Клуб 'Здраве' : © Български Бебе Център
Страници:  <<1234
Страница:4 от 4
Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: Maria29 (IP регистриран)
Дата: 15 January, 2009 11:52

С ясно съзнание,чиста съвест и ръка на сърцето добавям в този списък МАЙЧИН ДОМ-СОФИЯ!
Може би и там има изключения,но те са малко и за огромно съжаление нито аз ,нито мои приятели,съседи или колеги са попадали на тях.

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: pupita6 (IP регистриран)
Дата: 15 January, 2009 12:59

"Майчин одм" е една голяма, семейна болница. Разделили са си длъжностите по семейна линия... колко добри спецалисти избягаха от там. И аз не съм чула добри отзиви от някого за нея /болницата/.


[galeria.biberonbg.com]
Най-хубавия ден-днешният. Най-голямата спънка-страхът. Най-лесното нещо-да се заблудиш. Най-голямата грешка-да паднеш духом. Коренът на всички злини - егоизмът. Най-хубавото развлечение-работата. Най-лошото поражение-отчаянието. Най-добрите учители-децата. Най-голямото щастие-да си полезен на другите. Най-неприятният недостатък-лошото настроение. Най-красивия подарък-прошката. Най-добрата защита-усмивката. Най-доброто лекарство-оптимизма. Най-мощната сила на света-вярата. Най-стимулиращия дар-надеждата. Единствената реалност-любовта.

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: crazia (IP регистриран)
Дата: 16 January, 2009 13:08

За съжаление в списъка ще добавя частна клиника "Свети Лазар" както и болница "Токуда" май слуха че всичко що е некъдърно отива там е верен! sad smiley Пропуснах и "Торакс".

--------------************************--------------------------*********************–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Всъшност ,НИКОГА ,не съм била дискриминирана ,не съм била и толерирана . Пука ми ,свят- шарен ,хора- всякакви , никой никога по никакъв начин не ми е пречил да казвам каквото мисля и да отстоявам правото си на мнение! Нямам нужда от ПОЧИВКА ,на правото да имам чувство за хумор и това да изказвам нещата в прав текст ! Такава съм и щедро прощавам на всички които не ме харесват smqh
за това ще добавя " дарувам с това с което ме даруват "
за едни има санкции ,а други ще са бели и добри ......Уви...
Мисли преди да говориш,че после пак ще плачеш!
Куха Лейка съм и напоследък се усвиних но аз и Не искам да съм френска мацка!Редактирано 1 пъти последният път 16.01.2009 13:21.

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: nx75 (IP регистриран)
Дата: 8 November, 2010 15:37

Д-р Деспотова(педиатър)-Окръжна болница,Пловдив.Груба,невъзпитана,корумпирана.Няма грам чувство за срам,възползва се от чуждата болка и нещастие за да забогатее.

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: nx75 (IP регистриран)
Дата: 8 November, 2010 15:42

д-р шкодрова(педиатър),Карлово-тя незаслужава името й да се пише с главна буква,а да се нарича доктор е абсурдно

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: lelqta (IP регистриран)
Дата: 11 March, 2011 21:34

Евгения Симова от 24 ДКЦ София , много безотговорна ,много немърлива , и понятие си няма от медицина....нямям думи.....

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: zlatina.71 (IP регистриран)
Дата: 2 October, 2011 21:19

Д-р Иван Трифонов акушер-гинеколог от Стара Загора - корумпиран некадърник с огромно самочувствие , но без покритие ... , нахален , безскрупулен , отвратителен...!

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: zlatina.71 (IP регистриран)
Дата: 3 October, 2011 21:01

Д-р ВИОЛЕТА ИВАНОВА от НиаМед Стара Загора - некомпетентна и без никакъв морал!Редактирано 1 пъти последният път 03.10.2011 21:13.

Re: Черен списък на лекарите
Изпратено: ronkis (IP регистриран)
Дата: 18 February, 2012 11:56

Ето ни и нас,тук при вас.Да се оплача от отвратителното отношение на д-р Ламбова от МЦ СВ.София в кв.Люлин.Абсолютно отговаряща на критериите "анти личен лекар".Това е човек,който разболява пациентите си с отношението си към тях.Заядлива,безсърдечна,абсолютно без никакво отношение към проблемите им.Не дай си боже ако ви потрябва направление-тя ще ви отговори с ехидна заядлива усмивка "Хм,тука да не е бакалията".На всичкото и отгоре приема деца за пациенти,а след това разбира се отново няма нужните кодове и направление за специалисти ако се наложи.Тогава ако знаете какво следва-то не са уговорки за това има ли или няма проблем,ама трябва ли или не трябва.И накрая винаги направление за педиатър.Е,питаме се тогава защо приема деца след като не може да отговаря на нуждите им?!Отговора е ясен.... Изобщо нито служи като диспечър на своите пациенти,нито отговаря на техните потребности,даже напротив.Аз й давам Оскар в черния списък!

Страници:  <<1234
Страница:4 от 4


Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.