Клуб 'Бебе' : © Български Бебе Център
Щръкнали уши
Изпратено: natalia antonova (IP регистриран)
Дата: 5 June, 2006 10:19

Здравейте мами!
Ще съм ви благодарна, ако ми помогнете. Габи е на 5 месеца и забелязвам, че ушите й започват леко по леко да щръкват. Когато беше на 1-2 месеца исках да й слагам шапчица, когато спи, но таткото беше против и се наложи. Сега вече и той вижда проблема, но дали не е късно. Имате ли някакви препоръки по въпроса?

Lilypie Baby PicLilypie Baby Ticker

Re: Щръкнали уши
Изпратено: shurly (IP регистриран)
Дата: 5 June, 2006 10:30

Бих ти препоръчала да и сложиш лента само върху ушичките,така според мен ще ги предпазиш и няма да и е много топло все пак както със шапка.Но ако и това не помогне не се притеснявай,има толкова много деца със щръкнали ушички,че даже на мен не ми прави впечатление това.Успех!Re: Щръкнали уши
Изпратено: sweet baby (IP регистриран)
Дата: 5 June, 2006 11:34

ние сме на 1 година и 4 месеца и на нас едното леко ни стърчи.педито ме успокои,че ако не е било вродено,ще й се оправи!така,че аз не се притеснявам!не е вродено,т.е.не се роди с щръкнали ушички!надявам се,че ще се оправи,даже и да й останат щръкнали не виждам,че има някакъв проблем!ще пускаме дълга коса! thumbs up smiley

Re: Щръкнали уши
Изпратено: ilios (IP регистриран)
Дата: 5 June, 2006 11:51

връхчетата на ушетата на моя син леко щръкнаха с течение на времето /като се роди не бяха така/, но не му слагам нищо защото не смятам че е необходимо а и много чаровен така.

Re: Щръкнали уши
Изпратено: natalia antonova (IP регистриран)
Дата: 5 June, 2006 14:09

Благодаря ви. Чувала съм за специални лепенки, които поддържат хрущяла докъто е още мек, но пък ако както казвате, не е вродено може би трябва да изчакам.

Lilypie Baby PicLilypie Baby Ticker

Re: Щръкнали уши
Изпратено: gabiplus (IP регистриран)
Дата: 5 June, 2006 14:36

И лента съм слагала, и лепенки на ушите, и шапка, но ушите на сина ми така и си останаха щръкнали. Просто природа..


Re: Щръкнали уши
Изпратено: radiewolf (IP регистриран)
Дата: 8 June, 2006 19:08

не съм експерт, но според мен, ако на дедето генетично му е заложено да с аму щръкнали ушите... и дза ги залепиш ще стръчат... както и обратното... не мисля, че и да бяхте слагали шапка щяхте да промените това! Сигурна съм, че детето ти е прекрасно, с каквито и да са му ушичките!


Re: Щръкнали уши
Изпратено: mamvalia (IP регистриран)
Дата: 8 June, 2006 22:54

и на нас са ни щтръкнали...опитах да слагам лента,но малката калпазанка бързо и хвана цаката и си я сваля smqh


Re: Щръкнали уши
Изпратено: ravena (IP регистриран)
Дата: 8 June, 2006 23:00

Познавам момиче, което имаше щръкнали уши и някъде към 15-16 години си направи операция и й ги прибраха. Било лека рутинна козметична операция.

Re: Щръкнали уши
Изпратено: ilios (IP регистриран)
Дата: 8 June, 2006 23:20

Да равенче обаче е ужасно болезнена - и аз познавам такова дете. Считай, че с месеци не е давало фанелките да му се опират в ушите когато майката го облича.Но пък и децата са много жестоки - преди орерацията в училището го спуквали от подигравки. Слава богу, че моя момък не е чак с такива проблеми, че няма да го преживея това с училището...

Re: Щръкнали уши
Изпратено: rina (IP регистриран)
Дата: 9 June, 2006 09:19

i na6te u6i sa 6truknali....a i sa dosta meki4ki,postojanno gi pipa i durpa dpkato zaspiva.kakvo prestavljavat tezi lepenki za u6i?

Re: Щръкнали уши
Изпратено: ani kirova (IP регистриран)
Дата: 9 June, 2006 09:36

И на малкия едно ухо му е леко щръкнало,но ние така заспиваме като си държим ухото.


Щръкнали уши
Изпратено: Yani_Nikol (IP регистриран)
Дата: 24 November, 2015 21:00

Здравейте,
и аз имах този проблем, но вече намерих как да реша проблема си с лепенки, които не са много скъпи и са супер практични и удобни. Бързам да споделя с всички, които имат този проблем, защото аз също дълго се лутам из форумите с надежда да намеря подходящо решение. Преди време намерих този продукт в Испания, но от скоро забелязах и рекламата му тук в България също се предлагат - Otostick се казват, имат и сайт - otostick.bg. Не съм купувала от тук в България, но като гледам май са представители на същата фирма, която е в Испания. Надявам се да съм помогнала!!!Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.