Клуб 'Здраве' : © Български Бебе Център
Страници:  1234567891011...Последна страница>>
Страница:1 от 15
Хомеопатията - заvkusno и противneee
Изпратено: yani_es (IP регистриран)
Дата: 12 January, 2008 13:13

Майчета, от известно време чета различни статии за хомеопатията и все още има много питанки. Например, каква е разликата между класическа и боаронска хомеопатия? Има ли хомеопатията духовно измерение - четох, че така е възникнала, като вид магия. С какво трябва да се внимава и как да намеря добър хомеопат?
Ще се радвам и вие да споделяте свои наблюдения и опитности. В крайна сметка алтернатива на хомеопатията са познатите лекарства и антибиотици, които могат да бъдат не по-малко опасни...Благодаря на всички, които ще се включатsmiling smiley

Lilypie - Personal pictureLilypieРедактирано 1 пъти последният път 14.01.2008 17:20.

Re: Хомеопатията - заvkusno и противneee
Изпратено: elena_pl (IP регистриран)
Дата: 12 January, 2008 14:15

Яни, преди време бях пускала подобна тема, понеже се лекуваме с хомеопатия, аз и детето. Много съм доволна - не мога да си изкривя душата, от септември не ми беше боледувала. Изчистихме много сериозен проблем...и нейн и мой winking smiley

Сге ще ти пусна сайта на класическите хомеопати...тук можеш да провериш за класически хомеопат в твоята област. Много са любезни и отговарят на питанки:

[www.bghomeopathy.org]

На бг-мам има цял клуб, там се бях заровила няколко седмици го четох, четох...на Гълабов книгата ччетох, нея Злати ми изпрати....много четене трябва! НО АЗ съм ЗА! Голямо за!

Re: Хомеопатията - заvkusno и противneee
Изпратено: iana_emma (IP регистриран)
Дата: 12 January, 2008 14:21

[lafim.com]
погледни и тук

Re: Хомеопатията - заvkusno и противneee
Изпратено: nadja_r (IP регистриран)
Дата: 12 January, 2008 16:15

Yani,аз изчетох също много и продължавам да чета ,и сериозно съм се насочила към Класическата и дори съм избрала вече лекарката,но тъй като мисля да и поверя детето си,първо аз ще отида.А в момента сме при педиатърка с Боаронска и ми е назначено лечение от нея-тъкмо да видя до колко ще подейства и да реша окончателно.


Re: Хомеопатията - заvkusno и противneee
Изпратено: yani_es (IP регистриран)
Дата: 12 January, 2008 16:21

Благодаря cvetia

Lilypie - Personal pictureLilypie

Re: Хомеопатията - заvkusno и противneee
Изпратено: ravena (IP регистриран)
Дата: 14 January, 2008 09:33

За!
Само че от година и половина не съм ходила при лекарката ни - класически хомеопат, защото не се е налагало.
Голямата ми боледуваше повече и пресякох болестите именно с тази лекарка. Намерих я преди 6 години по препоръка на мои съседи, чието дете от много болнаво беше спряло да боледува.

Не ме интересува много принципът на действие и дали е било магия. За мен е важно, че приложението е много лесно и резултатът е налице.

Re: Хомеопатията - заvkusno и противneee
Изпратено: pupita6 (IP регистриран)
Дата: 14 January, 2008 12:25

Ето ти доста теми, пускани за хомеопатията:
[club.biberonbg.com]
[club.biberonbg.com]
[club.biberonbg.com]
[club.biberonbg.com]
[club.biberonbg.com]
[club.biberonbg.com] тука има доста инфо.
[club.biberonbg.com]
[club.biberonbg.com]
[club.biberonbg.com]
[club.biberonbg.com]
[club.biberonbg.com]
[club.biberonbg.com]
[club.biberonbg.com]
[club.biberonbg.com]
[club.biberonbg.com]
[club.biberonbg.com]
[club.biberonbg.com]
[club.biberonbg.com]
[club.biberonbg.com]
[club.biberonbg.com]
[club.biberonbg.com]
[club.biberonbg.com][galeria.biberonbg.com]
Най-хубавия ден-днешният. Най-голямата спънка-страхът. Най-лесното нещо-да се заблудиш. Най-голямата грешка-да паднеш духом. Коренът на всички злини - егоизмът. Най-хубавото развлечение-работата. Най-лошото поражение-отчаянието. Най-добрите учители-децата. Най-голямото щастие-да си полезен на другите. Най-неприятният недостатък-лошото настроение. Най-красивия подарък-прошката. Най-добрата защита-усмивката. Най-доброто лекарство-оптимизма. Най-мощната сила на света-вярата. Най-стимулиращия дар-надеждата. Единствената реалност-любовта.

Re: Хомеопатията - заvkusno и противneee
Изпратено: yani_es (IP регистриран)
Дата: 17 January, 2008 17:45

Здравейтеsmiling smiley Първо искам да благодаря на всички майчета, които ми писаха на ЛС относно хомеопатията. От няколко дни не спирам да чета и да се интересувам и задълбах толкова, че се натъкнах на интересни, а някои и стряскащи факти. По-долу ще копирам писмо, пратено от една от майките във форума. То дава една по-различна позиция относно хомеопатията. Писмото е дълго, а в него се съдържат и линкове към други материали в интернет, които още не съм изчела. Но съдържанието на писмото беше достатъчно шокиращо за мен и реших да го пусна и на вас. Колкото повече информация, толкова по-добре. Ето го:"Здравейте Захари,

Мира и майка и ме помолиха да ви препратя тези материали (които прикачвам към писмото) за да ви дам информация която имам за хомеопатията, събрана вследствие на личния ми опит на мен и на моето семейство от ползването на такива препарати, разговорите ми с хора които са вещи в определени области на физиката, както и събрана информация от Интернет.

Без да искам да ви се натрапвам и да придавам на моето мнение претенция за последна инстанция, мисля че би било добре с няколко думи да ви кажа как и защо започнахме с хомеопатията, какво ни усъмни по-късно, защо спряхме и т.н.

Мненията и материалите са предимно от християнска гледна точка. Аз съм християнин и за мен като такъв е важно в духовен аспект да не правя компромиси с това което вярвам. Аз също така съм и рационален човек, инженер по образование, работя в софтуерна фирма и не си позволявам да вярвам в неща които противоречат на логиката и на разума ми. Ако християнската позиция в материалите ми Ви притеснява или Ви кара да гледате недоверчиво на информацията (знам че понякога християнската позиция поради една или друга причина не е най-популярната) ще Ви помоля все пак да ги прегледате защото има достатъчно информация според мен за всеки човек, независимо от убежденията му и вярата му, стига да търси логиката в нещата.

Цялото ми семейство (аз, жена ми и синът ми) имаме доста здравословни проблеми. Бяхме се видели в чудо от традиционната медицина и лекари. Търсехме изход. Тогава една позната ни заговори за хомеопатията, а междувременно аз научих за нея от представителя на Боарон в България, др.Грудев, на когото поддържах компютрите. Всичко звучеше много добре, на всичкото отгоре лекарствата, казаха, били безопасни и спокойно може да се дават на малки деца (синът беше на 1 годинка), на бременни и т.н. Започнахме систематично да ползваме какви ли не препарати, а аз молех Боарон да не ми плащат за услугите а направо да ми дават мостри от лекарствата. Бяхме въодушевени че може би сме намерили нещо наистина добро и различно. Настинките на малкия минаваха за 4-5 часа, температурата му падаше рязко ако е била висока, спираха и други симптоми. На жена ми също и действаха. На мен - никак. Вярно че когато давахме на малкия тези лекарства той сякаш се променяше малко, ставаше по -сърдит, по-студен като поведение. Личната ни лекарка, също хомеопатка, ни обясняваше че това е естествено, че се променя нещо в него (не помня какво точно), но ние продлжавахме да се доверяваме. Купувахме си "хомеопатичен вестник", намерихме си "Органонът" на Самюел Ханеман - основоположникърт на хомеопатията, намериха ни една книга от една гръцка професорка, която даваше "научно обяснение на хомеопатията". Лошото беше че аз не се разрових на време да проуча добре нещата, доверих се и продължихме. Не изчетох всичко, а ако имаше нещо смутително за мен го игнорирах.

Но това което сериозно ни разтърси беше поредното разболяване на малкия. Започнахме с едно лекарство. Смениха го с друго. После със същото но с по-висока потенция (потенция е степента на разреждане). После с още по-висока. Той не се оправяше, но още повече ни притесни поведението му. Аз съм човек скептик и не се поддавам лесно на паника и емоции. Но детето започна да се разплаква често, да е ужасно, ама ужасно сърдито, нищо не можехме да го накараме да прави, нищо не искаше, само се сърдеше, плачеше, тръшкаше се на земята и си биеше шамари през лицето. Нощем това продължаваше - будеше се на 15-20 минути с крясъци "неее!" удряше се.... и постепенно до втория ден успя и мен да ме притесни (наистина трудно се получава това при мен). Лекарката обясняваше това с енергийни нива, заплашваше ни, че не бива да спираме хомеопатията че ще стане по-лошо, а аз от своя страна по-цял ден в работата търсех информация. Някои неша които за мен бяха по-важни и по-интересни са в прикачения зип файл.
Там ще намерите следното:

1. 1Links.doc - линкове за някои от статиите по-долу.

2. About Homeopathy.htm и
New Age Medicine Homeopathy.htm
- някои от статиите на английски от [logosresourcepages.org]

3. Homeopathy examined BG.doc - превод на статия от същия сайт: [logosresourcepages.org]

4. Homeopathy and Spiritual power BG.doc - превод на статия от [www.weum.no]

5. Svobodata na Homeopatijata.doc - статия от "Хомеопатичен вестник"

6. Christian medical fellowship - Homeopathy.htm i
Christian medical fellowship - Homeopathy2.htm статии от [www.cmf.org.uk]

7. Letter from Peter Petrov - 1.doc,
Letter from Peter Petrov - 2.doc,
Letter from Peter Petrov - 3.doc - Писма на един мой добър приятел, учен и преподавател, работещ в областта на физикохимията, работил е в Берлин, Оксфорд, а сега в друг университетски център във Великобритания - Ексетер. Специално Ви препоръчвам да погледнете неговите писма. Той е учен-християнин, който има много добро, по мое мнение, рационално логическо мислене.

8. Letter from Ani to d-r Blaga Pavlova.doc - писмо от моята съпръга Ани до една нейна приятелка лекарка. То предава с повече подробности и през нейните очи какво ни се случи.


В заключение само няколко факта които са ми станали известни, но за които мисля че не пише в тези материали (или не съм сигурен):

- така нареченото "Научно доказателство за хомеопатията" от онази гръцка професорка ми се видя доста подозрително (все пак съм инженер), но за проверка го дадох на мои приятели физици. Те са семейство - той - бивш университетски преподавател по физика, а сега управител на малка софтуерна фирма. Жена му също е докторант по физика. Казаха че доста са се посмяли на книгата и че тя се опитва да използва некомпетентността на средностатистичския читател за да поднесе едно наукообразно "доказателство". Това до голяма степен съвпадна с мнението на Петър Петров (от прикачените материали) за използването на белите петна в науката за създаване на уж научен модел на хомеопатията.

- прочетох "Органон"-ът на Ханеман. Трудна работа!!! Там освен критики към традиционната медицина от 18 век (как да не критикуваш пиявиците и всякакви там глупости) поднася доста странна теория, която звучи почти убедително, "холистично" както сега биха казали някои, защото търси нарушаването на човешкото здраве в цялостния човешки организъм. Търси уж дълбоките причини, а не само да лекува симптомите. Е да, но нашият опит дотук ни показваше, че освен бързо туширане на симптомите, хомеоптаията не е излекувала никого от нещо сериозно. Ама наистина да го излекува... А когато Ханеман заговори за неговите кумири - магьосници и екстрасенси, то човек става още по-предпазлив. Струва си да се прочете това произведение. То успя бързо да ме разубеди от хомеопатията като видях на каква основа стои.

- Клиентите ми от Боарон ме увещаваха че има "добри и лоши" хомеопати - две школи. Те в Боарон не правели такива магии и странни неща като онези другите. И даже и хапчетата се правели заводски....
е добре как ги правят като и те имат потенции (степени на разреждане)? Нали се правят последователни стъпки от разреждане и блъскане на разтвора (динамизиране)? И нали принципите са в Органона на Ханеман??? същият този който др.Грудев мисля че още не е чел....
И защо никой не успя да даде поне частично обяснение - как действат тези препарати. Ясно е, че повечето от тях са разредени в съотношение по-голямо от числото на Авогадро - следователно е много малка вероятността да се намери ЕДНА молекула от разтвореното вещество в литри разтворител... Псевдонаучните обяснения за "памет на водата", енергии и т.н. са обяснения за зрителите на СКАТ - там има много странни екстрасенси . Но как аз да се задоволя с тях?

И това не беше всичко. Най-много обяснения получих свързани с това че това са "духовни сили и енергии" които действат чрез тези разтвори. Смятам се за поне частично просветен по духовните въпроси. И знам добре какви "духовни сили" има извън Бог. Но това е вече моя християнска убеденост и знание. Не бих Ви го натрапвал и мога да Ви кажа мнението си само ако решите че искате и ми кажете това.

Но дори и да приемем че тук няма тъмна духовна страна, че в хапчетата "няма дяволи" както ми подмятаха подигравателно и неуместно , за мен това остава твърде подозрителна материя и следователно е по-добре да бъда изключително внимателен и да не се доверявам - нито на тези лекарства, нито на хората които ми ги рекламират (косата ми се изправя от техните окултни разбирания и писания по вестници и книги).

Ще завърша само с това, че целта ми е не да правя реклама на една медицина, фармацевтика или мироглед и да заклеймявам други. Споделям опита си и информацията която е станала достояние на мен. Няколко мсеца след случая с нашето дете чухме за друго което е имало абсолютно същите симптоми след взимане на хомеопатия (пак на Боарон - като нас). Това детенце на 1-2 годинки беше стигнало до психиатрична помощ....

Вие избирате какво да правите, а аз мога само да отправя дежурния си призив или по скоро молба - да бъдем изключително внимателни и разумни. Аз самият не бях доста време....


Поздрави,

Велизар Кабаков

Lilypie - Personal pictureLilypie

Re: Хомеопатията - заvkusno и противneee
Изпратено: аленна (IP регистриран)
Дата: 18 January, 2008 14:28

ЗА!мама на две момченца, две врабченца

Re: Хомеопатията - заvkusno и противneee
Изпратено: venn (IP регистриран)
Дата: 18 January, 2008 20:43

Също съм ЗА! Разбира се под наблюдението и ръководството на опитен хомеопат.

Re: Хомеопатията - заvkusno и противneee
Изпратено: dary_73 (IP регистриран)
Дата: 20 January, 2008 08:10

Категорично съм за хомеопатията. Пробвах две лекарства и съм възхитена от тях!


Re: Хомеопатията - заvkusno и противneee
Изпратено: yani_es (IP регистриран)
Дата: 20 January, 2008 16:47

А прочетохте ли писмото по-горе? Никой не каза какво мисли..

Lilypie - Personal pictureLilypie

Re: Хомеопатията - заvkusno и противneee
Изпратено: irinq (IP регистриран)
Дата: 20 January, 2008 17:27

Аз съм против хомеопатията,не бих експериментирала с децата си .Ми ако след 10 години се окаже ,че причинява рак или нещо такова.Още не се знае точно какво е хомеопатията,прекалено от скоро е . sad smiley

[www.youtube.com]
[www.dveri.bg]

Re: Хомеопатията - заvkusno и противneee
Изпратено: inkata (IP регистриран)
Дата: 20 January, 2008 23:05

irinq Написал:
-------------------------------------------------------
> Аз съм против хомеопатията,не бих експериментирала
> с децата си .Ми ако след 10 години се окаже ,че
> причинява рак или нещо такова.Още не се знае точно
> какво е хомеопатията,прекалено от скоро е .
>
>
>
>


Има риск,ако попаднеш на хомоеопат, който само твърди че е такъв , а няма нужната квалификация.Хомеопатията е призната от традиционната медицина пък и е в съчетание с класическата, дори има в Гърция колеж, в който се подготвят хомеопати.Просто засега този метод на лечение, не лекува сериозни болести/като рак, телесни повреди от какъвто и да било характер и т.н./, а по-леките заболявания като настинки, грип, кашлици, менопауза, болезнена менструация и др.


Re: Хомеопатията - заvkusno и противneee
Изпратено: beibifeis (IP регистриран)
Дата: 21 January, 2008 00:06

не съм попадала на лекар,който е на "ти" с хомеопатията и за това инцидентните лекове,които съм взимала(хомеопатични) са били минимални и нямам наблюдения.по-точно не са ми помогнали.
за написаното по-горе не мисля нищо,тъй като магии и прочее глупости нямат място в главата ми.
възможно е,обаче да има неизследвани още влияния на хомеопатията върху организма и точно те,да дават подобни отклонения в поведението на лекуваният.
поради тази причина разчитам на класическата медицина.
права е ириня!за едно лекарство за да се каже,че е повече полезно,отколкото вредно са необходими да минат 15-20 години на наблюдение.скоро четох,по повод така нашумелите ваксини(убитите),че срока ,за да се каже дали всъщност са добри е минимум 15 години.

Re: Хомеопатията - заvkusno и противneee
Изпратено: elena_pl (IP регистриран)
Дата: 22 January, 2008 16:57

Писмото не го одобрявам. Гледала съм филма на ВВС- това е платен филм winking smiley Нали се сещаш цялата фармацефитична индустрия на кого би платила winking smiley

Това е мое мнение и възприемам чуждите мнения, не си налагам моето .

Re: Хомеопатията - заvkusno и противneee
Изпратено: yani_es (IP регистриран)
Дата: 23 January, 2008 10:16

Ели, за кой филм говориш? Съгласна съм с теб, че тук игарят интересите на огромни компании и е възможно някой да си е платил, за да не излезе от играта. Но BBC направиха и филм, който разкриваше истини за ваксините, които никой производител не би искал да излязат наяве.Така че едва ли им е практика да правят филми, с които да манипулират производителите, за да им вземат "подкуп".
От статиите, които прочетох, е явно, че хопеопатията има и духовна страна. Никой не го крие, говори се явно за енергии и т.н. Така че поне на този въпрос намерих отговорsmiling smiley А дали те наистина оказват влияние на психическото здраве на хората... confused smiley Всъщност,в живота за абсолютно всяко действие си има последствия...

Lilypie - Personal pictureLilypieРедактирано 1 пъти последният път 23.01.2008 13:18.

Re: Хомеопатията - заvkusno и противneee
Изпратено: pupita6 (IP регистриран)
Дата: 25 January, 2008 22:33

Като за начало на занимаването си с хомеопатия /под занимание имам предвид лечение/ можете да прочетете трудът на д-р Атанас Гълъбов - "Световна конспирация срещу здравето". Всеки сам избира за себе си, прочетох писмото по горе, нямам мнение, това е един случай. На мене вече година време хомеопатията ми дава сили, вдигна ме на крака и ми помага. Благодаря и на моята лекарка - КЛАСИЧЕСКИ ХОМЕОПАТ!
Аз избрах за себе си да се лекувам с хомеопатия, чета и събирам информация, запасила съм се и с търпение, защото не става с магическа пръчка.
За духовната страна - пак ще препоръчам книга, която при мене е настолна: "Подсъзнанието може всичко" на Джон Кехоу, от скоро той има и сайт, в който може да четете лекциите му и да пишете във форума. Та в тази книга пише много неща:
-Получавате това, в което вярвате!
-За какъвто се мислите, такъв ще станете! /ако задълбаете в тази мисъл, може и да намерите обща точка с болестите, които ви терзаят/
-Само с желание нищо не се променя - ако не промените начина си на мислене!
И нещо от Евангелие на Лука 19:26:
".. всекиму, който има, ще се даде, а на оногова, който няма, ще се отнеме и това що има...! Ако помислите ще разберете, че е точно така - пари при пари отиват, здраве при здраве .. и всичкото е свързано с начина ни на мислене. Когато не ти стигат парите, ти мислиш само така, по този начин събираш негативна енергия, вселената получава от теб сигнал, че ти си постоянно недоволен и откликва на този сигнал по същия начин.. Но ако мислиш, че ето малко са парите, но си здрав, имаш покрив, щастлив си, всичко ще се оправи, тогава енергията става положителна и вселената откликва...
Много се отплеснах, благодаря, че ме изчетохте!


[galeria.biberonbg.com]
Най-хубавия ден-днешният. Най-голямата спънка-страхът. Най-лесното нещо-да се заблудиш. Най-голямата грешка-да паднеш духом. Коренът на всички злини - егоизмът. Най-хубавото развлечение-работата. Най-лошото поражение-отчаянието. Най-добрите учители-децата. Най-голямото щастие-да си полезен на другите. Най-неприятният недостатък-лошото настроение. Най-красивия подарък-прошката. Най-добрата защита-усмивката. Най-доброто лекарство-оптимизма. Най-мощната сила на света-вярата. Най-стимулиращия дар-надеждата. Единствената реалност-любовта.

Re: Хомеопатията - заvkusno и противneee
Изпратено: Dindrejn (IP регистриран)
Дата: 25 January, 2008 23:36

Здравейте!
Прочетох изложението на Велизар Кабаков- ще кажа няколко думи за това. Прочетеното ми направи добро впечатление - така разсъждават мислещите хора.Още в началото искам да кажа че съм твърдо за хомеопатията - класическата разбира се.Самата аз съм лекар с две клинични специалности и от над 10 години лекувам и препоръчвам на моите пациенти класическа хомеопатия.В началото и аз бях направо изумена от претенциите на тази медицина. Аз самата имах здравословен проблем и се оказах много лесен хомеопатичен случай - алергията ми се излекува за седмица, въпреки че преди това месеци бях прилагала лечение с антихистамини, кортизони дори.Бях се побъркала и вече си мислех че имам някаква трудно откриваемо страшно заболяване - или рак,или някаква колагеноза.Когато това се случи и аз като Велизар започнах да чета,да се интересувам, да посешавам курсове, семинари. Минала съм години в питаници,лутаници,спорове.Това е преди всичко вътрешен разговор. Отдавна вече не вярвах на ортодоксалната медицина.
Това относно духовните измерения на лекуването и болестите - ами то е ясно. Човекът не е физическо тяло - той е много повече. И всяко лекуване засяга и духовната му структура задължително. Въздействие върху духовните измерения на човешкото същество оказват всички алопатични медикаменти - без изклчение. Да спомена че известният преди години Rethizid за кръвно налягане, който нашите баби толкова мвого обичаха, бе свален от употреба първо във Франция, после в цяла Европа и по света години след като се прилагаше масово.Беше достъпен и ефикасен медикамент - но - доказа се че има силно изразено депресивно действие - бяха отчетени многобройни случаи на самоубийство сред пациентите, приемащи Rethizid.
Разликата при лекуването с хомеопатия е че се отчитат духовните, душевните и физическите прояви на човека в състояние на болест и здраве. И когато се лекува, се проследява действието на предписания медикамент - очаква се че в хода на лечение се трансформира болестта от по-дълбоко на по-периферно ниво. Ако се отчете обратното - както в случая с детето на Велизар,това е вероятно погрешно предписание или проява на подлежащ миазматичен слой. Практически се снемат симптомите, избира се ново лекарство, което тука трябва да е такова, че да антидотира предходното, или се назначава активното миазматично лекарство. Всичко това класическите хомеопати го могат, Боаронските даже не са го чували.

Re: Хомеопатията - заvkusno и противneee
Изпратено: zlatina (IP регистриран)
Дата: 28 January, 2008 15:16

Нямам честта да познавам гениалният господин написал това писмо, но просто съм изумена до какви "висоти" може да стигне човешк в напъна си да мисли!!!
Аз съм писала много по темата за хомеопатията, много ми е патила главата и вече години на ред това е единственото, на което се доверявам. Ако на някой му е много любопитно по-нататък мога да разкажа подробности.
Много държа обаче да се спра на един цитат от въпросното писмо:
И защо никой не успя да даде поне частично обяснение - как действат тези препарати. Ясно е, че повечето от тях са разредени в съотношение по-голямо от числото на Авогадро - следователно е много малка вероятността да се намери ЕДНА молекула от разтвореното вещество в литри разтворител... Псевдонаучните обяснения за "памет на водата", енергии и т.н. са обяснения за зрителите на СКАТ - там има много странни екстрасенси . Но как аз да се задоволя с тях?
Прав е в едно - действително в препаратите с висока потенция няма дори молекула от майчината тинктура, НО след като има претенции да се рови и прочита, нека първо отвори съзнанието си, нека преосмисли "християнското си мислене" и си даде сметка, че ние не сме само съвкупност от клетки, светът далеч не е само материален. В случая говори като заклет атеист и материалист - което не мога да го пипна - не съществува. За негово щастие авторът на труда "Паметта на водата" - Масару Емото, съвсем на материално ниво е доказал и заснел чисто физическите промени във водната молекула при различни моментни влияния - от дума и мелодия, та до мисъл, излъчване на компютър, телевизор и какво ли още не. Памет на водата съществува! как иначе си обяснява лечебните свойства на минералните и изворните води? Че има шарлатани има, но може ли да отрече, че има хора "виждащи" отвъд границите на нашата реалност? Или и това го отхвърля като нехристиянско? Колкото до категоризацията на псевдонаучно обяснение и обидното препращане към екстрасенсите от СКАТ - това, че не разбираш нещо, не значи, че всички останали са олигофрени! Нали? А последното изречение Но как аз да се задоволя с тях? - ами на света има и ще продължи да има хиляди хора, по-умни, по-талантливи, по-знаещи и можещи от нас. Това ми звучи все едно се поставяш на някаква неземна висота, далеч над простите и невежите. Всеки има право на избор, всеки има глава на раменете си.
Аз освен положителни отзиви за КЛАСИЧЕСКАТА ХОМЕОПАТИЯ прилагана от КЛАСИЧЕСКИ ХОМЕОПАТ /въпреки, че с помощта на закон ги обявиха за шарлатани и им забраниха да практикуват/ друго не мога да кажа!

Страници:  1234567891011...Последна страница>>
Страница:1 от 15


Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.