Клуб 'Здраве' : © Български Бебе Център
слуз в изпражненията-дайте съвет!
Изпратено: gali53 (IP регистриран)
Дата: 30 November, 2008 19:49

пускам тая тема след обикаляне по доктори,консултации и тем подобни!накратко нашата история-в началото на ноември лъчи изкара няколко дни с температура и разтройство-пи суметролим и се оправи.за няколко дни.после пак почна разтройство-без температура.аз непрекъснато тормозех педиатърката по телефона,но тя само казваше-нормално,вируса е тежък,да пази диета.после започна да ака със слузести примеси.отново съвета беше-диета,и пробиотици.да обаче заедно със слузта почнаха и кървави жилки.вече настоях за направление за изследване на секрета.оказа се стафилококи ауреус.почнахме тобрамицин-на 24 часа по 30 мл.,мусколно.дотук-добре.почнахме ги във вторник инджекциите,имаше няколко дни слабо подобрение-понамаля слузта.доки ми каза да давам вече всичко да яде и аз в петък наобяд заедно с картофа му дадох и пилешко филе-сварено старателно.вчера наобяд свекърва ми го гледа и му дала пак месце с филиика хляб.и вчера като стана от следобеден сън пак започна да ака със слузести примеси.след второто такова изхождане занесох памперса на един лекар-съсед,който работи в инфекциозното.каза,че не било "лошо" акото.да ама през нощта имахме едно изхождане само слуз,а днес до обяд още няколко.появиха се и кървавите жилки.отново звъня да педи-тя пак ми казва,че нямало страшно,че се случвало........утре щяла да даде за гастроентеролог направление.откачих просто.какви ли не неща си мисля вече.сестрата дето ни бие инджекциите пък се съмнява че или антибиотика не е улучен-на антибиограмата беше гентамицин,но тобрамицина уж бил по-изчистен-или пък изследванията са грешни и бактерията е друга.......
не знам вече къде да го водя,момичета.нормално,нормално ама не е хич нормално.а детето си е жизнено,хапва добре.но не може така да продължава....ако има майчета,които са минали през това моля ви кажете какво да правя от тук нататък!много ще съм ви благодарна![youtu.be] -В ПАМЕТ НА ГЕЦАТА-ЛИПСВАШ НИ УЖАСНО МНОГО!!!

Re: слуз в изпражненията-дайте съвет!
Изпратено: snejka (IP регистриран)
Дата: 30 November, 2008 23:16

Отидете до гастрото и стискам палци бързо да оздравява малчо.

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers
Сертифициран консултант към Националния комитет по кърмене
Група във Фейсбук; Страница във Фейсбук

Re: слуз в изпражненията-дайте съвет!
Изпратено: beibifeis (IP регистриран)
Дата: 1 December, 2008 01:10

gali,изследания!
занеси на две различни лаборатории.вземи колкото оризово зърно в стерилно шишенце ако.
при нас се оказа салмонела.а, я държах толкова дълго да се мъчи.
алергично ли ти е към нещо детето?
сиана,като по-малка докато открия от какво става така(постоянна слуз),зор видях, и никой не ми подсказа,че може да е алергия.добре,че е интернета!

Re: слуз в изпражненията-дайте съвет!
Изпратено: gali53 (IP регистриран)
Дата: 1 December, 2008 18:05

бейбифейс,да ти кажа и аз се замислих за алергия,но досега не ми е проявявал.всичко почна след този вирус с т. и разтройство.според първите изследвания салмонела не е.сега ще изчакам два дни от антибиотика да минат и ще те послушам-ще пусна в две лаборатории секрет.аз ходих днес на частно за консулт с педиатърка,дето уж е светило тук в русе.тя каза че огромна грешка е било даването на месо.каза два месеца пълна диета,ентерол по две прахчета на ден и пробиотик.според нея му се е сринала чревната флора,поради което са станали тия стафилококи,слузта и кървавите жилки.а вие кървави жилки имали ли сте?[youtu.be] -В ПАМЕТ НА ГЕЦАТА-ЛИПСВАШ НИ УЖАСНО МНОГО!!!

Re: слуз в изпражненията-дайте съвет!
Изпратено: beibifeis (IP регистриран)
Дата: 1 December, 2008 19:51

месото е трудно смилаемо и не е препоръчително,но чак пък"огромна грешка"...
дори,като бяхме и ние така и сиана започна да се храни от саностола-витамините,много често давах на хипп чисто месо-пиле.тя друго не искаше,а беше постоянно гладна.
млякото се ограничава,дори въобще не се дава,но тя си искаше,та ми беше много трудно.
завеждащата каза,че ако толкова не мога да предотвратя да не давам мляко,можело по малко,защото нейното ам е с разграден белтък.
иначе, ние кръв не сме имали,но слуз-да.
дори само слуз,то накрая нямаше какво да изхожда детето и замириса много лошо.направих асоциация с една гадна кучешка болест,та точно същият мирис имаше и на сиана акото,като на тези животни.
чак тогава се уплаших истински и се заех по-сериозно със състоянието и.до тогава си виках,че е вирус и ще отмине.
пробиотик давай след спирането на всичко още известно време.аз едва преди няколко дни го спрях.ентерола при нас не действаше,ама въобще!и като видях,че само я мъча,го спрях на своя глава,иначе и на нас така ни казваха-да даваме.
за салмонелозата,в лабораторията на хеи ми казаха,че не се "хващала"при изследвания лесно бактерията.един ден,можело да я видят,на другият да я няма,на третият пак да я има.за това добре си решила пак да дадете материал.при нас от хеи-то всичко беше наред,а в частната лаборатория я откриха.
иначе самото разстройство го спрях с дръжка от бяла тиква(писала съм го в "бабините илачи").смешно или не,но когато е в безизходица човек,какво ли не прави.
относно алергията,може и да не ти е имал досега,но за жалост вероятност има.виж по тялото и главата за сухи лишейчета или пъпчици или зачервени петънца,които не изчезват бързо.
а,дупето не е ли зачервено?някакъв кошмар беше при нас,но аз си знам цярът-фуксин смело,тя пищи,аз духам,но на следващият ден остава само омазването от лекарството и никаква болка.
снежка,добре те е посъветвала,обърнете се към гастроентеролог,понякога личните не са достатъчно компетентни.Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.