Клуб 'Здраве' : © Български Бебе Център
Какво мислите за добавките на "Аквасорс"?
Изпратено: Vasilisa Umnica (IP регистриран)
Дата: 31 May, 2005 15:11

Сетих се аз, да попитам със закъснение (защото вече напазарувах). Самуил е доста здраво дете, но носът му мине не мине и се запушва. Не тече, няма хрема, но е запушен. Не помагат капки, оправя се сам и след някое време - пак същото. Отидох на консултация при д-р Мариана Стоименова (хомеопат) и тя ни препоръча продуктите на Аквасорс. Днес купих каквото трябваше, цените са доста солени. Но като е за здравето на детето, няма как. Надявам все пак да имат ефект... yar smiley

Lilypie Baby Ticker

Re: Какво мислите за добавките на "Аквасорс"?
Изпратено: danay (IP регистриран)
Дата: 31 May, 2005 15:54

Василиса, преди доста време пак ги коментирахме тези добавки на Аква Сорс, по точно коластрата и Зелената енергия. Аз лично съм безкрайно довална от тях, защото дъщеря ми тръгна доста рано на детски ясли на 1 г. 3 м. и като започна едно безкрайно боледуване, направо се поболях и аз покрай нея. Започнах да й давам коластра и ЗЕ през месец септември миналата година и досега не ми е боледувала нито веднъж, а преди това от м. март до септември не мога да преброя колко пъти беше на антибиотици. Наистина са страхотни добавките поне за мен и детенцето ми е така.

Lilypie 5th Birthday Ticker

Re: Какво мислите за добавките на "Аквасорс"?
Изпратено: Svetla_ (IP регистриран)
Дата: 31 May, 2005 16:53

Vasilisa, малко извън темата искам да те попитам. Заведе детенцето при Стоименова за хомеопатично лечение и тя ви препоръча добавките ли? Даде ли ви хомеопатично лекарство в такъв случай?

Re: Какво мислите за добавките на "Аквасорс"?
Изпратено: Baby (IP регистриран)
Дата: 31 May, 2005 16:58

Svetla_ Написал:
-------------------------------------------------------
> Vasilisa, малко извън темата искам да те попитам.
> Заведе детенцето при Стоименова за хомеопатично
> лечение и тя ви препоръча добавките ли? Даде ли ви
> хомеопатично лекарство в такъв случай?

Точно това и аз исках да попитам! Малко нагло от страна на лекарката да "продава" добавки, при условие, че е хомеопат, а хомеопатични лекарства има и в магазините. На мен лично ми се струва, че повечето от лекарите са станали "търгаши", което е меко казано грозно.
Администратор

Re: Какво мислите за добавките на "Аквасорс"?
Изпратено: chrisi (IP регистриран)
Дата: 31 May, 2005 17:14

Абе много често вървят заедно АкваСорс и хомеопатията,и други лекари-хомеопати масово препоръчват такива продукти eye rolling smiley И за мен е малко търгашеска работа,макар че реално погледнато,ако не ви ги продава самият лекар,каква му е далаверата?
Зълва ми е дистрибуторка на АкваСорс от няколко години и постоянно ни ги хвали,със свеки ги пият за всичко възможно - като почнеш от екземи и свършиш с главоболие eye rolling smiley Аз съм меко казано скептична към тях (за разлика от хомеопатията - за нея съм много за,има истински ефект при много неща).Обаче - мъжът ми откакто изкара адския грип зимата,е всеки месец на антибиотици,разби се направо - така че от немай-къде взехме лесното начало и мислим да пробва,поне малко да му се пооправи био-равновесието в организма и да се населят пак бифидус-бактерийки smiling smiley Да видим какъв ефект ще има - надявам се наистина да има обаче,защото 120лв за нищо...Re: Какво мислите за добавките на "Аквасорс"?
Изпратено: Vasilisa Umnica (IP регистриран)
Дата: 31 May, 2005 18:09

Стоименова ни ги препоръча, защото не били лекарства, а хранителна добавка. Самуил не е болен, така че нямало нужда от хомеопатични лекарства. Тя смята, че ще се повлияе добре от тези водорасли и няма да стане нужда от лекарствено лечение. Не успях да намеря тук темата за тези добавки, но в "Бг мама" във форума, има доста хубави отзиви. Скъпи са, и още как, но когато дребният (и ние покрай него) пипна бактерията "Мораксела", за лекарства и прегледи за тримата отидоха повече от 400 лв. Защото на два пъти я боледувахме и стана една... Ами ако боледувахме по-често?
Питам тук, защото съм доста скептична и подозрителна (и си мисля това, което и Бейби си мисли). Но вече четири месеца Самуил кашля и до водорасли опряхме. Май по-полезно и евтино ще ни излезе да идем на море и там да си ги ядем (хем няма да се харчим за храна)! lud smqh

Lilypie Baby Ticker

Re: Какво мислите за добавките на "Аквасорс"?
Изпратено: Даниела (IP регистриран)
Дата: 1 June, 2005 17:00

Моя близка дава на детето си по препоръка на хомеопат и е много доволна. На мен ми се виждат скъпи, ама щом помагат spamafote smiley А Стоименова в център "Детско здраве" ли приема или някъде другаде?

Re: Какво мислите за добавките на "Аквасорс"?
Изпратено: Деница (IP регистриран)
Дата: 2 June, 2005 09:34

Това е първият имуностимулант от многото, които съм давала за когото мога да кажа че съм доволна и има ефект Започнах да го давам март паралелно с втория ми опит дъшеря ми да ходи на ясла (първия беше катастрофален) и освен от хрема и леко червено гърло не е боледувала а пък антибиотици не е и помирисала.Зелената енергия ми излезе 50 лв. с поръчка от дистрибутор- вътре са 120 капсули. Давах по 1 на ден два месеца сега ще направя почивка и есента пак. Лошото е че малко трудно се пият те са едни капсули пълни със зелен прах - явно стрити водорасли и само като ги помириша ми става лошо. После разбрах че има и капки на същата цена, което е по-добрия вариант особено за дете.

Re: Какво мислите за добавките на "Аквасорс"?
Изпратено: Mishel (IP регистриран)
Дата: 3 June, 2005 21:34

момичета как да си поръчам от тези продукти?Re: Какво мислите за добавките на "Аквасорс"?
Изпратено: Vasilisa Umnica (IP регистриран)
Дата: 3 June, 2005 22:39

За Даниела: Да, Стоименова приема в "Детско здраве" - май веднъж седмично.
За Мишел: Аз отидох в офиса на "Аквасорс" по препоръка на Стоименова. Практиката била да се сключи т.нар. дистрибуторски договор, с което можеш да взимаш добавките с голяма отстъпка. Е, кой знае каква е реалната цена на тези неща... Както и да е, аз бях много категорична, че не желая да ставам дитрибутор, искам да купувам само за семейството си. Добавките могат да се купуват само от този офис, който се намира в кв."Бели брези", на ул."Нишава" 60.

Lilypie Baby Ticker

Re: Какво мислите за добавките на "Аквасорс"?
Изпратено: tanti (IP регистриран)
Дата: 5 June, 2005 15:45

thumbs up за избора ви на хомеопат.Стоименова работи/поне преди работеше/ и в Педиатрията,така че предполагам,че разбира най-вече от деца


Re: Какво мислите за добавките на "Аквасорс"?
Изпратено: mamasteli (IP регистриран)
Дата: 28 October, 2005 18:54

Преди няколко дни чух,че добавките на Аквасорс водели до пристрастяване.Мъжът на една приятелка забранил да дава на децата им след като разбрал това.Не знам дали е вярно,но се почувствах длъжна да споделя това с вас,още повече че темата е отново на първа страница.

Re: Какво мислите за добавките на "Аквасорс"?
Изпратено: Анелия (IP регистриран)
Дата: 28 October, 2005 20:42

anhira, след като продавате вашите услуги/продукти, това, ковто в момента правите, се нарича реклама. Ако желаете да рекламирате, моля обърнете се към администраторите на сайта.

Член на сдружение "Български бебе център"

Re: Какво мислите за добавките на "Аквасорс"?
Изпратено: gabiplus (IP регистриран)
Дата: 30 October, 2005 19:34

Чудя се какво да ви кажа по темата..Моят син се скъсва да боледува и всяка болест е един бял косъм за мен, защото всичко протича много тежко. Една мама ми препоръча продуктите и аз чрез дистрибутор ги поръчах, за което платих 130 лв- за Коластра и Незаменими киселини( по препоръка на една дистрибуторка, която реши, че това е най-подходящо за нас). Втори месец давам продуктите всеки ден и досега не съм забелязала промяна. То не бяха хреми, то не бяха кашлици, скарлатина, ангина....Така, че засега мога да кажа, че на нас не са ни помогнали особено...Но ще си чакаме, какво да правим..


Re: Какво мислите за добавките на "Аквасорс"?
Изпратено: Kamelia (IP регистриран)
Дата: 31 October, 2005 09:51

Юле, намерих темата, където са разисквани продуктите. Дано ти помогне: [club.biberonbg.com] Бъдете здрави!

Re: Какво мислите за добавките на "Аквасорс"?
Изпратено: аленна (IP регистриран)
Дата: 1 November, 2005 12:31

Ние не сме ги пробвали и не мога да кажа мнение, само за хомеопатите ще кажа, че те работят с такива продукти, които не са имуностимулатори и то, защото мамите сами ги питат за подсилващи имунитета продукти, а те не препоръчват тези от типа на ваксина, та затова работят с Аквасорс. Нашата хомеопатка също продава някакви водорасли, аз съм я питала, а тя не препоръчва за нас, защото смята, че моят син е здрав..не ги пробутва за щяло и нещяло, а само за деца, които наистина боледуват често и по-сериозно...За едно много боледуващо дете тези схема ВОДОРАСЛИ и ХОМЕОПАТИЯ би била удачна, за не се стига до сериозни заболявания, да не се пият антибиотици, което в един по-дълъг период ще укрепне като цяло имунната система на детото по един по-естествен начин, затова става бавно и не трябва да очакваме чудеса...съвсем да спрат болестите не е нормално! Това е моето мнение..малко се отклоних от темата...мама на две момченца, две врабченца

Re: Какво мислите за добавките на "Аквасорс"?
Изпратено: anhira (IP регистриран)
Дата: 1 November, 2005 15:28

Мили майки, мислете, докато са ви здрави децата!

Когато те са болни, въобще е трудно да се мисли!

Продуктите АкваСорс са и за здрави, и за болни деца, защото укрепват организма, дават сили и помагат на имунитета! Защо да чакате децата да се разболеят първо - това е подход от каменната ера! Предпазване му е майката!

Имам много интересни случаи с АкваСорс, които включват болести като астма, псориазис, МС и други страхотии. Но най-любимият ми случай е дъщеря ми - за своите четири и половина години тя е вземала антибиотик само веднъж, а водорасли - всеки ден. И аз мисля, че те я крепят.Редактирано 1 пъти последният път 01.11.2005 15:38.

Re: Какво мислите за добавките на "Аквасорс"?
Изпратено: anhira (IP регистриран)
Дата: 13 November, 2005 11:53

Аз пък чух, че въздухът, водата и храната водели до пристрастяване. Добре че нямам мъж да ми ги забрани!

А сега сериозно. Пристрастяването е проблем, когато се вземат наркотици, а не храни. Пристрастяване към АкваСорс не може да има. Друг е въпросът, че почти всички родители, след като децата им са си подобрили здравето от водорасли и коластра, напълно логично започват да им ги дават профилактично. Така си спестяват маса нерви, време и пари.

Здравото и добре развиващо се дете е мечта за всеки родител.Ако човек знае какво е добро за детето му, 1 лв/ден не е особено голям проблем. Логично е да има страх и недоверие, но тук има лек: майката пробва първа, и като се убеди, че е безопасно, дава и на детето.

Проблем е, когато гетето е болно и няма време за проби. Обикновено при нас - лекарите, които лекуваме с холистични методи - идват такива случаи. Например при д-р Цанкова идва дете, което на 7 г изглежда като на 4, не расте и не наддава, защото има проблем с храносмилателната система (нещо като цьолиакия, по-точно - не се усвоява добре хранат, разстройство от най-малка грешка в диетата). Тя го почва със Зелена енергия, и детето почва да расте - много по-бързо отпреди, анемията се оправя, добива сили. После включва и коластра - и детето пораства за няколко месеца с 4 см, наддава и на тегло! Родителите я носят на ръце, но работата свършват продуктите на АкваСорс.

Предупреждение: не чакайте чудеса за 3 дни! Тези продукти помагат, но искат време. Ако ги почнете сега, ефект ще има поне след месец, в смисъл укрепване на имунитата и по-леко справяне с вирусите. А да се спрат всякакви антибиотици е реално само ако майката не се паникьосва, и ако детето по възможност се лекува при добър хомеопат. Хомеопатията помага за изчистване на миазмите и балансиране на защитните механизми. Но водораслите и другите продукти на АкваСорс дават сили и помагат да не се боледува или да се справяме с болестие без лекарства.

Пристрастяване към пълноценни храни НЯМА! Моля мислете с главите си, а не с други части на тялото си, колкото и красиви да са те! ;-)

Re: Какво мислите за добавките на "Аквасорс"?
Изпратено: mamasteli (IP регистриран)
Дата: 13 November, 2005 14:05

anhira Написал:
-------------------------------------------------------

>
> Пристрастяване към пълноценни храни НЯМА! Моля
> мислете с главите си, а не с други части на тялото
> си, колкото и красиви да са те! ;-)


Е,това беше супер грубо!!!!!!Нещо лично ли искаш да ми кажеш???????

Какво мислите за добавките на "Аквасорс"?
Изпратено: gynecomastia (IP регистриран)
Дата: 10 September, 2015 14:30

Една моя позната ми разказа за Зелена енергия на аквасорс. Хубавите отзиви - добре, може и да са вярни, тези видове водорасли наистина са много полезни, НО ЦЕНАТА .... тя направо ме ОЗАДАЧИ. Не може да продаваш водораси на такава цена?!?!??!!!. Абсолютно същите съставки се продават в Айхерб на повече от 10 ПЪТИ ПО-НИСКА ЦЕНА!!!!! А доставката е само 3,3$ до БГ. Ето ви линк към 3 продукта, които са основните съставки на зелената енергия на Аквасорс Забележете, че в една таблетка на аквасорс има само по 100 мг. от всяка от съставките. Продуктите, които съм ви линкнал, не стига че са по около 200 таблетки всеки (аквасорса е само 120 таблетки), а и в тях има средно по 500 мг (5 пъти повече) водорасли. Хора, правете си сметката и не позволявайте да ви вземат паричките с хитри маркетингови номера!

А за коластрата, хората вече се научиха и купуват по-добър (Новозаландска коластра с фармацефтично качество) продукт на пъти по-ниска цена!Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.