Родители зад граница : © Български Бебе Център
Полет с прикачване help
Изпратено: pisanka81 (IP регистриран)
Дата: 18 May, 2010 22:37

Момичета, в края на Август ще летим с мъжо до Щатите и на отиване имаме прикачване в Торонто...лошото е че кацаме в 9 вечерта и излитаме в 8.30 сутринта...така че ни се събират близо 12 часа на летището. Та аз се чудех дали ще ни е позволено да напуснем летището да отидем да се поразходим малко из даунтаун Торонто и на сутринта да се върнем за следващия полет????
Някой знае ли дали ще ни позволят да напуснем летището и да се върнем на сутринта??
Аз смятам да звънна на авиокомпанията и да питам, но реших че някоя от вас може да е пътувала така и да знаете...
Само да вметна че ние сме с Британски паспорти, така че проблем с визи би трябвало да няма.
Мерси предварително за всякакво инфо smiling smiley

Бъди промяната, която искаш да видиш в света! М. Ганди

Re: Полет с прикачване help
Изпратено: Baby (IP регистриран)
Дата: 19 May, 2010 09:24

Мимка, с информация не мога да съм ти полезна, но пожелавам незабравима почивка, лек полет и разбира се много снимки! smiling smiley

Администратор

Re: Полет с прикачване help
Изпратено: patrik mirko (IP регистриран)
Дата: 19 May, 2010 13:17

Не виждам защо да не можете след като нямате проблем с визите.
Пътувала съм с прикачване до Чикаго през Москва. Но в Москва ни закараха под конвой до хотела и сутринта обратно пак до летището. smiling smiley Но това бе защото са ни необходими визи, за да напуснем летището.
Вашият случай е съвсем различен, обаче. И все пак съвета ми е да питате съответните органи.
Успех, лека и приятна разходка и снимкииии. foto


Мисис "Кулинарна фурия 2008"

Re: Полет с прикачване help
Изпратено: Iana_A (IP регистриран)
Дата: 19 May, 2010 22:15

Писе, щом сте с британски паспорти не вярвам да имате проблем. Нали и ние тука сме поданици на краклицата winking smiley
Това което е по-притеснителното според мен е 12ч. престой като цяло. Много голямо натоварване е това след дълъг полет още 12 не спане и евентуално още един 4-5ч. полет до САЩ. Освен всичко друго Даунтаун по нощите не знам колко е добра идея, но нека Краси се включи да каже. Все пак тя живее в Торонто и предполагам е по-запозната. Калгари е ок за разходка през нощта в Даунтаун, ама конгломератните градове са си опасни по това време на денонощието....а ако сте и с Нати...аз не бих рискувала с деца още по-малко. Вземете си хотел и се наспете. Приятна почивка. Къде по САЩ ще ходите?

Re: Полет с прикачване help
Изпратено: Tania Grab (IP регистриран)
Дата: 19 May, 2010 23:36

Проблем с визите не би трябвало да имате. Ако детето е с вас, по-добре останете на хотел до летището и си починете, че доста ще ви се събере.
Имам горчив опит с летището в Торонто, летяхме транзитно и беше кошмар. С мъжо сме опитни туристи, но там ни отидоха към 2-3 часа. Кацнахме на един терминал, трябваше да вземем бордовите карти от друг, а полетът ни беше от трети. Предвижването между терминалите беше с автобуси, единият бус се счупи наред пътя, абе, цирк. Бъдете там по-раничко, че ако не са си оправили системата, много време може да изгубите.
Къде в Щатите ще пътувате?

Re: Полет с прикачване help
Изпратено: pisanka81 (IP регистриран)
Дата: 19 May, 2010 23:39

Мерси много момичета - за хубавите пожелания за почивката и за информацията / съветите smiling smiley

Аз вчера се рових в нета, но така и не можах да разбера дали може или не може...някои казват че може, други пишат че понеже ще сме в транзит и не можело...явно ще трябва да се обадя или на авиокомпанията или направо на летището в Торонто.
Яна, наистина е много това 12 часа, аз по летищата много мразя да стоя и просто сигурно ще се побъркам ако съм затворена някъде без чист въздух за толкова дълго. Ние няма да сме с Нати и затова реших че ще е добра идея да поизлезем навън, да се разходим малко, да хапнем някъде че даже и на някое клубче да отидем..и после ще спим по време на другия полет smiling smiley
М/у другото, от това което изчетах в нета, май от значение е и факта че после летим до Щатите, те с тяхните засилени мерки за сигурност нямат равни на себе си.
Ще пиша пак като разбера нещо със сигурност, а иначе отиваме във Вегас thumbs up smiley


Бъди промяната, която искаш да видиш в света! М. Ганди

Re: Полет с прикачване help
Изпратено: Ralito (IP регистриран)
Дата: 20 May, 2010 09:32

Щом сте в транзитна зона,не може,но при положение,че имате бритиш паспорти,не виждам къде е проблема.
Опцията разходка в даунтаун през нощта/всъщност какво ще видите,всичко ще е затворено,а и по тъмно?/ с дете не мисля,че е най-удачна,но вие си преценяте.

О,Лас Вегас...и на мен ми се ходи там за една сватбичка - моята grinning smiley

Enjoy palci

Lilypie Kids Birthday tickers

Re: Полет с прикачване help
Изпратено: Iana_A (IP регистриран)
Дата: 21 May, 2010 02:48

Писе, не знам защо но бях сигурна, че точно в ЛВ ще ходите. Повярвай ми там е пълно с забавления и е далеч по-разумно да пристигнеш там свежа и да почнеш да купонясваш, отколкото гроги само и само да отбележиш в картата, че си посетила и Торонто.
В кой хотел сте си резервирали престоя? Ние бяхме в Treasure Island. Точно миналата година беше и изкарахме страхотно. Правилно сте преценили да не взимата Нати. ЛВ не е за деца.Весело изкарване и после чакаме снимки.

Re: Полет с прикачване help
Изпратено: ralitsa (IP регистриран)
Дата: 21 May, 2010 19:32

ако си с БГ паспорт Не Може..ако си с англииския си МОЖЕ...лек пьт,весело изкаране..да спе4елите много пари вьв Вегас и 4акам снимкиsmiling smileyRe: Полет с прикачване help
Изпратено: pisanka81 (IP регистриран)
Дата: 23 May, 2010 11:57

Ralito Написал:
-------------------------------------------------------
> Щом сте в транзитна зона,не може,но при
> положение,че имате бритиш паспорти,не виждам къде
> е проблема.
>
>


Рали това не го разбрах, я ме светни какво е това транзитна зона? Това не е ли зоната, където се стои при смяна на полети...и как така не може, но ако сме с английски паспорти може??

Яна, ние ще сме във Фламинго smiling smiley Общо имаме 9 нощувки и освен че задължително смятаме да отидем до Каньона, мислим и до ЛА да се разходим...смятате ли че ще имаме време??


Бъди промяната, която искаш да видиш в света! М. Ганди

Re: Полет с прикачване help
Изпратено: Iana_A (IP регистриран)
Дата: 23 May, 2010 21:25

Писе, Каниона определено не е за изпускане, и време ще имате. В ЛВ организаират таива екскурзии за 1 ден така че въобще не смятам, че е непостижимо. ЗА ЛА не мога да ти кажа дали има слисъл понеже самата аз никога не съм го обмисляла, но сега мъжът ми каза, че е "doable". Аз си признавам, че ЛА малко натагъдък го обиколихме, понеже там самиат център е като гето. Мен лично ме беше страх да слезна от колата и да се разхождам.Но обиколихме няколко паркаи ходихме до Холивуд. Само 1 ден обаче за път и обиколки и пак връщане до ЛВ може да ви дойде нанагорно. АКо имате възможност преспете 1 вечер в ЛА и така ще ви е по-спокойно.
Вие кола под наем ще взимате ли? ЗА ЛВ не ти препоръчвам да наемата кола, понеже там всичо е разположено по една дълга улица (the strip) и можеш да стигнеш пеша навсякъде.Където не се стига пеша( Старият град) се стига с едни микробуси, които бяха някаква символична сума.Ние ходихме и на някакви известни молове там( извън стрипа), единият беше голя вода, другият по-ставаше, но не беше нищо дето да ти падне шапката.Аз 2ри път не бих си губила времето по молове.
В общи линии съсредоточете се по обиколки из хотелите понеже там има различни програми през различните части на деня. Ресторантите също си струва да се опитат, ние ходихме на доста, но Paris най-много ми хареса, но аз си падам по френската кухня. smiling smiley
Весело изкарване, Вегас си е Вегас, ще изкарате супер! kokteil

Re: Полет с прикачване help
Изпратено: ralitsa (IP регистриран)
Дата: 24 May, 2010 01:56

Писе,имам в предвид,4е с БГ паспорт само в Европа може да си се разхождаме,пьк с англииския ти няма да имаш проблеми нито в Канада нито в Америка.....ина4е весело изкраване..мен ли4но места като Лос Анджелес,Вегас или Калифорния хи4 не ме блазнят,особенно хората ,които живеят там и така наре4ениете им "звезди" ,които са там....мен ми даи east cost Бостьн,Вашингтон, много ми харесват...ако имате вьзможност обиколете и тези места winking smiley4акаме много снимкиRe: Полет с прикачване help
Изпратено: Vikiii (IP регистриран)
Дата: 24 May, 2010 09:06

Писанка, ако минавате на към Финикс, обадете се winking smiley На 4-5 часа сме от каньона grinning smiley Весело и леко пътуване winking smiley


Re: Полет с прикачване help
Изпратено: Krassy (IP регистриран)
Дата: 26 May, 2010 02:59

Писе, аз чак сега виждам темата izchervqvane
За нощна разходка из даунтаун Торонто няма нищо страшно, но и няма какво да се види. Ако нямате осигурен хотел, сте добре дошли у нас, мога да дойда да ви посрещна на летището или поне да се видим някъде, само да зная кога ще идвате, защото и ние Август плануваме разходка, но все още не знаем кога точно.
Иначе, летището е далечко от даунтаун, ако самолета пристига в 9 вечерта, значи до даунаун ще с добрете около 11:30 а по това време само на диско може да отидете. Моя съвет е да легнете и да съберете сили за Вегас, там наистина ще има какво да видите.
Каквото и да решите пиши, за да се видим ако може.My flickr

www.CapturedMomentsByKrassy.com

Re: Полет с прикачване help
Изпратено: kivi (IP регистриран)
Дата: 1 June, 2010 22:13

Най напред ви пожелавам весело прекарване.Иначе това за Москва ми е познато....хи хи макар че беше отдавна.
Е ако наистина сте само двамата и наистина имате желание да видите повече места защо пък не.Ние сме го правили този номер само че в Лондон и дори престоя беше по кратък.Тогава ни дадоха визи на летището но това няма да е проблем при вас.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers


Lilypie Second Birthday tickers

Re: Полет с прикачване help
Изпратено: pisanka81 (IP регистриран)
Дата: 3 June, 2010 22:26

Краси, много ще се радвам ако успеем да се видим, па макар и за малко. Не искам да идваме у вас да ви досаждаме, но ако успеете да доидете някъде до центъра, ще е супер. Лошото е, че ще е доста късничко вечерта и не знам колко ще ви е удобно. Ние летим на 22 Август и вечерта ще сме в Торонто.
Аз още не съм звъняла за да си потвърдя че ще можем да излезем от летището, но от това което момичетата са писали оставам с впечатлението че ще можем winking smiley
Благодаря на всички за съветите и информацията than you


Бъди промяната, която искаш да видиш в света! М. Ганди

Re: Полет с прикачване help
Изпратено: Krassy (IP регистриран)
Дата: 16 June, 2010 00:05

pisanka81 Написал:
-------------------------------------------------------
> Краси, много ще се радвам ако успеем да се видим,
> па макар и за малко. Не искам да идваме у вас да
> ви досаждаме, но ако успеете да доидете някъде до
> центъра, ще е супер. Лошото е, че ще е доста
> късничко вечерта и не знам колко ще ви е удобно.
> Ние летим на 22 Август и вечерта ще сме в Торонто.
>
> Аз още не съм звъняла за да си потвърдя че ще
> можем да излезем от летището, но от това което
> момичетата са писали оставам с впечатлението че ще
> можем
> Благодаря на всички за съветите и информацията
>
>
>

Писе, нищо не обещавам. Много кофти се пада 22'ри в неделя, а понеделник е работен ден.
...но и да не се видим, здраве да е, вие се задавлявайте достойно.My flickr

www.CapturedMomentsByKrassy.comСъжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.