Сдружение и благотворителност : © Български Бебе Център
Благотворителна акция с тържество за 1 юни -Детска градина за сираци с. Зелениковоpraznik
Изпратено: LINA/ (IP регистриран)
Дата: 16 April, 2010 10:37

Тази година реших да направим акцията в дом за малки дечица, като я съчетаем с тържество по случай 1 юни. От "Рада Киркович" ми дадоха координати на дом за деца в предучилищна възраст близо до Пловдив - с. Зелениково. Свързах се с директорката на дома, която с удоволствие прие предложението. Пускам списък с нещата, които биха влезнали в употреба на децата:

-лично и спално бельо, хавлийки;

-санитарни консумативи ( тук влизат както нещата за лична хигиена - шампоани, сапунчета, кремчета, четки и пасти за зъбки..., така и консумативи за обслужване на децата - прах за пране, таблетки за съдомиални машини, измиващи препарати...;

-пантофи, гуменки за физическо, обувчици (здрави, добре запазени);

-играчки, книжки, игри за забавление, блокчета, флумастри, боички и всякакви занимателни принадлежности;

-дрешки - нови или втора употреба (запазени), може и якенца;


Към момента се прави ремонт на двора, оформя се игрална площадка, за която също приемат дарения - пързалки, катерушки, топки, игри за открито. Бихме могли за съберем пари за пързалка или нещо подобно, има доста изгодни предложения за около 200-300лв. Може и някой да предложи друга оферта.

Мисля акцията да продължи до 20 май, за да може да се сортират нещата до 01.06. и да няма пристигнали след това колети, понеже ще наемем бус до там, няма как да ходим допълнително. Приемам и предложения за аниматори и други забави за празника ( аз лично мисля да се обърна към кукления театър за аниматор). Ще се съберем и няколко пловдивски майки да купим голяма детска торта, както и балони, свирки, конфети. Някой ако желае може да изпрати и такива неща.

Поддържам връзка с директорката на дома, ще допълвам темата. Ето телефона, ако някой желае да се свърже лично: -03194/260

Темата за въпроси, обсъждане и уточнения: [club.biberonbg.com]

Член на сдружение "Български бебе център"

Мисис Ентусиазъм 2007г.
Мисис Кулинарна фурия 2007г.

Модератор на клуб Сдружение и благотворителност Моля,спазвайте клубните правила![club.biberonbg.com]
"Вашите деца не са ваши деца.Те са синове и дъщери на бленувания от вас живот.Те идват чрез вас,но не от вас.И въпреки ,че те са с вас,те не ви принадлежат.Вие можете да им дадете любовта си ,но не и мислите си.Защото те имат свои собствени мисли.Вие можете да подслоните телата им,но не и душите им.Защото техните души живеят в къщата на бъдещето,която вие не можете да посетите дори и в мечтите си.Вие можете да се опитвате да бъдете като тях,но не искайте от тях да бъдат като вас.Защото живота върви напред,а не остава такъв,какъвто е бил вчера."Х.Дж.Редактирано 3 пъти последният път 17.07.2010 08:44.Тази тема е затворена.