Клуб 'Здраве' : © Български Бебе Център
Страници:  <<1234>>
Страница:2 от 4
Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: cweti (IP регистриран)
Дата: 10 October, 2006 14:46

yanka Написал:
-------------------------------------------------------
> Аз не мога да разбера какъв е проблемът с
> ръкавиците. Повечето лекари вече използват такива.
> Това не е критерий за професионализъм. Не се
> хващайте за ръкавиците.
>
>
>
>


Да по принцип си права, ръкавиците не са никакъв проблем. Само че те да му бяха проблема на тоя малоумник, толкова жени е окипазил и го съдят дори, по разни телевизии и предавания го разнасяха, абсолютен кретен. Никога няма да забравя една приятелка като забременя и отива при него на преглед, той явно е решил, че е доста малка и и казва: "А сега вдига си караката където свариш, а сега кажи кога ще е аборта?" А то момичето семейно. Боклука му с боклук. И не е само това....много има да се говори за него и неговата некомпетентност! На свекърва ми той и прави операция на миомен възел, така я беше зашил, че чак някакви органи вътре беше повредил, не знам точно какви, не съм много наясно с медецинските термини, но.........пълен боклук!

*****************************************************************************************************************************************


Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: yanka (IP регистриран)
Дата: 10 October, 2006 14:50

На такива им нахлузваш ръкавицата на главата, докато спре да диша.

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: аленна (IP регистриран)
Дата: 10 October, 2006 15:43

Д-р Стилянова, джипи, ОКРБ Варна - има много пациенти, не й стигат направленията, поставя диагнози без консултация с по-тесен специалист. Грешни диагнози, грешно лечение - излишно тровене с лекарства без ефект, излишно хвърляне на пари, излишни нерви и в крайна сметка се стига само до частни лекари.мама на две момченца, две врабченца

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: pupita6 (IP регистриран)
Дата: 11 October, 2006 12:40

д-р Иван Димитров - Аг в 14-та поликлиника - бременна в четвъртата седмица, отидох на преглед, след като ме бърка /ако знаех, нямаше да му позволя/с невероятна злоба, каза ,че прави аборти в събота, струват 200лв. , а иначе можел да ме прати в Шейново при "тъпанарите" да ме оправели без упойка. След 3 дни изгубих бебето. Така че "д-р" пред името му може да се замени с убиец.
д-р Илиева - АГ в 25 поликлиника. Невероятно груба злобарка. Най-добрата ми приятелка отива при нея, казва й ,че е бременна и иска да я види на видеозон. "Докторката" казва, никакъв видеозон, вагинален преглед ще е. Приятелката ми казва "Но нали до третия месец не е хубаво" , а оная й казва"На ква се правиш, на мъжо ти да не му е по-малък от пръста ми, с който ще те прегледам?"!!!!! angry smiley Ако съм била аз, да съм и отвъртяла главата...Това е моя принос към "черния списък".


[galeria.biberonbg.com]
Най-хубавия ден-днешният. Най-голямата спънка-страхът. Най-лесното нещо-да се заблудиш. Най-голямата грешка-да паднеш духом. Коренът на всички злини - егоизмът. Най-хубавото развлечение-работата. Най-лошото поражение-отчаянието. Най-добрите учители-децата. Най-голямото щастие-да си полезен на другите. Най-неприятният недостатък-лошото настроение. Най-красивия подарък-прошката. Най-добрата защита-усмивката. Най-доброто лекарство-оптимизма. Най-мощната сила на света-вярата. Най-стимулиращия дар-надеждата. Единствената реалност-любовта.Редактирано 1 пъти последният път 11.10.2006 12:43.

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: venci1 (IP регистриран)
Дата: 18 November, 2006 18:00

Разказа ми една приятелка от Варна за д-рПетинка Цветкова и за д-рУлалид че не са въобще специалисти.Била е бременна в 3 месец когато Улалид я преглежда и придизвиква спонтанен аборт.А за П.Цветкова правила на едно момиче аборт и и пробила матката и сами знаеше какво значи това .Приноса ми към черния списък

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: Ivanina (IP регистриран)
Дата: 20 November, 2006 17:20

Д-р Георгиева акушер-гинеколог гр. Варна
myspace graphic
Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: crazia (IP регистриран)
Дата: 20 November, 2006 18:52

Как пропуснах моята любима докторка Мазнейкова,мога дълго и много лошо да говоря за нея и нейните изпълнения angry smiley . thumbs down Тя е безкрупулна и не етична и това е най-малкото което мога да кажа за нея! angry smiley

--------------************************--------------------------*********************–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Всъшност ,НИКОГА ,не съм била дискриминирана ,не съм била и толерирана . Пука ми ,свят- шарен ,хора- всякакви , никой никога по никакъв начин не ми е пречил да казвам каквото мисля и да отстоявам правото си на мнение! Нямам нужда от ПОЧИВКА ,на правото да имам чувство за хумор и това да изказвам нещата в прав текст ! Такава съм и щедро прощавам на всички които не ме харесват smqh
за това ще добавя " дарувам с това с което ме даруват "
за едни има санкции ,а други ще са бели и добри ......Уви...
Мисли преди да говориш,че после пак ще плачеш!
Куха Лейка съм и напоследък се усвиних но аз и Не искам да съм френска мацка!

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: mimi_9 (IP регистриран)
Дата: 28 November, 2006 09:33

6te se vkliy4a s d-r Blagova, zavejda6t detsko otdelenie v "Sveta Sofia", otvratitelna, gryba i koravosurde4na jena, poradi neina vina i su6to taka i na neinite kolegi , ne samo v detsko no i izrajda6tite, mi susipaha deteto, tolkova muka mi pri4iniha tezi hora, 4e i na smurtniat si vrag ne pojelavam da mine prez ada prez koito az minah poradi tiahna vina!

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: rumiana (IP регистриран)
Дата: 29 November, 2006 16:28

crazia Написал:
-------------------------------------------------------
> Как пропуснах моята любима докторка
> Мазнейкова,мога дълго и много лошо да говоря за
> нея и нейните изпълнения . Тя е безкрупулна и не
> етична и това е най-малкото което мога да кажа за
> нея!
>
>
> Извинявай за любопитсвото,но ще ми кажеш ли как те е разочаровала?
>Аз имам същото мнение за нея!А и със случая със съпруга й и починалото дете(извинявам се че споменавам случая) още повече ми падна в очите.Гледах изпълненията й по ТВ.
Lilypie 1st Birthday PicLilypie 1st Birthday Ticker

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: micaela (IP регистриран)
Дата: 29 November, 2006 17:26

Д-р Василева,Шейново,акушер-гинеколог.
Благодарение на нея се наложи да ме оперират,понеже имах фистула след раждането.

Lilypie 3rd Birthday Ticker

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: rumiana (IP регистриран)
Дата: 30 November, 2006 12:33

Ето моята история.Доста дълга е ,но реших да ви споделя.
НИКОЛОВА -СОБСВЕНИЧКА НА СВЕТИ ЛАЗАР!
Даже не искам да я нарека Д-р!Искам да предупредя бъдещи мамчета за тази зла и нагла,безкрупулна жена.
Единсвеният човек,който мразя!
Имах абонамент за нейната болница-1000 лв платени веднага и то от 3 месец нататък.В началото всичко беше ок.С изключение че често забравяше предишни коментари за развитието на моята бременност. Направи ми впечатление, че тя по принцип е доста разсеяна, но това е “дребен страничен проблем”, но тогава аз не обърнах сериозно внимание на този факт.
Въпреки че бяхме платили тя взимаше по 130 лв.за всеки преглед с Цветвен видеозон.(подръжката е скъпа!)
Кабинетът на “касата” на болницата е стратегически разположен на място точно срещу входа и паркинга на болницата, така че внимателно да се видят автомобила или автомобилите на потенциалните бъдещи “пациенти”.
Цените в “Свети Лазар” тотално се определят от вида, марката и годината на производство на автомобила на пациентката или нейната мъжка половинка, която обикновено се грижи за заплащане на сметките ! Явно след внимателен анализ на автомобилите на съпругът ми, Д-р Николова е преценила добре, че ставам за неин “клиент”.
Около 5 месец ми се появиха контракции.Веднага отидох да ме види. След бърз дву-минутен обикновен преглед,без видеозон и колскопия, без взимане на каквито и да е изследвания,тя даде светкавичната диагноза, че имам разкритие и ще загубя бебето ако не влезна в нейната болница.Не мога да ви опиша как се чуствах!
Прибрах се,събрах си нещата разтреперяна и влезнах.
Между другото беше казано, че престоят в болницата ще струва леките 220 лева на ден ! Шашнати от страшната диагноза, заплашваща от спонтанен аборт нямахме почти никакъв избор и аз влезнах в болницата. Там ми бе направено чрез система венозно вливане на магнезий и но-шпа. Тъй като действието се развива в петък, оказа се че лекуващият ме лекар още в същия ден замина на почивка за целия уикенд! Каква сърцераздерателна загриженост !

Оттук става още по-интересно! Заместващ Тияна Николова лекар е “ФЕНОМЕНАЛНОТО СВЕТИЛО” – пенсиониралата се докторка – доцент д-р Кр. Щерева !
Тя е същество,което действа отвратително на пациентите!Действа на психиката,каза те да полудееш.Натискаше ми силно корема,тъпчеше ме с Изоптин и Гинипрал.
Стига подробнисти,че ми се плаче като се сетя!
Стоях 5 дена в болницата.Плачех непрекъснато.Ставаше ми лошо точно от това.
Изписаха ме с епикриза в която пипеше ц.канал-ЗАТВОРЕН.Биха ми Но шпа и в къщи 7 дена.
Нали ви е ясно че веднъж отворен той няма обратно връщане.
Прегледаха ме 3 други лекари-няма отворен канал,шийката е досатъчно дълга.
Чак тогава разбрах за т.н.ПОДГОТВИТЕЛНИ КОНТРАКЦИИ.Каквито аз съм имала,както и повечето жени.Те бяха по 4-5 на ден през дълги периоди.
Сигурно Николова и Щерева никога не са чували за тях!!!
Бременността ми си протече норнално до края!
Важното е, че взеха доста парички и не ни върнаха остатъка от абонамента,от които бяхме ползвали не повече от 2 месеца.Оставаха ми още 4.
Тази жена е за съд!Lilypie 1st Birthday PicLilypie 1st Birthday Ticker

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: Vale (IP регистриран)
Дата: 7 February, 2007 12:50

Д-р Елена Станчева, ВМА - София. Общопрактикуващ лекар - т.е. GP, случая е единтичен като описания от Софи по-горе, за направленията, масата хора които има при нея и тн, но като прибавиш и нейното отвратително отношение, все едно си й длъжен да й се молиш и да се влачиш след нея за да ти обърне внимание, и поне да те прати на специалист, картинката става съвсвем черна.

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: nelito (IP регистриран)
Дата: 20 February, 2007 15:48

Janewa Написал:
-------------------------------------------------------
> D-r Snejana Risowa -AG Burgas,raboti i w 4astnata
> poliklinika Sw.Sofiia.Pasete se ot neia,tia ne e
> 4owek a kamak.W 4etwartia mesez na bremennostta m>i
> me kara6e da pia po edna bira na den sa da ne mi e
> lo6o...Sa rajdane pri neia da ne goworim 6e wi
> triabwa edin djob pari i mnogo kasmet...
няма момиче което да познавам и да е раждало при Ризова и да не е доволна от нея.даже сестра ми роди при нея.перфектен лекар.
иначе към черния списък прибавям д-р Дорийска егати непукиста е тая.


Редактирано 1 пъти последният път 20.02.2007 15:49.

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: Kick (IP регистриран)
Дата: 20 February, 2007 18:49

pupita6 Написал:
-------------------------------------------------------

> д-р Илиева - АГ в 25 поликлиника. Невероятно груба
> злобарка. Най-добрата ми приятелка отива при нея,
> казва й ,че е бременна и иска да я види на
> видеозон. "Докторката" казва, никакъв видеозон,
> вагинален преглед ще е. Приятелката ми казва "Но
> нали до третия месец не е хубаво" , а оная й
> казва"На ква се правиш, на мъжо ти да не му е
> по-малък от пръста ми, с който ще те
> прегледам?"!!!!! Ако съм била аз, да съм и
> отвъртяла главата...Това е моя принос към "черния
> списък".
>
Подкрепям! Тя ми следеше бременността! Имам много неща да напиша, но казаното като че ли я описва най- точно!

Кой е беден, ако е обичан?- Оскар Уайлд

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: kama78 (IP регистриран)
Дата: 20 February, 2007 19:15

S dve ruce glasuvam za d-r Rizova.Ne kamuk,a 4ovek ne e>tolkova e studena i nezainteresuvana ot pacientite si,4e pove4e nqma nakude.Za men tova e mnogo grub i neeti4en lekar.[img]http://www.youngnutrition.net/member/tic[url=http://www.akusherstvo.ru/lines/]g[/img][/url]

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: sashka (IP регистриран)
Дата: 21 February, 2007 10:56

1. д-р Шишенкова - гинеколог, не знам дали още работи в IАГ Св. София, но по-добре далеч от нея. Некомпетентна отвсякъде.
2. За съжаление, GP -то - д-р Недев. Плаче ми се от него sad smiley
Некомпетентен, нехаещ за пациентите си, когато съм го търсила в събота и неделя, все се крие под предлог,че е в провинцията и не може да дойде за преглед....Кретен! Веднъж ми изписа антибиотик от който се почувствах тройно по-зле. Казвам му, че не мога да го пия повече, а той ме пита - ми какво да правим?

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: dudididi (IP регистриран)
Дата: 23 February, 2007 16:22

Д-р Ивет Райчева-Майчин дом-СофияPeople stop fighting,аngels are crying .We can be better!Love is the answer

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: lioni (IP регистриран)
Дата: 24 February, 2007 00:39

sashka Написал:
-------------------------------------------------------
> 1. д-р Шишенкова - гинеколог, не знам дали още
> работи в IАГ Св. София, но по-добре далеч от нея.
> Некомпетентна отвсякъде.
> 2>Подкрепям мнението ти.Миналата година още практикуваше.
Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: ika_d (IP регистриран)
Дата: 24 February, 2007 09:40

д-р Бърдаров, дерматолог - пълен идиот! Предписа ни кортикостероид за гъбичките на малчо и точно на Коледа беше с не знам коя степен на изгаряне, кожата по дупето му падаше направо.
Д-р Велкова, акушер-гинеколог - в 8-ма седмица уж видя пола на детето ми, предписа ми някакви лекарства, които изобщо не се дават преди 12 седм. и още, и още...

Lilypie Lilypie
Сертифициран консултант към Националния комитет по кърмене
0896 418 488 - Кабинет по кърмене

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: tanti (IP регистриран)
Дата: 26 February, 2007 19:27

dudididi Написал:
-------------------------------------------------------
> Д-р Ивет Райчева-Майчин дом-София
>

Ти ме уби. Не познавам недоволни от нея.


Страници:  <<1234>>
Страница:2 от 4


Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.