Благодаря ви на всички за хубавите пожелания. Честно казано малко ми е притеснено, всички лекари казват че няма да мога да ги донося до 9-тия месец, поради факта че съм дребничка и са ме хвърлили в лек ужас. Не знам дали от внушение или наистина, но вече имам и леки болки от време на време. Нямам идея дали наистина структурата на жената има някакво значение, но скоро гледах едно документално филмче където го потвърдиха това, т.е. има дребни жени които не могат да износят например плод по-голям от 3 кг., съответно като са двечки, делят на половина. Уф, дано всичко е наред. Двамата мушмуроци са много активни и ме ползват за футболно игрище :-) Играят мач на малки вратички.
Ами, nadiaeurо, следят ми бременността в Тина Киркова, упс, вече св. София, там съм раждала и Влади и съм доволна от всичко, пък и ми е срещу блока болницата. За сега никой нищо не ми казва за нормално или секцио, но тия дни като полежах в Патологоята установих, че на днешно време масово жените раждат секцио, аз ако мога бих родила пак нормално.
№ 1 Владимир 11 декември 2003
№ 2 Станимир 17 август 2007
№ 3 Любомир 17 август 2007
№ 4 Красимир 2 август 2012
Редактирано 1 пъти последният път 05.06.2007 16:35.