Хубава жена : © Български Бебе Център
1 год. след раждането
Изпратено: kivi (IP регистриран)
Дата: 21 September, 2010 10:28

...времето си излетя и ето ме една година по късно.Огромното ми шкембе върви поне една педя пред мен и надеждеите, че ми е нужно повече време да го пребера почти изчезват.Чувството е ужасно.Не мога да кажа, че не правя нищо.3п.седмично фитнес и 2п.седмично плуване...Сигурно може и да съм по упорита не отричам но вече не съм убедена че това ще помогне.Трудно е да се прикрие подобен проблем.Мислих си че например не дотам естетичния бюст често прикриваме с добре подбран сутиен,наедрялото дупе с подходяща кройа панталон и т.н.Огромното шкембе обаче немога да скрия.
Отново започват досадните въпроси "кога чакате бебето?.Е незнам дали някой от вас се е чувствал така,но това като че ли наистина се отразява на самочувствието...
Случайно се заговорих с момиче което сподели че има много добра клиника по пластична хирургия в Плевен...Не се сещам за друго разрешение на проблема,но ще се зарадвам на съветите ви ...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers


Lilypie Second Birthday tickersРедактирано 1 пъти последният път 21.09.2010 10:31.

Re: 1 год. след раждането
Изпратено: ^lilo^ (IP регистриран)
Дата: 21 September, 2010 13:52

С пове4е упоритост и специална програма в фитнеса мила би се справила 4удесно. Никой не се надява да е същият като преди раждането. Пласти4ната хирургия не ти я препоръ4вам, ве4е 4ух за страни4ни ефекти и възвръщане на тегло. Ами ако върнеш килограмите след платена огромна сума и болките след лягането под ножа???? Ти си майка а майките се справят с вси4ко. Така 4е стискам палци.

Lilypie Pregnancy tickers


Re: 1 год. след раждането
Изпратено: kivi (IP регистриран)
Дата: 23 September, 2010 15:06

Незная дали това е въпрос само на кг.Във фитнеса и на басеина съм вече около осем месеца.2-3 кг ме делят от теглото преди раждането...Не очаквам да съм като пред да се родят децата но и това огромно шкембе е като един досаден дефект с който не ми се иска да се премиря.Второто ми детенце беше на 3г. когато ме питаха дали не съм бременна и това продължава и сега.Нещо като да си бременна постоянно.


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers


Lilypie Second Birthday tickers

Re: 1 год. след раждането
Изпратено: Ralito (IP регистриран)
Дата: 23 September, 2010 16:05

Ок,щом не се получава с редовен спорт,направи си една пластика.
Сульо и Пульо си коригират носове,цици,устни,скули,при това,не от нужда/както е в твоя случай/,а от чиста суетност и желание да са в крак с модата.

А,че нямаме тела като на 20-годишни топмодели,то е ясно.


Lilypie Kids Birthday tickers

Re: 1 год. след раждането
Изпратено: petiaivanov (IP регистриран)
Дата: 25 September, 2010 20:51

Най-добре се посъветвай с добър ендокринолог преди да предприемеш такива радикални действия. Поствам това, може да ти е от полза:

............КЪДЕ Е ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ИНСУЛИНОВАТА РЕЗИСТЕНТНОСТ И КОРЕМНОТО ЗАТЛЪСТЯВАНЕ Отложената в областта на корема мастна тъкан е различна от тази в периферните части на тялото (бедра, ханш).

Коремните тлъстини са обменно високоактивни и постоянно освобождават в кръвта мастни киселини.
При наличието на много свободни (неестерифицирани) мастни киселини мускулите ги предпочитат за гориво и отказват да използват глюкозата, която остава в кръвта.

Освободените от коремните тлъстини мастни киселини постъпват директно в черния дроб през порталната система и служат за производството на глюкоза.

Мастните киселини, освобождавани от коремните тлъстини потискат действието на инсулина в мускулите и в черния дроб

Телесните тлъстини произвеждат и три хормона (тумор некротичен фактор алфа, лептин и резистин), които също се свързват с инсулиновата резистентност. Колкото повече е натрупаната мастна тъкан в тялото, толкова по-високо е нивото на тези хормони в кръвта. Учените предполагат, че тази тройка вестоносци е причината за "ленивостта" на инсулиновите рецептори в мускулите. Освен това, високите нива на тумор некротичен фактор алфа и на лептин се свързват с повишена склонност към кръвосъсирване и образуването на съдови запушалки.

Неконтролираната висока кръвна глюкоза също може да води до инсулинова резистентност (и при двата типа диабет!) и потиска секрецията на инсулин от панкреаса. Учените наричат това състояние "глюкозна токсичност".

Високите нива на свободни мастни киселини, освобождавани от коремните тлъстини, постепенно "изтощават" бета клетките на панкреаса. Учените наричат това състояние "липидна токсичност".

КАК МОЖЕМ ДА ПОДОБРИМ ДЕЙСТВИЕТО НА ИНСУЛИНА?
Като намалим теглото си с 5-10% и се движим редовно. Два вида антидиабетни лекарства също намаляват инсулиновата резистентност и свързаните с нея неблагоприятни ефекти.

Единият препарат е известен от повече от 50 години, но през последните няколко настъпи "ренесанс" в неговата употреба.
Редактирано 1 пъти последният път 25.09.2010 20:59.

Re: 1 год. след раждането
Изпратено: kivi (IP регистриран)
Дата: 29 September, 2010 09:30

Благодаря ти Петя ще се поинтерисувам

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers


Lilypie Second Birthday tickers

Re: 1 год. след раждането
Изпратено: rosa_bg (IP регистриран)
Дата: 27 June, 2011 00:38

Киви, не си писала какво си решила.
Аз лично бих ти препоръчала да си направиш детоксикация на организма. Разгледай темите на доктор Михайлов за детоксикация. Аз го правя и се чувствам добре. Там пише, че редовният прием на вит. С помага да се сваля точно в проблемната за теб зона. Дори и да не ти помогне при конкретния проблем, ще се почувстваш по-добре като го направиш. Аз го усещам по кожата си /освен по кантара/ Успех!Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.