Клуб 'Здраве' : © Български Бебе Център
Подуване на бузата и устаната
Изпратено: bbb83 (IP регистриран)
Дата: 23 September, 2009 19:59

Здравейте,тази сутрин се събудих с подута буза и горна устна отвътре също е подута венците ми се подуват от време на време и пия антибиотик но усещам че не ме боли зъб а самия венец пулсира леко търпима болка е,преди години ми се е подувала бузата от зъб но тогава ме болееше зъба а и венеца ми беше подут тогава доста(беше забрал)но сега усещам самия ми венец хем се отпуска и след това се стяга.Да добавя че също съм настинала кашлям и имам хрема но надали от това съм се подула защото самото подуто е бузата устната отвън и отвътре носа отстрани и под окото.На вас случвало ли ви се е такова нещо,какво мога да пия или компреси да си правя да спадне защото имам чувството че утре като стана няма да мога да си отворя окото защото продължава да се подува страх ме е plach

kitka Виктория е родена на 18.12.2006г в 02:20 3,300кг-50см 25.03.2008г-10,700кг-78см kitka

-I love you Robert Pattinson,my favorit movie Twilight

Pregnancy Tickers from WiddlyTinks.com

Re: Подуване на бузата и устаната
Изпратено: Baby (IP регистриран)
Дата: 23 September, 2009 21:12

Да, ден преди сватбата се подух по същия начин от мъдрец. Отиди на зъболекар и бързо да минава!

Администратор

Re: Подуване на бузата и устаната
Изпратено: kris_ka (IP регистриран)
Дата: 23 September, 2009 21:28

скоро правили ли са ти манипулации по зъбите? Без значение какви? При засягане на нервче или др.нещо може да се получи такъв оток... Но Бейби е права - тичай при зъбар!!!


Re: Подуване на бузата и устаната
Изпратено: mama2008 (IP регистриран)
Дата: 23 September, 2009 22:32

Аз преди няколко години се събудих със схваната челюст. Ходих при зъболекар, но си помислиха, че е на нервна почва. Ходих на нагревки, но нищо не излезе. Една година се влачих, докато личния ми стоматолог не ми каза да отида да си направя панорамна снимка. Ами и четирите ми мъдреца бяха тръгнали да излизат, но навътре. Така, че действай. Нищо чудно да са мъдреци.


Re: Подуване на бузата и устаната
Изпратено: Desh (IP регистриран)
Дата: 24 September, 2009 04:48

Нужна ти е консултация с лекар Може да е зъб но не е изключено да е възпален синус или алергия Съмнявам се че няма да се разминеш с антибиотика Пиши как сиСъжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.