Клуб 'Здраве' : © Български Бебе Център
РАДИКУЛИТ
Изпратено: linda70 (IP регистриран)
Дата: 3 October, 2009 12:00

Момичета,помагайте.От два месеца съм с това чудо-болки в таза,бутовете и краката,и тръпнене.Трудно се движа,защото започват болките.Взех си болничен,но промяна има много незначителна.Работя в болницата и ме лекуват най-добрите лекари,обгрижена съм отвсякъде.Направиха ми електромиография,скенер,изследвния всякакви.Пия с шепи лекарства,които освен,че са много скъпи вероятно ще ми увредят стомаха,а полза почти никаква.Трябва да отида на кални бани,направих си резервация за Житарево,казаха че много помагали,но това ще е чак в края на ноември.Една позната на майка ми и казала да си правя компреси на таза със свинска мас и счукана морска сол.От тях се чувствам по- добре,поне в къщи се движа и върша нещо,но навън вървя до някъде и хващам такси.Преди няколко дни една от лекуващите ме лекарки ми каза,че при здравни работници всяко едно заболяване се лекува по-трудно,защото знаели за всички възможни усложнения и по този начин психиката им е по-натоварена и да си прилагам автотренинг.
Моля ви някоя ако знае нещо от алтернативната медицина да казва.Аз между другото не съм им казвала за маста,но мисля че се подобрих от нея,а не от лекарствата.Преди години бях със сериозно запушен слъзен канал,правех абцеси и вече ми насрочваха операция,но с билки го отпуших.Така,че помогнете на здравния работник.


Re: РАДИКУЛИТ
Изпратено: mercy (IP регистриран)
Дата: 3 October, 2009 15:42

Съжалявам за ужаса през който минаваш. Баба ми зимата изкара това заболяване, много от близо съм запозната какъв ад е. И тя около 2 месеца се лекуваше, изпи купища лекарства и също толкова изследвания направихме. Аз също не намерих нищо алтернативно, за да и помогна. Покоя и търпението само, макар знам че е много трудно.
Бързо оздравяване ти желая! detelinaСъжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.