Кърмене : © Български Бебе Център
* * Семинар посветен на кърменето * *
Изпратено: snejka (IP регистриран)
Дата: 5 March, 2011 00:35

Норвежката икона на кърменето представя филма „Гърдата е най-доброто“

Oт името на Национална Асоциация “Подкрепа за Кърмене“ /НАПК/ и останалите организатори, имаме удоволствието да ви поканим на среща, посветена на любимата ни тема. Кърменето и ползите от него ще обсъдим в рамките на ежегоден семинар, провеждан от Посолството на Кралство Норвегия по повод Международния ден на жената.

Основен лектор ще бъде д-р Гру Нюландер, неонатолог в Норвежката национална болница и световноизвестен специалист по въпросите на кърменето. У нас д-р Нюландер вече е известна като автор на „Азбука на кърменето“ – чудесна и практична книга – помощник на младите семейства по въпросите за живота с кърмаче.

След лекцията и ще имаме възможност да видим и известния филм от същата авторка - „Гърдата е най-доброто” (Breast is best). Той е преведен на повече от 50 езика и е считан за най-подробният филм за кърменето, препоръчван от Световната здравна организация и УНИЦЕФ.

След прожекцията е отделено време за дискусии по групи, въпроси към авторката от родители и читатели на „Азбука на кърменето“.

На място ще може да се срещнете и с председателя на Национална Асоциация „Подкрепа за кърмене“ – д-р Анета Попиванова, както и с председателя на Национален комитет по кърмене – доц. д-р Ваня Недкова. На ваше разположение ще бъдем и ние - консултантите на НАПК.

Вход – свободен

Бебета и по-големи (настоящи и бивши) кърмачета са добре дошли

_____________София

Вторник, 8-ми март 2011 г.


10:00ч.

Зала „Александър“, Гранд хотел „Радисън Блу“

/срещу Парламента/


Организатори:

Посолството на Норвегия в София

УНИЦЕФ България

Национална асоциация „Подкрепа за кърмене“

Национален комитет по кърмене при МЗLilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers
Сертифициран консултант към Националния комитет по кърмене
Група във Фейсбук; Страница във ФейсбукСъжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.