Различните деца : © Български Бебе Център
Завръщане
Изпратено: veska (IP регистриран)
Дата: 22 October, 2010 11:00

Привет на всички майчици.Първо хиляди извинения че ме нямаше толкова дълго време.Но не съм ви забравила ,няма как да се получи.Цеци е в първи клас сега трябваше да е втори но миналата година го отложих и да ви кажа не съжелявам сега Цеци е ро голям и малко и ли много в речника му има много повече думи.Трудное да неотричим даже много ала няма как сас много работа и най важното търпения напредваме бавно но славно.Другото ми ангелче ходи на градинка сега ще става футболист неспасяем е нямам думи.засега толкова от мен ако нещо имате да питате не се притесняваите да пишете.Целувчици на всички дечица,бебета и техните родители.

TOVA E ILIA RODEN NA 10.08.2011a tova sa Ceci i Tonkata

Re: Завръщане
Изпратено: DILIYANA (IP регистриран)
Дата: 27 January, 2011 14:07

Привет,също и аз не бях влизала доста отдавна.. години sad smiley ,но никога не съм забравяла за Биберончето и съм го хвалила на много близки и приятели.Сега съм в чужбина... ще се опитам да бъда пак от редовните winking smiley)
Re: Завръщане
Изпратено: Didry (IP регистриран)
Дата: 28 January, 2011 11:53

Здравейте момичета,
много е хубаво, че сте се сетили за нас! Пожелавам ви да са ви много здрави малките слънчица и да жънат все повече успехи!


Re: Завръщане
Изпратено: Donika (IP регистриран)
Дата: 4 February, 2011 12:09

Здравей, Веси! Радвам се да прочета тези редове за напредъка на малкия сладур. Ние сме тръгнали по същия път с малката, но още сме в началото.

www.bg-mamma.com www.bg-mamma.com

Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства!Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.