Здравейте!!!Къде се изгубихте?Покрай грижите за малкия и разходките,не остава много време за компютъра,предполагам и при вас е така!
Зъби нямаме!!!
Спане-може да се каже че не спи много,нощем се буди по няколко пъти!
Сега да споделя вчера какъв ужас изживях с малкия.Вчера забелязах че около вратлето му има едни малки ситни пъпчици!Веднаха си помислих че е алергия от нещо което не му понася,но в същия момент си помислям че от почти два месеца не съм въвеждала нови храни

Хващам аз малкия и отиваме при дежурния педиатър,който ми изтърсва че детето много жълт цвят имало,веднага съмнения за хепатит,направо забравих за какво съм отишла при него.Разпитва ме той за аките,за пишането,как се храни-ами всичко нормално,не са му жълти очичките,не му е увеличен дробът!Така де ама понеже не е личния му лекар нищо не може да направи!Да съм се върнела на другия ден да го види нашия педиатър!
Да ама мене мира не ми дава,и следобед го водя при дежурния,с надеждата че няма да е същия от сутринта.Така и той почти без да го погледне ми казва може да има малко хепатит!!!Какво е това малко или има или няма!!!Праща ме да правим пробина кръв и урина,е добре де но в нашето село на бебета вземат кръв само четвиртък

при което на мен ми избиват балансите,хващам си детето и го водя в най-близката болница,там обаче се съмняват че е от прекалено съдържание на керотин,и не искат да му пуснат изследванията!!!Сега трябва да чакаме да видим дали нещо ще се промени,за да се вземат други мерки,да се надявам че няма да се стига до там!За капак тази сутрин повърна кашата,но всичко останало му е наред!!!
Ще чакам до обяд и ако не заминавам пак по лекари!!!
Хайде оплаках ви се!!!Ще пиша продължение...
Лек ден.
Алекс-роден на 31.07.2010-3640кг. и 52см.
първа консултация-09.08.2010-3740кг и 52,5 см.
втора консултация-16.08.2010-3800кг и 55 см.
трета консултация-30.08.2010-4450кг и 58 см.
четвърта консултация-01.10.2010-5640кг и 61,5 см.
пета консултация-28.10.2010-6440кг и 64 см.
шеста консултация-25.11.1010-7130кг и 68,2 см.
седма консултация-29.12.2010-7860кг. и 70см.
осма консултация-31.01.2011-8410кг. и 71,5 см.
Esperanza, fuerza, vulnerabilidad, inocencia, futuro, valentía, pureza, amor, confianza....Mi bebé es dueño de todo eso, y más.