е единствената мъка, но поне цял ден бил много игрив!
Hrisi, кажи къде ще ходите на море?


Re: Август-Септемврийски бебешоци 2009 biberon
Изпратено: praschinka (IP регистриран)
Дата: 28 May, 2011 16:21

В клуб Детство вече има тема!


Re: Август-Септемврийски бебешоци 2009 biberon
Изпратено: praschinka (IP регистриран)
Дата: 28 May, 2011 16:22

Чуден празник наближава май-юни-юли-августовското човече на 2 годинки става!Re: Август-Септемврийски бебешоци 2009 biberon
Изпратено: Hrisi (IP регистриран)
Дата: 30 May, 2011 11:38

Погледнах аз онази тема в клуб "Детство", ама това не е нашия отбор - така ми се стори. Не познавам никой там от описаните в началото, а и от август има само една мама (гледах началната страница).
Аз ще си пиша тук, а може и да се опитам да направиа някой ден за нашата си групичка там тема, но досега не съм правила (с изключение на един неуспешен опит докато бяхме бременни).
Иначе намерих едно много приятно хотелче между Каварна и Балчик - казва се Топола Скайс - там ще сме на море от 1-ви юли. Дано да е наистина толкова хубаво, както изглежда в интернет.
Вие планирахте ли морето?
Тази година няма да посетим Бургаските мами, че ще минем през Северна България.
Хайде - момичета - ПИШЕТЕЕЕЕЕЕ. :-)


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Страници:  <<12345678910>>
Страница:9 от 10


Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.