Клуб 'Здраве' : © Български Бебе Център
Нощна кашлица
Изпратено: Nadya123 (IP регистриран)
Дата: 22 December, 2007 09:16

Момичета, искам да ви попитам на какво според вас се дължи - става дума эа баткото _5,5 год. Преди около месец и двамата бяха болни от вируса с кашлица и хрема, мина им без аб, но той продължава да кашля предимно нощем. Преди десетина дни го заведох да го преслуша докторката и тя каза, 4е е от трета сливица, не било страшно, ина4е нищо му няма даже си ходи на градина, но таэи нощ изобщо не спа от кашлицата, gp-то ми откаэа направление, сега са праэници и не знам какво да правя. Благодаря ви предварително.

Re: Нощна кашлица
Изпратено: elena_dn (IP регистриран)
Дата: 22 December, 2007 09:39

Три месеца Денис вечер не можеше да спи от кашлица, нон стоп, без други симптоми, само кашлица вечер. Къде ли не го водихме, гърдите чисти, от стичащи се назад сополи се давил, обаче аз сополи не виждах, нито носа му беше запушен. Три месеца се мъчихме...Накрая го заведох на пулмолог. Приеха ни в болница за изследвания, снимаха го и се оказа някакъв трахеобронхит...Полежахме малко в болницата, за да направим пълен курс лечение с АБ.
Дано по- бързо установите от какво е кашлицата detelina

Re: Нощна кашлица
Изпратено: Mishel (IP регистриран)
Дата: 22 December, 2007 15:23

Моя син също кашлица само вечер, обаче взе да се дави вече, разкърти се и разбрах, че идва от дробовете. 3 пъти ходихме на лекар, постоянно повтаряха от гърлото и носоглътката е. Денят, в който го приеха, направо отидох при докторката и й казах да ми даде направление за снимка, защото Владо е с пневмония. Не се заяде, а направо отидохме за изследвания и се оказах права - пневмония със силен задух. Назначеха ни Абрицеф, един от най-силните антибиотици...до там я бяхме докарали от некомпетентни доктори.

Re: Нощна кашлица
Изпратено: dudididi (IP регистриран)
Дата: 23 December, 2007 11:39

Nadya123 да не му е сух въздуха в стаята и от това да кашля?Слагай на радиатора метално съдче с вода на радиатора(ако нямате овлажнител и сте с парно)
А от трета сливица не се кашля а се хъркаPeople stop fighting,аngels are crying .We can be better!Love is the answer

Re: Нощна кашлица
Изпратено: Nadya123 (IP регистриран)
Дата: 23 December, 2007 12:59

Мерси, момичета. Въздуха не би трябвало да е сух, и аз това си мислех, но през ноща парното не работи, защото става много топло. Вчера го водихме пак до дежурните в поликлиниката и докторката, която го прегледа каза, че нищо му няма, а той не може да спи от кашлица. Давам му Фитолор, Вентолин и Калциев глуконат, почнах да му правя инхалации и на 27 ако е така ще поискам и аз направление за снимка, защото вече взех да се съмнявам и аз за пневмония. Дано да от6уми в близките дни, защото чака с нетърпение другата седмица да заминем на почивка и се е приготвил за по цял ден в басейна, дано се оправи и не трябва да го разочаровам, от цял месец чака този момент.ще пиша какво е станало, весели празници на вас и благодаря още веднъж.


Re: Нощна кашлица
Изпратено: pupita6 (IP регистриран)
Дата: 23 December, 2007 14:21

Остави да поври малко вода със сода, направете инхалации, това също помага, после остави водата да си стои в стаята, където спи дребчо.
Весели празници и никакво кашляне повече!


[galeria.biberonbg.com]
Най-хубавия ден-днешният. Най-голямата спънка-страхът. Най-лесното нещо-да се заблудиш. Най-голямата грешка-да паднеш духом. Коренът на всички злини - егоизмът. Най-хубавото развлечение-работата. Най-лошото поражение-отчаянието. Най-добрите учители-децата. Най-голямото щастие-да си полезен на другите. Най-неприятният недостатък-лошото настроение. Най-красивия подарък-прошката. Най-добрата защита-усмивката. Най-доброто лекарство-оптимизма. Най-мощната сила на света-вярата. Най-стимулиращия дар-надеждата. Единствената реалност-любовта.

Re: Нощна кашлица
Изпратено: diancheto (IP регистриран)
Дата: 28 December, 2007 23:12

Ох и мие така, за 2 вечери и хоп бронхит. Нямаше сопили, оная вечер се дави 2-3 пъти и толкоз, през деня пак толкова, но вечерта беше кошмарна, на 15-29 мин. се будеше от давене, чек, дробовете щеше да си изкара sad smiley
Днес бяхме при доки и се оказа че е бронхит (за нула време) и сме на крачка от болница и астма, направо ми стана лошо. Сега пие АБ, Вентолин, Флавамед и гадни черни капки за нолето sad smiley
Дано е нещо по-леко при вас, стискам палци winking smiley

What is a friend? One soul in two bodies!

Re: Нощна кашлица
Изпратено: 4baby (IP регистриран)
Дата: 28 December, 2007 23:21

А, да, и при нас така само вечер и то от време на време се закашля. Ние се отопляваме с духалка, нон стоп и затова оставям овлажнителя да работи нощем, и намалям градусите на духалката, да не става много топло. И по не кашля така winking smiley
Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.