Клуб 'Здраве' : © Български Бебе Център
лактофлор или лактофлор био+-каква е разликата ?
Изпратено: gali53 (IP регистриран)
Дата: 14 February, 2009 12:54

доки каза едно от двете да давам,обаче не каза по колко.кажете кое е по-добре за лъчи и как се дава-най-важното![youtu.be] -В ПАМЕТ НА ГЕЦАТА-ЛИПСВАШ НИ УЖАСНО МНОГО!!!

Re: лактофлор или лактофлор био+-каква е разликата ?
Изпратено: desy petrova (IP регистриран)
Дата: 14 February, 2009 17:46

Аз давам Лактофлор био +.Калоян беше обаче на 3г.някъде,когато започнах да го ползвам и давах по 3 хапчета на ден-сутрин,обед и вечер след храна.Дъвчат се и са приятни на вкус.Питай доки за неговата възраст по колко да даваш. spamafote smiley


Re: лактофлор или лактофлор био+-каква е разликата ?
Изпратено: аленна (IP регистриран)
Дата: 15 February, 2009 09:40

Мисля, че по две са за тази възраст. Поне аз толкова давам на Нико, като се наложи. Аз знам само за ЛАКТОФЛОР БИО ПЛЮС, то друго има ли изобщо?

А какъв е проблема? Защо ги изписа доки?мама на две момченца, две врабченцаРедактирано 1 пъти последният път 15.02.2009 09:40.

Re: лактофлор или лактофлор био+-каква е разликата ?
Изпратено: katitu (IP регистриран)
Дата: 15 February, 2009 11:35

Лактофлор има и на капсули, можеш да ги изсипваш във вода или мляко и да го даваш със спринцовка. Бях ти писала в другата тема winking smiley
Гледах съдържанието на капсулите Лактофлор Био+, само млечнокисели бактерии съдържат, няма други добавки, те са явно smiling smileyRe: лактофлор или лактофлор био+-каква е разликата ?
Изпратено: gali53 (IP регистриран)
Дата: 15 February, 2009 16:44

мерси момичета-лактофлор био си поръчах аз!изтрещях снощи направо като се обадих на личната снощи-ми тя горката не ги е даже чувала......[youtu.be] -В ПАМЕТ НА ГЕЦАТА-ЛИПСВАШ НИ УЖАСНО МНОГО!!!Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.