Кърмене : © Български Бебе Център
Страници:  <<1234567
Страница:7 от 7
Re: kurmene
Изпратено: venn (IP регистриран)
Дата: 14 November, 2011 07:30

аз лично - не бих дала биберон, щом детето се справя чудесно и без него smiling smiley Що се отнася до "намаляване на желанието за сучене" - напротив, смуче си палеца /някои деца цяло юмрюче/ заради сукателния рефлекс. Ако много те притеснява да не свикне с палеца и за в бъдеще /не съм убедена, че има такава опасност, но все пак/, защо не пробваш да сложиш ръкавички?

Re: kurmene
Изпратено: foxi_s (IP регистриран)
Дата: 14 November, 2011 08:54

Добро утро!Мерси за отговора.
Страх ме е да не си натика в устата ръкавичката и да се задави....Дърпам й ръкавите,да не си намира пръстчето и много се ядосва(ама вече не са й така дълги ръкавите smiling smiley )
Няма да давам,поне за сега,защото иначе мира няма с тези биберони.Ще си караме за сега така,пък да видим.Нали повечето деца,които си харесат палеца и не го оставят доооста дълго.За това се притеснявам.Но дори и да си го намери ще я оставя,че не съм в състояние да кърмя 2,3пъти през нощта и да ставам да давам биберон,то кога ще спя? Тя си прави пауза от 5,6ч. и после иска по-често да суче,похапва малко и продължава да спи(май по-скоро се успокоява). Лек ден!


Lilypie First Birthday tickersLilypie Fifth Birthday tickers

Страници:  <<1234567
Страница:7 от 7


Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.