Искам да забременея : © Български Бебе Център
лапароскопия на мато4ни траби
Изпратено: mitakaqwe (IP регистриран)
Дата: 18 May, 2009 19:20

някои да ми каже за какво точно се прави лапароскопия? за кисти или за маточните траби?защото имам деформация на трабите.и какав е шанса да забременея?

Re: лапароскопия на мато4ни траби
Изпратено: susona (IP регистриран)
Дата: 18 May, 2009 22:20

Здравей mitakaqwe по принцип лапароскопията може да бьде диагностична и работена на диагностичната ти прават оглед и определят точно какаво ти е заболяването а работената е премахване на кисти финекстрация на яйчници и много други неща .Аз сьм чувала че на деформирани траби се прави пластика но това трябва да го сьгласуваш по точно с доктора ти до колкото с забременяването ти при тази диагноза защо не се посьветваш в клиника по стерилитет желая ти успех.

Re: лапароскопия на мато4ни траби
Изпратено: rosab (IP регистриран)
Дата: 19 May, 2009 08:10

А как установихте състоянието на тръбите?Лапароскопията е добър метод .При деформации някои лекари препоръчват пластиката,но май са рядкост вече.
Тъй като има доста малък процент успеваемост. Тръбите се запушват отново, или дори и да останат проходими, тъй като те са възпалително увредени, не функционират нормално.Успех
.
Re: лапароскопия на мато4ни траби
Изпратено: zuzi55 (IP регистриран)
Дата: 12 August, 2009 19:49

aplodismenti здравейте аз немога да забременея и ми казаха,че трябва да ми се продухат трабите.някой знайли дали е болезнено или не.Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.