Клуб 'Здраве' : © Български Бебе Център
Схеми за Изопринозин???
Изпратено: аленна (IP регистриран)
Дата: 11 January, 2010 11:05

Моят син боледува често, хваща вируси лесно, вирусите му активират алергиите, пада имунитета и става сложно...на хомеопатия сме, ама хомеопатката ни сега два месеца няма да я има, пък и се уморих от болести, искам почивка. Против съм била да давам силни имуностимулатори, но видях зор сега и се реших на изопринозин. След болницата му изписаха следната схема - 30 дни по едно на ден. Вчера бях при един познат доктор и го питах възможно ли е изопринозин да се пие по-дълго време без прекъсване. И той каза, че може - дори каза да увелича на 2 на ден и да го пие още два месеца. confused smiley Така ще му стана три месеца без прекъсване на препарата, но в дози по-малки от реалните за неговите килограми. Увери ме, че схемата е правилна и няма да му дойде в повече. Това мен ме устройва, ама преди това бях чувала, че трябва да има почивки при приема и тази схема ме изненада. Даже каза, че може да го комбинирам и с БИОЗИН - друг антивирусен препарат. Споделете мнения, знам, че много е писано за това, но още не е излишно!!! Приемали ли сте този препарат, как е действал, като цяло как са нещата?!мама на две момченца, две врабченца

Re: Схеми за Изопринозин???
Изпратено: foxi_s (IP регистриран)
Дата: 11 January, 2010 12:07

Аз съм доволна от него.Повлиява се и й минава,но като е болна.Бях опитала на схеми+бронховаксом,но пак се разболя,е,вярно,че й мина мн. бързо,но....
Аз знам,че трябва да има почивка,веднъж месечно се дава примерно 15дена,хубаво е толкова да се почива. Но може би при всеки е индивидуално.Но ми се струва прекалено 3м. без почивка.Незнам,питай и други доктори.


Lilypie First Birthday tickersLilypie Fifth Birthday tickers

Re: Схеми за Изопринозин???
Изпратено: мери78 (IP регистриран)
Дата: 11 January, 2010 15:31

аз го давам на алекс,когато се разболее.една таблетка май е за 10кг тегло.аз защо ли давам по половин misli но си мисля,че е силен препарат и май не е удачен за дълго пиене.но не споря,не съм сигурна.на нас ни го изписаха веднъж от спешното след вирус с повръщане и разстройство и казаха да го пие още малко след отшумяване на признаците.

[mery78.multiply.com]

[www.bgphoto.net]Ако искаш да промениш Света-промени себе си,
ако искаш да промениш мъжа си-промени себе си,
ако искаш да промениш детето си-промени себе си
и те ще се променят!

Re: Схеми за Изопринозин???
Изпратено: aleks308 (IP регистриран)
Дата: 19 January, 2010 15:19

И аз знам че Изопринозина е силен имуностимулатор. Лекарката при която ходим ми беше казала че зимните месеци мога да го давам профилактично 5 дена в месеца. На Иво му действа добре, пресичаме хремата веднага.Но по принцип предпочитам да го използвам само когато е болен. През останалото време давам клеева тинктура+ рибено масло или сироп Шипко. Дозировката на Изопринозина е както е писала Мери 1 табл. за 10кг.


[play.vbox.bg]

Re: Схеми за Изопринозин???
Изпратено: аленна (IP регистриран)
Дата: 19 January, 2010 15:22

Ясно е, че е силен имуностимулатор и който няма нужда няма защо излишно да го пие. Въпросът ми беше, все пак като се налага да се пие дали някой е чувал за подобна непрекъсната схема, както на мен ми каза нашия доктор и което ми се стори малко странно, понеже знаех до тогава, че се пие с прекъсване.
Както и да е, минахме на БИОЗИН, той поне се пие два, три месеца без прекъсване.мама на две момченца, две врабченцаРедактирано 1 пъти последният път 19.01.2010 15:22.Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.