Искам да забременея : © Български Бебе Център
Страници:  12345>>
Страница:1 от 5
Коледни вълшебства!
Изпратено: rosab (IP регистриран)
Дата: 1 December, 2012 17:11

Добре дошли в новата тема!
Беше си ни време да имаме нова и вярвам много позитивна темичка!Пожелавам успех на всички които искат да видят двете чертички!Най -много се моля за Черешка!Нека това си бъде нейната темичка,в нея знам че ще ни зарадва!Нека Белобрадия старец надникне и при нас ,нека сбъдне много мечти!


Glitterfy.com - christmas Glitter Graphics</a[/img]


Glitterfy.com - christmas Glitter Graphics

Ето ни нас

rosab
мимка_м
hrisig
moli77
tita_06
4ere6kata
chelseasw6
Antony29
lival2
p4eli4kata


и НАШИТЕ БЕБЕТА

Бебе Гален .
Бебе Луи.

Бебе Белослава.
Бебе Микаела.

Бебе Алексей.
Бебе Калоян.

Бебе Карина.
Бебе Божана.

Бебе Кристиян.
Бебе Ани.
Бебе Гери.

[color=blue]Бебе Калин.
Бебе Кристиян.
Бебе Радостин.

Бебе Илко.[/color]
Бебе Десислава
Бебе Мартин.
БЕБЕ ИВАН

БЕБЕ Зорница


Re: Коледни вълшебства!
Изпратено: rosab (IP регистриран)
Дата: 1 December, 2012 17:13

Хайде заповядайте в новата тема.
Исках дави изненадам,затова не ви питах за заглавието,но ако измислите нещо променям го веднага.
Нямах време много да шаря,но ще корегирам после.
Ако някой не се открие да пише.
Re: Коледни вълшебства!
Изпратено: hrisig (IP регистриран)
Дата: 2 December, 2012 15:11

Привет!
Честита нова тема,Роси прекрасна изненада....Да ни донесе само положителни емоции.
Re: Коледни вълшебства!
Изпратено: tita_06 (IP регистриран)
Дата: 2 December, 2012 15:16

Честита нова тема и от мен. Заглавието си е чудесно! Не пиша често, но надничам редовно. Иван е добре, расте на височина, а с килограмите е голям зор. Всичко разбира, но говори само някоя друга дума.Редактирано 1 пъти последният път 02.12.2012 15:16.

Re: Коледни вълшебства!
Изпратено: rosab (IP регистриран)
Дата: 3 December, 2012 08:24

Добро утро момичета.Да се заредим от сутринта положително и с малко калорийкиezik

Исках да добавя и на Пинки бебката но незнам подробности.Хрис май си пишеше с нея?
Титка ами чакаме снимки на порасналия мъж.Сигурно е много сладък в този период на дърдорене.
Хрис,Моли,Челс,Черешка ,Мимка,пишете .

Re: Коледни вълшебства!
Изпратено: hrisig (IP регистриран)
Дата: 3 December, 2012 09:07

Добро утро!
Роси мерси за закуската и кафето,сега си пия своето,но с карории ще се заредя по късно.Кари сегасе събуди и гледа детски.
Титка,не се притеснявай,ще почне да говори ,важното е да е здрав ,а с килограмите ще се оправи като почне градина.кари проговори и почна да казва целу думи на 2 г и 8 месеца,от тогава няма спирка за нея,нон стоп приказва ,пее,казва стихчета.Просто някой деца по късно проговарят.
Роси,не знам кой знае какви подробности за Пинки и малката принцеса.Зная че се казва Александра
Хубав ден от нас,ние отиваме на контролен преглед след поредния вирус който искарахмеRe: Коледни вълшебства!
Изпратено: мимка_м (IP регистриран)
Дата: 5 December, 2012 23:40

Привет, момичета!
При мен няма нищо ново, по-точно нищо хубаво, де.
В събота на 01.12. Бела вдигна температура 39, отидохме в спешното, бях й дала вече сироп за понижаване. Измериха й там температурата, имала 37,6. Прегледаха я, гнойна ангина. Минахме да напазаруваме прибирайки се от болницата. И там се случи ужаса. Както бяхме на касата, аз плащам, мъжът ми гушнал Бела, и чувам само че ми започва да вика "Какво й стана, какво й стана, виж я". Обръщам се и.. Бела е побеляла,със затворени очи, безжизнена, студена, с посинели устни, без реакции. Веднага я взеха от мъжа ми, имаше на опашката лекар пенсиониран. Сложиха я на земата, викнаха линейка. Тя не реагираше изобщо. Само си спомням, че бягах и носех вода да я плискам и крещях "диша ли, диша ли". Съвзе се преди да дойде линейката, откараха я веднага в болницата. Приеха я. Та там откарахме до днес. Получила е гърч от висока температура. А в спешното ми казаха, че няма температура, да не се халосвам. За това не им вярвам аз на тея модерните термометри, дето се слагат на челото, пъхат се в носа, в ухото и незнам си къде още. Старият живачен термометър не греши никога.
Сега е добре. Ходя като луда и я проверявам дали има температура. Такъв ужас не съм изживявали никога, помислих си че умира.

С баща ми няма промяна, на апарати си е, не диша самостоятелно. И така, не пиша, не ми е до писане.
Целувки на всички.От дъха си частица ти давам-
поеми глътка въздух от мен.
Знам, уплашена си, но продавам
за живота ти своята тлен.
Изкрещи, за да знам, че си моя-
...тъй крещях, щом пое своя път.
Ти вълната си- аз съм прибоя.
Моя кръв си. От моята плът

Re: Коледни вълшебства!
Изпратено: hrisig (IP регистриран)
Дата: 6 December, 2012 08:29

дОБРО УТРО!
ЗА МЕН ноща не е минала де,почти не съм мигнала,Кари ми се събуди в 1 часа,"мамо лошо ми е,боли ме ушенцето,челцето,коремчето ,всичко ме боли",и аз какво да направя,за кое да дам по напред лекарства.Сложих и капки в ушето,да видим,днес дали ще я боли,не ми се ходи ве4е по доктори,в понеделник бяхме.и уж беше добре и днес трябваше да е на градина,но ето.
Мимка,ние бяхме с много висока температура преди 10 дни.Два дни поддържаше 37 на третия отидохме на доктор,премерияха и я със електронен 36,6 имаше,каза че няма нужда от антибиотик,изписа хомеопатични и ела виж след приема как цяла ве4ер беше с 38,на другия ден пак толкова а ве4ерта 39,6,като я мерих завита под юрган4ето и беше близо 41 г.леллел откачих до сега никога не мие вдигала толкова висока температура,бяхме сами ,нашия тати го няма от близо месец-не знаех какво да правя,звъннах на свекърва ми и те извикаха бърза помощ,Като дойдаха казаха какво да и давам,и лекарката каза че е с много зачервено гърло.И така.Представям си какъв шок си изживяла,милото детенце.И на мен ми беше все това в главата да не направи гърч.От сега на там ще я наблюдаваш,защото явно е склонна да ти прави гърчове,моя позната така и беше момиченцето и го изастна с времето.
Миличка,искренно се надявам баща ти да се оправи,какво казват докторите,дават ли някакви "прогнози".не ти е никак лесно и на теб-за това те прегръщам макар и виртуално.Re: Коледни вълшебства!
Изпратено: rosab (IP регистриран)
Дата: 6 December, 2012 09:06

Здравейте и от мен .
Хрис,Мимс и аз ви гушкам ,представям си какво ви е на душичките.Дано минават по леко настинките при мъниците,то е ясно че ще има в това зимно време ,но леко да минава.
Ние сме добре засега .
Хубав ден от нас за вас.
Re: Коледни вълшебства!
Изпратено: rosab (IP регистриран)
Дата: 12 December, 2012 09:02

Добро утро момичета.
Имате ли си сняг?При нас само дъжд валя.От сутринта пекна слънчице ,ама си е минус 2 .
Хрис,Мимка как са принцесите ви?Аз почти всеки ден излизам по за 10 минути с количката,уж да не се изнежва дано не настинем .
Черешка,много работиш мила,хайде чакам те не си писала скоро.
Титка хайде дай да го видим тоя сладур.
Челси,при вас как е времето?
Хубав ден .


Re: Коледни вълшебства!
Изпратено: moli77 (IP регистриран)
Дата: 14 December, 2012 22:33

честита ни нова тема.
аз пък взех че писах в старата
но като прочетох тук какво е ставало не може да не пиша отново.

мимка, хриси, дано наистина не се повтаря това. и мен много ме е страх с тези температури.
гали преди 2 седмици и той ми вдигна 39,6 и направо незнам какво ми беше. панадол с 10 капки хексалгин, свещичка и оцет с вода. ей така бяхме 3 дни и нощи и за капак и милото се разболя и аз между двамата. общо 6 дни не бях подвивала крак между тях, и гали имаше зачервено гърло.
дано мога да пиша отново скоро. но ако не мога ВЕСЕЛО ПОСЛЕДАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ и много целувки от нас


Re: Коледни вълшебства!
Изпратено: 4ere6kata (IP регистриран)
Дата: 19 December, 2012 13:23

Здравейте момичета!
Леле като чета какви гадости ви се случват и на вас...да минава по-бързо тази 2012 ,че вече направо ще полудея!
Декември за мен се очертаваше един доста добър месец...до преди няколко дни
Ще се старая да съм максимално кратка.
На 20,11,ми беше трансфера на 3 снежинки.Чуствах се много добре,ходех си на работа,всичко беше наред като изключим това че страшно много ми се спеше,всичко друго беше ок. Трябваше да пусна кръвен тестна 4,12,,но аз бях решила да е на Никулден! Не питайте как изкарах 16 дни от трансфера,но си бях казала че ще е на Никулден.Отивам аз сутринта,взимат ми кръв,връщам се на работа,оправих си нещата за деня и отивам за резултата...и направо щях да полудея,когато докторката каза;"Браво,миличка,ЧХГ над 1900" Не можех място да си намеря от щастие,наистина разбрах какво е да "летиш"от щастие.
Прибрах се в къщи ,споделих с най-близките тъй като бях решила този път на никой да не казваме какво правиме.
И така 2-3 дни нямаше по-щастлив човек от мен на света.Докато не започна едно кафеникаво зацапване.Аз естествено веднага звъннах на спешния и ми казаха:Спокойно,нормално е,спри фраксипарина и си лежи повече.В неделя ходих до клиниката защото започна да ми тече и бледорозово и аз много се стреснах.ЧХГ ми беше около 2300.Дори не ме прегледаха на УЗ,само ми казаха да си взема и неупоген да си бия и да си лежа.Останах си вкъщи да си лежа и в понеделник както си лежах,изведнъж получих супер силни пронизващи болки в корема,отидох до тоалетната и какво да видя...кръвоизлив и то с огромни съсиреци.Обаждам се пак на спешния и ми казаха,че вероятно всичко е приключило и да спирам лекарствата.То добре,но след около час и половина спря да ме боли корема и вече дори и зацапване нямах.Реших да отида до клиниката на другия ден да ми обяснят какво става и да ме прегледат.Благоволи да ме види на УЗ,но каза че още е съвсме рано да се види нещо и да пусна един кръвен тест да видя какво се случва.Пуснах аз ,казаха ми да не вися в клиниката 2 часа да чакам,да се прибирам те ще ми звъннат.Обадиха ми се след няколко часа с новината,че ЧХГ вече е около 400 и да спирам лекарствата,нямало вече никакъв шанс.Та така в сряда си тръгвам на работа.Още не бях стигнала до офиса,когато получих поредния шамар от съдбата...баща ми звънна да ми каже че баба ми е почина...Просто пълна лудница,незнам как издържах изобщо психически.Та така,надух ви главите с моите проблеми.
Хубав ден на всички и гуш на всички мъници от мен.
Весели празници на всички,които ще празнуват!
Аз тази година пропускам и празниците,и украсяване и подаръците! Нямам никакво желание,след всичко което написах.
До година живи и здрави,ако всичко е наред ще празнуваме подобаващо!


МЕЧТАЯ...->Re: Коледни вълшебства!
Изпратено: hrisig (IP регистриран)
Дата: 19 December, 2012 14:06

Милаааааааа,гушкам те силно,но скам да кажа че ве4е май всички действат много нейно,как може такова отношение,но всичко опира до пари....
Не спирай с опитите,вярвам че всичко ще е наред следвашият път.
Съболезнования за баба ти.Но такъв е живота.
При нас е снежна приказка.
И аз отивам на гинеколог след малко,загубих си листа от резултаите от цитонамазката ми ,та сега нова ще правя че ми трябва,ама каквотото такова,ще пусним нова....

Силно гушки и много целувки за всички и весели празници!Re: Коледни вълшебства!
Изпратено: rosab (IP регистриран)
Дата: 19 December, 2012 16:45

Черешка,милата ми през какво си минала само.Каквото и да пиша няма да те утеши,бъди силна доколкото е възможно .Ние сме тук и те подкрепяме,можеш да споделяш винаги,изобщо не се тревожи.Новата година щее по добра ще видиш pregradka .Съболезнования за баба ти!
Хрис,ти да нямаш проблеми или така профилактично?
И тук натрупа сняг днес /
Целувки на всички.
Re: Коледни вълшебства!
Изпратено: мимка_м (IP регистриран)
Дата: 19 December, 2012 17:52

И аз съм туууук.
Украсих елхата преди една седмица, днес ходих да купя на Бела колело, голяма кухня, за утре ми остава да й взема и един компютър детски. Така желани подаръци са.
Нещо не ми е празнично и на мене.
Баща ми уж се подобрява, но все още не се движи.Няколко дена е с над 39 температура.Днес са казали, че искат да ги махат вече от Франция, сега търсим някакъв добър рехабилитационен център в Русе или Варна, Плевен. Някой ако знае нещо да свирка.Само не ми е ясно как ще пътува 3500км с линейка... Вчера си запазихме хотел, в събота ще пътуваме за Франция, живи и здрави да сме само. Че от планове ме свива корема вече.
Исках да си подам документите за фонда януари, но днес ми казаха че не може, понеже не се знае какво ще приемат от 01.01.2013. Вероятно фонда ще е само за здравно осигурени лица. Ще видя колко ще ми искат за осигуровки, май не са много здравните. А и не знам колко време назад трябва да ги имам.

Това е от мен.


От дъха си частица ти давам-
поеми глътка въздух от мен.
Знам, уплашена си, но продавам
за живота ти своята тлен.
Изкрещи, за да знам, че си моя-
...тъй крещях, щом пое своя път.
Ти вълната си- аз съм прибоя.
Моя кръв си. От моята плът

Re: Коледни вълшебства!
Изпратено: rosab (IP регистриран)
Дата: 25 December, 2012 16:03

Всяко коледно пожелание може да се сбъдне ако вярваш истински в него.
Повярвай и то ще се сбъдне: най-хубавите моменти от тук нататък предстоят!
Весела Коледа!

Re: Коледни вълшебства!
Изпратено: rosab (IP регистриран)
Дата: 28 December, 2012 09:27

Добро утро ,много мъгливо,но надявам се по обед ни стопли слънчице.
Кафенце?

Чакам да пишете какво ви донесе дядо Коледа ,на вас и на цялото семейство.
Хубав ден и целувки.
Re: Коледни вълшебства!
Изпратено: moli77 (IP регистриран)
Дата: 28 December, 2012 22:24

Черешка, моите съболезнования за баба ти, а за опита думи нямам. Толкова мъчно ми стана докато те четях, но ти бъди силна. знам че всички само това ти повтарят, но наистина човек вярва ли, то ще стане, а аз го вярвам. Нова година - нов късмет. силен гуш миличка.

Мимка,дано и баща ти да се подобри.и вие има какво да мислите.

дано новата година да донесе много здраве и щастие на всички нас и семействата ни.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИИИИ


Re: Коледни вълшебства!
Изпратено: hrisig (IP регистриран)
Дата: 30 December, 2012 21:42

Весело посрещане ан Новата 2013 г момичета! нека бъде по успешна и по добра за всички ни.Да сме преди всичко здрави ние и семействата ни!Re: Коледни вълшебства!
Изпратено: rosab (IP регистриран)
Дата: 31 December, 2012 16:46

Весело посрещане на Новата година!
Страници:  12345>>
Страница:1 от 5


Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.