Моят син боледува често, хваща вируси лесно, вирусите му активират алергиите, пада имунитета и става сложно...на хомеопатия сме, ама хомеопатката ни сега два месеца няма да я има, пък и се уморих от болести, искам почивка. Против съм била да давам силни имуностимулатори, но видях зор сега и се реших на изопринозин. След болницата му изписаха следната схема - 30 дни по едно на ден. Вчера бях при един познат доктор и го питах възможно ли е изопринозин да се пие по-дълго време без прекъсване. И той каза, че може - дори каза да увелича на 2 на ден и да го пие още два месеца.

Така ще му стана три месеца без прекъсване на препарата, но в дози по-малки от реалните за неговите килограми. Увери ме, че схемата е правилна и няма да му дойде в повече. Това мен ме устройва, ама преди това бях чувала, че трябва да има почивки при приема и тази схема ме изненада. Даже каза, че може да го комбинирам и с БИОЗИН - друг антивирусен препарат. Споделете мнения, знам, че много е писано за това, но още не е излишно!!! Приемали ли сте този препарат, как е действал, като цяло как са нещата?!
мама на две момченца, две врабченца