Искам да забременея : © Български Бебе Център
Хормонални изследвания
Изпратено: stela75 (IP регистриран)
Дата: 5 October, 2011 13:49

Здравейте, имам питане за хормоналните изследвания,като гледам резулатите ми се струва че са в норми (поне показаните референти стойности)но за първи път си правя такива изследвания и никак не съм наясно.Ако може някой нека да каже нормални ли са.Правила съм ги на третия ден от МЦ.Благодаря ви предварително за отговорите.

TSH 2.59 mUI/ml реферетни стойности- 0,4-4,25

LH-6.9 mUI/ml реферетни стойности- фол.фаза -1,1-12,овул.фаза-17-80 .лут.фаза -1,1-15
FSH- 9,3 mUI/ml реферетни стойности-фол.фаза 2.8-15 ,овул.фаза-5,8-22 .лут.фаза-1,1-10
Пролактин- 208 mUI/ml реферетни стойности жени 40-530



Re: Хормонални изследвания
Изпратено: rosab (IP регистриран)
Дата: 5 October, 2011 17:55

Стела перфектни са ти хормоните.
Успех !





Re: Хормонални изследвания
Изпратено: stela75 (IP регистриран)
Дата: 13 October, 2011 17:24

благодаря ти за отговора

Re: Хормонални изследвания
Изпратено: marcela1 (IP регистриран)
Дата: 17 February, 2014 16:33

Здравейте! Бих искала да споделя две противоричиви изследвания на Анти Мюлеровия Хормон и да помоля за Вашите комертари и съвети. Едното изследване е направено в Бодимед и изпратено в Германия, като резултата е 0,82 при рефер.ст-т 1-8. Другото изследване е направено в Писанец, като в тази лаборатория на место извършват цялото изследване, не само взимането на кръв. Резултата е 1,6 при рефер.ст-т 0,9-1,7. На кое да вярвам? Естествено ми се иска второто да е вярното. На 39 години съм.
Желая на всички Ви успех!

Re: Хормонални изследвания
Изпратено: rosab (IP регистриран)
Дата: 17 February, 2014 17:44

Марсела,а какво казва лекаря ти?Незнам кое е реалният резултат ,трудна дилема?Имаше още едно изследване което се пускаше Инхибин,той също има връзка с АМХ.Пускали ли сте го?




Re: Хормонални изследвания
Изпратено: marcela1 (IP регистриран)
Дата: 18 February, 2014 08:44

Rosab,благодаря ти за бързия отговор. Имам час при доктор в петък. Inhibin B правих в първата лаборатория заедно с АМХ. Резултатите са Inhibin B 131 при рефер.ст-т 10-200, а АМХ - 0,82 при рефер.ст-т 1-8. Едното в норма, другото под. Във втората лаборатория пуснах само АМХ и излезна абсолютно в норма.
Хубав и усмихнат ден!

Re: Хормонални изследвания
Изпратено: rosab (IP регистриран)
Дата: 18 February, 2014 14:14

Пиши след прегледа какво е казал лекаря ти!Стискам палци!






Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.