Клуб 'Здраве' : © Български Бебе Център
neredoven cikal
Изпратено: Dani31 (IP регистриран)
Дата: 18 November, 2012 16:59

мили xora пиша ви защото имам нуйда от помощ
пия противозачатъчни от 7-8 години ,в началото пиех diane 35,след това минах на по леки ,взимам хапчета защото имам нередовен цикал ,преди 2 години остановиха че имам поликостоза и единстеното което трябва да се направи е да продалявам с хапчета до момента в които искам да забременея,но аз реших да пробвам с хапчета на билкова основа и билки,но до момента не ми помагат от месец и 20 дни нямам цикал,моля ако някой от вас да ми помогне с някакъв съвет,защото вече незная какво да правя и съм много отчаяна

Re: neredoven cikal
Изпратено: Donika (IP регистриран)
Дата: 18 November, 2012 18:51

Консултирай се с гинеколог дали сок от алое може да помогне в твоя случай. На мен ми бяха изписали за две кистички, добре повлия.

www.bg-mamma.com www.bg-mamma.com

Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства!

Re: neredoven cikal
Изпратено: pavlina_24 (IP регистриран)
Дата: 19 November, 2012 13:02

За хормонални проблеми много добро влияние оказва див ямс,Има го на капсулки или крем. Аз ползам крема, което е много по-добър вариант, защото се усвоява по-лесно и бързо.

Re: neredoven cikal
Изпратено: konova (IP регистриран)
Дата: 20 November, 2012 18:02

На младини бях с поликистозни яйчници и цикъл 6-7 пъти годишно.Противозачатъчните все ми действаха зле и не ги пиех.На магия родих 2 деца.На 35г. реших да се лекувам при доктор Емилова/не толкова известна тогава/.С омекотения режим на гладуване /с чай и плодове/ излекувах яйчниците, редуцирах теглото си и станах чисто нова.Това се случи през 1996г.и до днес /вече съм на 50г./нямам пропуск в календара.........И да не помислиш , че съм умряла от глад.За 6 месеца направих два режима по 15-20 дни със съответните захранвания , а през следващите няколко години се "прочиствах" веднъж годишно по 5-7 дни.
Успех в лечението!


Мисис "Кулинарна фурия 2008"
Изненадите на Мери ПопинзСъжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.