Искам да забременея : © Български Бебе Център
Страници:  123>>
Страница:1 от 3
ИН-ВИТРО
Изпратено: Beloslava_B (IP регистриран)
Дата: 28 March, 2007 13:22

Има ли някой, който може да даде актуална информация за цените на тази интервенция? Благодаря предварително на отзовалите се!

Re: ИН-ВИТРО
Изпратено: kolinka (IP регистриран)
Дата: 14 June, 2007 18:37

zdraveu beloslava,az predi 20 dni pravih invitro,koeto be6e yspe6no i za sega vsi4ko e nared,be6e v reprodyktivno zdrave dr.6terev-sofia.zenite na invitro sa 2100 i za icsi-metod 2400lv,moeto be6e icsi,ostanah vzepenena ot rezyltata,sled 7 godi6no hodene po makite-zaslyjavalo si e da probvam!yspeh na vsi4ki

Re: ИН-ВИТРО
Изпратено: milina (IP регистриран)
Дата: 14 June, 2007 23:29

2000 лв. др.Стаменов!-икси!Клиника малинов гр.София


Re: ИН-ВИТРО
Изпратено: nikolina_d-r (IP регистриран)
Дата: 15 January, 2008 09:26

doz 6terev ili d-r stamenov
da izbera za inn vitro?

Re: ИН-ВИТРО
Изпратено: rosab (IP регистриран)
Дата: 15 January, 2008 14:28

Николина,ти изобщо четеш ли постовете на момичетата или така пишеш на посоки???ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!
Re: ИН-ВИТРО
Изпратено: julito (IP регистриран)
Дата: 15 January, 2008 18:09

Ин витро процедурата не е нещо, което отиваш и правиш все едно в козметичен салон. За да избереш е добре да се видиш с екипите и да прецениш.
Цената на самата процедура е една малка част, от това което ще ти струва целия цикъл.
Средно с лекарства и всичко, цената е около 3500-5000 лв, като зависи много от реакцията на жената и необходимите лекарства за стимулирането й.

Re: ИН-ВИТРО
Изпратено: iov75 (IP регистриран)
Дата: 15 January, 2008 18:32

Жули ,наистина това е само цената на самото ин витро оплождане ,тя варира от 2000 до 5000 лв.А самата стимулация ,пункцията за вземане на фоликулите и другите неща са отделно откъм пари.По моя преценка човек трябва да има поне 6000лв за датръгне да си избира ин витро.
Николина не виждам как някой ще ти отговори в прав текст м/у двама доста известни АГ специалиста.Според мен иди на преглед при някой от тях и сама си прецени.Всички останали мнения ще са субективни.

Re: ИН-ВИТРО
Изпратено: julito (IP регистриран)
Дата: 15 January, 2008 18:51

iov75 Написал:
-------------------------------------------------------
> Жули ,наистина това е само цената на самото ин
> витро оплождане ,тя варира от 2000 до 5000 лв.А
> самата стимулация ,пункцията за вземане на
> фоликулите и другите неща са отделно откъм пари.По
> моя преценка човек трябва да има поне 6000лв за
> датръгне да си избира ин витро.
> Николина не виждам как някой ще ти отговори в прав
> текст м/у двама доста известни АГ
> специалиста.Според мен иди на преглед при някой от
> тях и сама си прецени.Всички останали мнения ще са
> субективни.

Под процедура обикновено се взима предвид целия цикъл, който включва /ултразвуково проследяване на стимулацията, прегледите и сондажа, както и пункцията на яйцеклетките, работата на ембриолога /икси, ин витро/, ембриотрансфера/. Не се включват цената на лекарствата за стимулация, както и хормоналните изследвания, които се правят по време на стимулацията. В някои клиники се плаща "пакет", а в други нещата са разбити.
Различните клиники имат сайтове, оттам може да се ориентирате за цените.
5000 само за процедурата ми се струват страшно много, досега най-високата сума която съм срещала за ИКСИ е 3200 /отново уточнявам без лекарства и т.н./
На нас опитът финансово ни струва 3300 лв, като ползвах лекарства по НЗОК и се наложи доплащане, защото реагирах трудно. Ако се сметне и стойността на получените лекарства по каса, излиза някъде малко над 5000.
Икси правихме при д-р Стаменов.
Колкото и да е трудно финансово, призовавам авторката на темата да не е това основния критерий при избор на лекар!Re: ИН-ВИТРО
Изпратено: p4eli4kata (IP регистриран)
Дата: 18 January, 2008 13:05

Здравейте,момичета!Аз лично вече имам впечатления от клиниката на Щерев и за жалост ,не мисля да се подлагам на каквито и да било процедури там.Като се опитах да си взема документите не ми ги дадоха,освен тожа твардят че не ми е правена снимка на тръбите,а аз бях там сложиха ми контрастно вещество,после ме гледа на ултразвук(това не е ли снимка?какво е хидротубация,не е ли равносилно на снимка?)След направената консултация с друг д-р ,мисля да се насоча към клиниката на д-р Стаменов.Много ми го похвалиха и казват ,че има повече резултати.Надявам се да съм била полезна.Успех на всички.

Re: ИН-ВИТРО
Изпратено: Antony29 (IP регистриран)
Дата: 18 January, 2008 15:21

Здравей nikolina_d-r след много ходене по мъките при всички светила съвсем случайно попаднах при д-р Стаменов искам да ти кажа че той е невероятен човек благодарение на него по метода инвитро имам малко съкровище мисля че това е твоя доктор Успех

Re: ИН-ВИТРО
Изпратено: julito (IP регистриран)
Дата: 18 January, 2008 15:32

Хидротубацията е подобна на снимката, но в момента под ултразвук се гледа как преминава контрастното вещество. Снимката се прави с рентген и получаваш рентгенова снимка. Т.е при вторият вариант имаш документ черно на бяло какво е положението, а при хидротубацията не. Зависи изцяло от този, който те гледа при процедурата.

Re: ИН-ВИТРО
Изпратено: dekobg (IP регистриран)
Дата: 18 January, 2008 21:07

Привет на всички
не знам има ли специален форум по моя въпрос, затова ще пробвам тук (извинете ме). Аз съм на 36г и ми поставиха диагноза преждевременна яйчникова изтощеност. Единствената ми надежда да имам бебче е, да си намеря донор за донорска яйцеклетка! Моля подскажете ми към кого да се обърна и как да намеря, след като в препродуктивните клиники в София и Варна ми казват намерете си донорка и елате при нас? Помогнете моля Ви.

Re: ИН-ВИТРО
Изпратено: julito (IP регистриран)
Дата: 19 January, 2008 00:17

Обикновено донори на яйцеклетки стават момичета, които са в процедура ИКСИ. Ако дадат добър отговор на стимулация, пунктираните яйцеклетки се разделят между двете двойки. Ти обаче трябва да поемеш опита и на двойката донор.

Re: ИН-ВИТРО
Изпратено: dekobg (IP регистриран)
Дата: 19 January, 2008 21:13

Привет julito, благодаря за информацията. Готова съм да поема опита и на двойката донор, само да се намери подходяща такава. Много се надявам и всеки ден се моля на Господ да ми помогне.

ИН-ВИТРО
Изпратено: muriel (IP регистриран)
Дата: 30 March, 2008 16:43

Някой знае ли в кои клиники записват кандидат-реципиенти за яйцеклетки от дарител? Има ли някой, който да е преживял подобна процедура и да сподели впечатления? Някой да е ходил при доктор Владимиров от мед.център София и да има повече впечатления от него? Аз ходих веднъж и преди да се поверя в неговите ръце бих искала да знам дали има професионални качества, които да компенсират пластмасовия му поглед.Много се надявам на отговор. Бъдете здрави!

Re: ИН-ВИТРО
Изпратено: gali_gm (IP регистриран)
Дата: 14 April, 2008 11:19

Здравей, muriel!

На първият ти въпрос не мога да отговоря, но съм пациентка на тази клиника.
За д-р Владимиров мога да кажа само прекрасни неща, както и за целият екип на клиниката.
Той е изключителен професионалист!
Това, че не се усмихва и не показва емоция не говори за непрофесионализъм.
След години борба със стерилитета, той и д-р Тачева /ембриолог/ са на път да сбъднат най- голямата ,ми мечта.
За справка: Лентичката в подписа ми.

Каквото и да решиш, ти пожелавам успех!
Re: ИН-ВИТРО
Изпратено: silviavladimirov (IP регистриран)
Дата: 30 May, 2008 20:31

molia pi6ete mi

Re: ИН-ВИТРО
Изпратено: dundi_sofi (IP регистриран)
Дата: 12 July, 2008 22:04

здравей те милички .Аз сьм писала няколко пьти.След 7 гд ходене по мьките и всене мога да попадна на потходящия доктор.През тези години ми се казваше че няма проблем . На 18 01 2008 гд си правих лапароскопия диагностична там ми казаха че сьм имала срастване на едната траба сьщо така са ми правили и пункция на яйчниците за да може да отделят яйцеклетка .До сега сьм се лекувала само хормонално за постигане на оволацията .И така след лапарото моя доктор ме овери че всичко е ок и да работим по вапроса . Но вече 6 месеца все не става . Забравих да кажа че след лапарото ме стимолира с костилбегит и дофастон .Оволацията вече я има но резолтат не .Миналата седмица си правих цветна снемка, изнаете ли какво излезе че и двете траби са ми запушени .Моя доктор ми каза че ако искам бебче трябва да се подложа на коремна операция зада ми ги отпуши или инвитро .Моят мьж неще и да чува за 2 операция .И така си мислим за инвитро но незная точно каде да отида,много сьм объркана и постояно се ровя из нета . Моля Ви момичета, дайте савет кьм кого да се обьрна кой може да ми помогне .Благодаря Ви предварително .

Re: ИН-ВИТРО
Изпратено: p4eli4kata (IP регистриран)
Дата: 13 July, 2008 12:38

Мила Dundi-Sofi ,аз имам подобен проблем-две запушени тръби и хигросалпиенс от ляво(джоб от възпаление с хламидий-ти изследва ли се?)Бяха ми насрочили операця за юни за отрязване на тръбите и последващо инвитро!За мен беше твърде неприемливо да отрежа всички други начини към успех!Пролетта ходихме на кални бани(Баня-карловско има и в Поморие)за запушени тръби се препоръчва,но чудно защо не и от модерните д-ри!Та все още нямам резултат,но за себе си реших че да опитам известно време няма да е лошо,преди да се оперирам И ЗАВИНАГИ да си отрежа пътя към естествения начин на забременяване!Моля се за Чудо,но имам Вярата,че надеждата умира последна! smiling smiley Пишеи ми налични ако искаш пове4е подробности.


Re: ИН-ВИТРО
Изпратено: rosab (IP регистриран)
Дата: 13 July, 2008 15:50

Дунди,миличка,незнам от къде си и при кой доктор ходиш,но не се доверявай на всеки.Нужен ти е специалист по стерилитет а те както знаем не са много .Пиши от къде си за да те насочим кой доктор да посетиш.Така ми е мъчно за всички като теб и Пчеличка .Дано Господ ни дари скоро с дечица .
Страници:  123>>
Страница:1 от 3


Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.