Клуб 'Здраве' : © Български Бебе Център
добър унг лекар в пловдив
Изпратено: irka3377 (IP регистриран)
Дата: 7 January, 2011 18:02

Здрамейте на всички мами.С моето момче имам един основен проблем - третата сливица.до сега е правил два отита, в момента е с трети /за щастие катарален ,а не гноен/. Това е за период от година и половина.В момента го лекува Др Яхубян.Моля ви за мнения за него и за друг добър унг в пловдив за второ мнение.

Re: добър унг лекар в пловдив
Изпратено: mama2008 (IP регистриран)
Дата: 8 January, 2011 19:03

Какво да ти кажа Ирка. Лекарите само едно могат да те посъветват, да я махнеш. Ако не искаш операция, търси алтернативна медицина.
Моят син е също с възпалена трета сливица и имаме същите проблеми. Доволна останах от д-р Милинич в клиника Каспела. Много е внимателна, обръща страхотно внимание на децата, дори се съгласи да пробваме с хомеопатия преди да преминем към лекарствата. Много разбрана жена, доволна съм. Всички останали лекари винаги казват - "о, сливицата трябва да се махне, казвайте дата". Докато тя търси и друг начин, преди да се пристъпи към ножа.


Re: добър унг лекар в пловдив
Изпратено: irka3377 (IP регистриран)
Дата: 8 January, 2011 20:20

За Др милинич съм чувала само хубави неща.Мисля да я посетя като излекуваме отита и получа мнение от Др Яхубян за сливицата.Тя мисля да ми даде второ мнение.А вие с каква хомеопатия пробвахте и помогна ли.

Re: добър унг лекар в пловдив
Изпратено: mama2008 (IP регистриран)
Дата: 10 January, 2011 15:54

Ние от половин година се лекуваме с класическа хомеопатия и съм много доволна. Сега пробваме да излекуваме и сливицата с нея, само че малко нещата се препънаха (за жалост само две седмици имахме тази възможност да лекуваме сливицата с хомеопатия), тъй като се разболяхме от бронхит и се наложи да бъдем на антибиотик + инжекции. След като се стабилизираме, продължаваме с опитите чрез хомеопатия.


Re: добър унг лекар в пловдив
Изпратено: мери78 (IP регистриран)
Дата: 12 January, 2011 15:49

моя приятелка води децата при д-р милинич.много са доволни от нея.

[mery78.multiply.com]

[www.bgphoto.net]Ако искаш да промениш Света-промени себе си,
ако искаш да промениш мъжа си-промени себе си,
ако искаш да промениш детето си-промени себе си
и те ще се променят!

Re: добър унг лекар в пловдив
Изпратено: muzolina (IP регистриран)
Дата: 5 February, 2011 09:25

Синът ми е с уголемена трета сливица,за 3м.направи 2гнойни отита и така наречен детски синузит.Решението на лекарите е операция на сливицата,но аз съм против да се отстранява на този етап.В момента правим лазер терапия за синузита и хомеопатично лечение/в лазарен център на д-р Димитров,който е и хомеопат/Определено от лазарната терапия нослето по-малко отделя сополки,по-спокойно диша през него.
Иначе сме обиколили 3-ма УНГ,от тях съм доволна само от д-р Милинич,която е много внимателна,дава алтернатива преди операция,тя ни насочи и към лазарна терапия.


[url=http://imageshack.us]

Re: добър унг лекар в пловдив
Изпратено: midary (IP регистриран)
Дата: 26 February, 2011 21:37

Ирка,не бързайте с ваденето на третата сливица.Големия ми син имаше уголемена трета сливица,която махахме два пъти.Третия път казах край и не се подписах,за да я стържат отново.Аз съм доволна от ХОМЕОПАТИЯТА/БОАРОН/.Водила съм малкия при Д-р Крема/беше си разбил устичката и нослето/ в Каспел мн внимателен и учтив е.За Д-р Милинич съм чувала,но не сме я посещавали.Редактирано 1 пъти последният път 26.02.2011 21:39.

Re: добър унг лекар в пловдив
Изпратено: Donika (IP регистриран)
Дата: 27 February, 2011 10:48

Миналата седмица махнаха третата сливица на Станиславка - е, роди се детето. Толкова е щаслива, че вече диша свободно. Каквото и да решите за нея, ако не помогнат алтернативните средства, не бавете махането й, защото в болницата на такива неща се наслушахме, причинени само от трета сливица - поражения на слух, говор, интелект и какво ли още не. Дори и по-сериозни неща, но няма да ви пиша, да не ви стряскам. И нашите проблеми подозират, че от нея идват, но ще видим, още е рано да се вадят заключения.

www.bg-mamma.com www.bg-mamma.com

Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства!

Re: добър унг лекар в пловдив
Изпратено: irka3377 (IP регистриран)
Дата: 27 February, 2011 21:39

Вече се реших.На десети ще вадим сливицата.Писно ми от тези хреми, носово говорене, постоянен страх от отити.Знам че ваденето не е панацея, но каквито и имуностимуланти да давам зад носа на детето ми има постоянна зараза.Дано всичко мине добре

Re: добър унг лекар в пловдив
Изпратено: muzolina (IP регистриран)
Дата: 27 January, 2012 08:40

Повдигам темата с надежда да се вкючат мами, чийто деца са преминали вадене на трета сливица с мнение за оперативни УНГ лекари.Писала съм миналата година в темата,когато синът ми беше на лазертерапия и хомеопатия, така удържахме здраво състоянието на детето само 2 месеца.
После нещата се повтаряха, постоянни хреми, синузитни състояния, бронхити, отити, дори в момента е с отит, изпити тонове АБ, тонове противоалергични капки, въпреки ,че няма алергия според алерголог.
Посещаваме Д-р Милинич, от която съм доволна, но тя не е оперативен УНГ, а при нас нещата вече са сигурни-трябва да се отстрани третата сливица.
Моля за препоръки на лекар, към който да се насоча за вадене на трета сливица.Д-р Милинич ни препоръча доц. Дойков от Каспела, с който работят в един кабинет, но за него прочетох само негативни мнения,та съм малко объркана.[url=http://imageshack.us]

Re: добър унг лекар в пловдив
Изпратено: petia75 (IP регистриран)
Дата: 12 March, 2012 10:19

Привет на всички мами,при нас също назрява проблема с третата сливица.Ние два пъти ходим до док. Петров и той и двата пъти каза,че ще трябва да се извади.направо ми се е свило сърцета.Тя моята като спи направо си хърка,да не говорим,че често е с храма.така,че с голям интерес ще следа темата.

род:3050гр.-49см.

Re: добър унг лекар в пловдив
Изпратено: Merinikc (IP регистриран)
Дата: 19 March, 2012 07:05

Привет,muzolina

Синът ми го оперира доц.ДОйков,наистина е много добър.Имаш един глас от мен за него. В Каспела всички бяха много разбрани и мили към децата .

Lilypie Kids Birthday tickers

Re: добър унг лекар в пловдив
Изпратено: muzolina (IP регистриран)
Дата: 1 April, 2012 16:53

Merinikc Написал:
-------------------------------------------------------
> Привет,muzolina
>
> Синът ми го оперира доц.ДОйков,наистина е много
> добър.Имаш един глас от мен за него. В Каспела
> всички бяха много разбрани и мили към децата .
>
>Благодаря ти за отговора!Другата седмица сме на преглед в Каспела и евентуално плануване на дата за операция. Ако не те затруднявам може ли да споделиш как протича предоперационният момент, самата операция и всичко , което се сетиш.Кръв от вената ли взимат за изледване,правят ли други изследвания, в самия ден на операцията ли ги правят или в предходните, как процедират с упойката-чета за абокат, тръба в гърлото , все плашещи неща, които допълнително ме притесняват.
Моля те разкажи как минаха при вас нещата, какво правят точно в Каспела, за да съм подготвена, кога ви изписват?
Звуча объркано с въпросите си, но притеснението ми надделява.

[url=http://imageshack.us]

Re: добър унг лекар в пловдив
Изпратено: mama2008 (IP регистриран)
Дата: 9 April, 2012 22:35

Дано не ми се налага да преживявам такова нещо, но все си мисля, че прекалено много се ровиш и така още повече се притесняваш. Знам, че в днешно време родителя трябва да е доста запознат, че вече нямаме доверие и на лекарите. Но според мен прекалено голямата информация е нож с две остриета.


Re: добър унг лекар в пловдив
Изпратено: Merinikc (IP регистриран)
Дата: 22 April, 2012 22:48

Привет,muzolina

Чак сега влизам във форума.
Отидохме сутрината рано, на място си му направиха изследвания кръв и урина .Приеха ни в отделението и след 10 на минутки ми го взеха ,бяха много мили и спикойни детето само тръгна с тях не е плакал.Тогава Плами беше на 4 години и половина.

След около 30-40 минутки ми го донесоха на ръце беше още в упойка,много добре я прие нямаше странични ефекти.
Следобеда даже го заведох на разходка около болницата,не искаше да говори много ,тихичко само.
Не искаше да пие и да яде но това си е съвсем разбираемо.Два три часа след операцията вдигаше малко температура,веднага ни даваха нурофен така и малко болката се облекчаваше.Нямахме никакви проблеми с нищо и никой.С доц Дойков имах уговорка само по телефона,дори не го видях да му благодаря на човека.Основно идваха д-р Димитров и д-р Деба.Това е общо взето.Най -големия зор е от 6 до 10 ден тогава било най -болезнено и така и се оказа.
Но в предвид че правихме по 12 -13 гнойни ангини на година това ми се видя...."песен"
Вадихме и трите сливици.Контролен преглед след 7 или 10 дена ,не помня вече smiling smiley
Платихме еднократно 80лева като някаква такса за това отделение,носих си направление за изследванията но казаха че няма смисъл да го ползваме това което си плащам си влиза вътре.Питаха ме дали искам др легло и че ако искам трябва да доплатя 20 лева но леглата са достатъчно големи и си спахме заедно с малкия на него,пък и сърце не ми даваше да се отделя за секунда дори.
Свиждане по всяко време дори казаха че и мъжа ми може да остане при нас с/и заплащане разбира се smiling smiley
Трябваше да останем 48 часа но се разбрахме да е само ден smiling smiley
Тръба в гърлото не е имал.Абокат си имаше като ми го върнаха,казаха че са го боли като са го приспали да не го травмират.

Не се притеснявай всичко ще мине ОК.Пиши като минете от там да кажеш как е протекло всичко

Дано съм била от полза ако мога с друго да помогна на среща съм smiling smiley

Поздрави

Lilypie Kids Birthday tickersРедактирано 1 пъти последният път 22.04.2012 22:51.Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.