Тийн клуб : © Български Бебе Център
Страници:  12>>
Страница:1 от 2
А вие какви тийнове сте били?
Изпратено: Baby (IP регистриран)
Дата: 2 September, 2009 16:32

Ха да видим сега кой с какво, колко и защо е "тормозил" родителите си през юношеството?

Администратор

Re: А вие какви тийнове сте били?
Изпратено: zorka (IP регистриран)
Дата: 2 September, 2009 16:44

Ох,аз от 15 до 20 годишна бях най лошата дъщеря на света.....не се прибирах с дни без да се обадя,лъжех,все с мъже е набъркавах в разни истории,на училище не ходих,абе много лоша бях.Сега си мисля майка ми горката през каво е минала с мен и съжалявам.


"Може би изобщо не съществуват добри и лоши приятели... може би просто има приятели, хора, които се застъпват за теб, когато страдаш и ти помагат да не си толкова самотен.
Може би заради тях винаги си струва да се боиш, да се надяваш, да живееш.
И дори да умреш, ако трябва. Няма добри приятели. Няма лоши приятели. Има само хора, с които желаеш да бъдеш, не можеш да не бъдеш; хора, които изграждат дома си в сърцето ти."
Стивън Кинг, "ТО"

Re: А вие какви тийнове сте били?
Изпратено: Daniva (IP регистриран)
Дата: 2 September, 2009 17:20

Абе не бях перфектното дете, ама сравнително кротка си бях на фона на останалите ми суъченички и приятелки. Не пиех, не пушех (цигара запалих за пръв път на бала си в края на 11 клас, на завършването, после чак в унито пропуших сериозно), е, по мъже ходех по малко, по дискотеки не ходех, ходех изключително по кварталните кафенета, а не в центъра, прибирах се около 22:00 с изключение на 1-2 птъи, когато бях на рожден ден... Абе сравнително добро дете бях. Най-големият ми кусур беше интересът ми към мъжете (момчетата по-точно0 и най-вече лесната ми влюбчивост.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Re: А вие какви тийнове сте били?
Изпратено: Ralito (IP регистриран)
Дата: 2 September, 2009 18:35

Изкарах много спокойно тийнейджърство - наблягях на ученето,но правих от време на време и по някоя глупост/бягане от училище с по 2,3 дена,в 10ти клас си подправях бележника,отделно сме си писали класа 6ци в дневника.../ smiling smiley
Симпатични години като цяло.

Lilypie Kids Birthday tickers

Re: А вие какви тийнове сте били?
Изпратено: kami (IP регистриран)
Дата: 3 September, 2009 11:31

аааааа, аз съм от "добрите" дъщери! спестила съм им всички тревоги!
подправях си бележниците, пишех извинителни бележки, бягах от училище, пиех, пушех - по мъже не ходех - много тъпи в нашия град(затова си намерих от руг град мъж). нищо не им разказвах от глупостите, които сме правили, защото щяха да им се изправят косите! дори и днес не знаят мн за мен!
иначе за прибирането в къщи си имах вечерен час отговарящ на възрастта ми - спазвах го, нарушавала съм най-мн с половин-един час! няма да забравя един път бех на дискотека и тр да се прибера не по-късно от 12 часа, ама в 0 часа сменят времето с час назад и аз тарикатчето се прибирам в един(но по новото време си е 12winking smiley) - майка ми й се беше изправила косата! винаги ме е чакала! дори и в студентските години, когато започнах да се прибирам по светло! в нашата къща има неписан закон, ако някой ще се прибира в час различен от нормалния се обажда за да предупреди!

абе общо взето не съм ги тормозила много! просто не споделях и толкова! даже като студентка работих е един клуб с машинки - до ден днешен си мислят, че съм работила на някаква барака за бърза закуска до катедралата на варна!smiling smileyWise men talk because they have something to say! Fools talk because they have to say something!

Re: А вие какви тийнове сте били?
Изпратено: Akvarel (IP регистриран)
Дата: 3 September, 2009 22:40

Училище завърших с пълно 6. Имах и вечерен час, който спазвах ама това не попречи да родя на 17 с момчето/съпруга ми/ беше за първи пътsarca и все още си е единственияsarca Не пушех нито употребявах алкохол и все още не го правя.

Re: А вие какви тийнове сте били?
Изпратено: diancheto (IP регистриран)
Дата: 4 September, 2009 00:50

Олееее, бях фурия отвсякъде!
На 14 пропуших, хванах сериозно гадже и правихме секс, когато бях на почти 15. На 15 опитах алкохол grinning smiley
Учех в друг град, което ми позволяваше шетането нощем /след 16-годишна/. Когато си бях вкъщи спазвах вечерния час.
Ходех на "стоп' докъдето ми скимнеше/никога сама и с вид на смотла/, нашите разбраха за един от случаите и от тогава спрях да водя дневник/около 14-годишна/.Дрога не опитах никога, въпреки че по едно време движех в такава компания /имам си принципи/. Не съм бягала от вкъщи/не че не ми е минавало през ума/, което си е постижение имайки предвид строгия контрол, който се опитваха да ми наложат нашите, но тактиката им беше абсолютно погрешна спрямо диване като мен/. Не съм ходила с много момчета/което не ме е правило "к***а в очите на хората/.
Приятелите ми ме уважават и до днес /от онези години ми останаха най-истинските приятели/.
Извода ми е, че съм била дете с късмет и поне малко разум, че да не загазя!
Поуката е, че сега съм строг родител и възнамерявам за в бъдеще да бъда по-разбрана и компромисна в определени отношения с децата си.
Като се замисля, тежък пубер си бях, но пък мисля че станах човек, живота трябва да се изживее, защото преживяванията ни учат най-добре как да постъпваме занапред!/лично мнение/
На около 18г. ме "пусна" пубертета и взех едни от най-важните решения в живота си. Не съжалявам за нито миг, чувствах се готова за всичко и се оказах права smiling smiley

What is a friend? One soul in two bodies!

Re: А вие какви тийнове сте били?
Изпратено: orxidea1 (IP регистриран)
Дата: 4 September, 2009 03:32

Като чета сега се сетих наскоро ми казаха,че тук деца под 18 имат вечерен час.Ако полицията хване детето след като мине часа за пребиране прави глоба на родителите.Какъв купон ме чака а!?!
А аз се чудех как едни българи викаха на сина си като ходи по купони ако дойде полиция да бяга или да се крие да не го хванат.....
А аз си бях доста дива личност.Майка ми се опита да ме контролира в началото,но после се отказа.
Учех в друг град и си живеех живота/без ограничения/.Обаче се научих и на самостоятелност.Сега колегите тук в САЩ ме питат не ходя ли по партита,барове?А аз им казвам че така съм се наживяла преди 18г ми възраст че ми стига за цял живот.Не че не бих отишла пак,но други работи ме спъват сега.

[img][/img]

Re: А вие какви тийнове сте били?
Изпратено: kristian (IP регистриран)
Дата: 4 September, 2009 16:13

Отличничка,послушна,кротка,помагах на мама в къщи.ОБАЧЕ,учех в друг град и там си правех каквото си исках.Нашите,естествено не знаят нищо,не съм споделяла,защото с майка ми сме на светлинни години по разбирания.Затова сега ми настръхва косата и се стремя да науча щерката да ми вярва.

Re: А вие какви тийнове сте били?
Изпратено: Biserka (IP регистриран)
Дата: 4 September, 2009 19:26

Аз бях много лоша!Каквото си наумях ,това правих.Сега осъзнавам как съм тормозила майка ми и как по цели нощи не е спала,заради мен...
Един случай.Бях в 8-ми класс.Имах един обожател(това по тошково време).Обади ми с епо телефона да се видим оред блока.Да ,ама майка ми не ме пусна. Къде ще ходя по тъмниците(9 часа вечерта)Мислих и реших уж да си изтупам чантата от училище през терсата.Сложих вътре чорапите по физическо и те паднаха от 8-ми етаж.Казах,че отивам д аги взема...ММм да, седяхме до 11 часа в детската градинка да си говорим и после се прибрах.Финала в къщи могете да си го представитеsmiling smileyМного ме биеше хормонаsmiling smiley

[galeria.biberonbg.com]

Re: А вие какви тийнове сте били?
Изпратено: mimi_9 (IP регистриран)
Дата: 5 September, 2009 08:12

В училище бях сред отличниците, а в дискотеките сред най-лудуващите. Създавала съм много неприятности на родителите ми, защото бях изключително буйна и бях с няколко предопреждения за изключване по този случай, но относно оценките само отлични. Някак си разбивах мита за добрите отличници, бях сред тези с поведенческите прояви и отлични оценки. От много рано започнах да ходя по доскотеки с приятели, имах много приятели, който бяха по-големи от мен, родителите ми ги познаваха и така ме пускаха да излизам. Имам си и по-голям брат, който задължително минаваше да провери как си изкарвам, дали няма проблем и бях защитена. Правех много щуротии, неверояни глупости, но винаги съм била много открита с родителите ми и те ми имаха огромно доверии. Не съм криела неща от тях и те знаеха винаги къде съм с кого съм и бяха спокойни. Въпреки всички щуротии които вършех, някак си знаех къде е границата и осъзнавах, че ако я прескоча това може да се отрази много зле на животами за в бъдеще. Наложими се още в 9-10 клас много бързо да израстна, майка ми се разболя тежко и всичко падна на моите и на брат ми на плещите. Готвене, пране, лекари, гледане на болната ми майка, гаджета, дискотеки и училище трябваше да ги балансирам. Надявам се и Алекс да бъде толкова открит с мен, колкото съм била аз с моите родители.


[www.jivotno.com]

Понякога животът те подлага на изпит,
преди да си имал възможност да си научиш урока.

Re: А вие какви тийнове сте били?
Изпратено: аня (IP регистриран)
Дата: 5 September, 2009 08:33

Била съм диво и необуздано дете, а пубертета ме налегна малко късно. Не във физическия смисъл, разбира се! На родителите си гледах като на врагове, стрясках им се за щяло и нещяло. Държаха ме доста изкъсо и не съм имала изцепки с алколох, тютюн и мъже. Значително по-късно ми се отвориха очите за тези екстри grinning smiley За родителите ми все пак най-кошмарния период е бил доста преди да вляза в пубертета-натрошени кокали, планини от "подвизи" и щуротии и абсолютна липса на инстинкти за самосъхранение. izchervqvaneRe: А вие какви тийнове сте били?
Изпратено: Terunka (IP регистриран)
Дата: 5 September, 2009 09:15

Дано и децата ми да бъдат като мен.Тогава имах други проблеми и много не усетих хормона.За мен мом4етата бяха приятели.До днес си ги имам за приятели.Майка ми бе6е много демократи4на и само един съвет ми даде-"Ако иска6 да пу6е6 аз не мога да те преследвам,но не опитвай наркотици и га6тите на мястото им.Ако ме бе6е следила и контролирала няма6е да съм 4овека който бях и съм.Имах много готин характер и винаги бях сърцето на компанията.Днес съм много строга майка/до отврат/.Полека лека отпускам и се надявам да стана като майка ми.


Re: А вие какви тийнове сте били?
Изпратено: kristian (IP регистриран)
Дата: 5 September, 2009 10:03

Ох,ми като не чуват кво им пее радиото?!

Re: А вие какви тийнове сте били?
Изпратено: ekita (IP регистриран)
Дата: 13 September, 2009 19:23

Ох аз също съм им създавала много проблеми.Сега като се замисля,как не са спели и как съм ги отрмозела,милите.Дано не ме очаква същото,но няма начин smiling smiley
В училище бях добра ученичка,дори завърших с отличен.Не съм бягала като цяло,не съм разваляла дисциплината освен с много смях,много се смеех,че чак дразнех някои учители,други се смееха с мен без да знаят защо grinning smiley
Иначе и ние поправяхме дневници,пишела съм си оценки smiling smiley извинявала съм си отсъствия,фалшиви бележки и т.н.
На 11-12 г се целунах за първи път с момче и ми беше гадже smiling smiley
Държала съм се много "леко" с момчетата,чак ме мислиха за....,но секс правих едва на 18 г.Поне и да ме мислят и да говорят,нека го докажат winking smiley Не съм искала да изглеждам в очите им задръстена или няква такава никаква хихихи но не им и давах секс grinning smiley
За първи път пробвах цигари в 1 клас,криехме се пред къщата пред една голяма гума от камион grinning smiley
Иначе след това започнах да пуша от 6 клас някъде,но не можех да ги дърпам.Тогава баща ми разбра и аз се "поуплаших" и ги спрях.И ги започнах сериозно от към 8-9 клас,като се криех от него до миналата година,когато най-накрая се усмелих да запаля пред него цигара.Иначе майка ми ме знаеше и си пушихме заедно.
Пробвах алкохола някъде 6-7 клас,но да пия започнах някъде 9-10 клас,като дори се състезавах с момчета и ги минавах sram
Изпивала съм цяла бутилка текила и направо съм заспивала като дрогирана.Майка ми се връща от работа,влиза в стаята при мен и ми говори...тц...бута ме....тц...отваря ми очите...тц...помислила си че съм се дрогирала.Отишла в кухнята видяла една бутилка празна от текила и и станало лошо smiling smiley
Толкова бях привикнала към алкохола,че чак и от 1/2 бутилка водка не мойх се напия sram но поне не съм правила нещо...единствено само танцувах по баровете на дискотеките,пилони,клетки grinning smiley а веднъж на село спах за малко на една пейка grinning smiley
Но от както забременях не съм кусала алкохол и сега не мога нищо да пия вече,освен малка биричка.
Не съм пробвала наркотици и подобни,единствено веднъж съм пушела трева.
Не съм се прибирала по цяла вечер,изключвах си телефона.Казвах че ще спа в приятелки и ходех по дискотеки до сутринта,при гаджета,в други села когато бях на село.
Имах едно селско гадже,на което майка му беше циганка и нашите полудяваха като чуваха,че отивам на село.Какво съм харесвала тогава smiling smiley
След това имах едно гадже-турчин-ех само дето удар не получиха.Баща ми много тежко го изживя,чак плака.Как ли не ме накараха да се оставим,ама нейсе дойде ми ъкъла.
Абе като бебе съм била май по-щура.После съм ги довършила grinning smiley Горките хора.Редактирано 1 пъти последният път 13.09.2009 19:24.

Re: А вие какви тийнове сте били?
Изпратено: Ralipilote (IP регистриран)
Дата: 1 November, 2009 23:30

Бях отлична ученичка, винаги се справях без много да чета, не лъжех майка си, приемах я като приятел и затова никога не е било проблем, че ще изляза в 1ч. през нощта и ще се прибера по зори, майка ми познаваше хората, с които движех и ми имаше доверие, аз изпълнявах своята част от сделката-гледах си учението и всеки петък и събота вечер бях по дискотеките...smiling smiley

J'aime la vie! ma famille, mes amis, la glace vanille et surtout les " gens biens" quels qu'ils soient, quoi qu'ils fassent, quoi qu'ils gagnent!!je déteste les opportunistes, les cons, les radins et surtout l'ignorance des autres! AIMER!!

Re: А вие какви тийнове сте били?
Изпратено: Iana_A (IP регистриран)
Дата: 9 November, 2009 07:02

Както и в останалата част от живота си и през тинейджърските години, бях изрядна. В учлище нямаще по-добър ученик от мен, но в същото време имах максимума отсъствия които се позволяват без да има последствия.Така хем не се престаравах да ходя на училище(там и без това нямаше на какво толкова повече да ме научат), хем никой не знаеше за моите отсъствия. Правех всичко което си икам, но по интелигентен начин и така и вълка беше сит и агнето цяло. Хайманосвала и съм обикаляла цяла България докато наште са си мислели,че съм на училище. Въпреки всичко бях ужасно отговорна и знаех какво правя, така, че не е имало проблеми по принцип с нищо и никой.
Отрано имах принципи в живота и НИКОГА, ама абсолютно никога не съм си писала оценки или подправяла(не че е имало и какво да подправям де) и бях твърдо приотив това когато другите го правеха. Спомян си в 8 клас ни се смениха 5 учители по Бг език и литература и при всяка смяна целият клас се спукваше да си пише 6ци в дневника. Като дойдеше новият учител все мене изпитваше понеже аз все бях с най-малко оценки по обясними причини. добре, че литературата ми беше в кръвта и това не ме затормозяваше, но тично такива неща изградиха непоносимостта ми към системата и страната...Затова когато някой почне да ми хвали високото ниво на образованието в БГ само се усмихвам...

Re: А вие какви тийнове сте били?
Изпратено: mama2008 (IP регистриран)
Дата: 15 November, 2009 18:06

Доста луда бях и се радвам, че Господ ме е пазил. Обичах да играя с момчетата, не обичах куклите smiling smiley Сега мъжът ми ме бъзика, че едно време съм мислила, че съм момче, хи хи. Гримовете не познавах, така да се каже. Много ме дразнеха момичетата, които в час по физическо се гримираха, пък и след всяко междучасие. Но иначе с ученето си не съм ядосвала родителите си. До 5-ти клас много ме мързеше, но през лятната ваканция сънувах как решавам задачи по алгебра и в 6-ти клас имах 6-тици grinning smiley От тогава математиката ми не ми се е опирала. Ходех постоянно на тренировки, не съм се занимавала с дискотеки, кафенца и тем подобни. Чак във висшето се отворих, хо хо хо. То ме направи друг човек, разбрах какво представлява живота. Но не съжалявам. Имах едно много хубаво детство.


Re: А вие какви тийнове сте били?
Изпратено: evolution (IP регистриран)
Дата: 28 November, 2009 15:04

Лелеле, като ви чета доста си приличаме по лудориите lud smqh КАто се сетя какво диване съм била ме хваща голям срам sram Била съм много кротко бебе, но послеее ,олеле майко, горкичките ми родители. Поне ученето ми се отдаваше без много учене и ме е спасявало от изключване. Много ми харесва златната среда при Ralipilote и силно се надявам и с моята Мия да имаме такова разбирателство uspeh10.03.08 3,550 кг 50 см
10.03.10 13 kg 89 sm
10.03.11 15 кг 97 см
10.03.12 17 kg 104 sm

Re: А вие какви тийнове сте били?
Изпратено: xrisi_stefi (IP регистриран)
Дата: 28 November, 2009 19:34

Леле аз каква съм била ужас бягах от уч-ще ходих по-купони и от нас съм бягала пък като се влюбих в 1 пич та любов ли бе да го опишеш после ме заряза чак с хапчета съм искала да се тровя и много други щуротийки съм правила ама няма да ги кажа че сега като се сетя какви съм ги вършила чак ме хваща срам.Нашите ми казват ;Сега имаш 2 дъщери моли се да не са като теб.А татко ме бъзика -да ти се връща.

>5563 babiesPhoto Flipbook Slideshow Maker
Glitterfy.com - Photo Flipbooks

Страници:  12>>
Страница:1 от 2


Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.