Dano da ne rodish do togava xaxaxa
Tiq tvoi lekari super neseriozni be!
Dobre,che vsichko e nared .A ako beba e 4kg,chestno ne znam kak shte q rodish kakvato si finnichka
No edro bebe-lesno se gleda
Maika ti koga shte idva?
i az tova se molia da ne rodia predi da sam podpisala za upoikata ,4e s tova edro bebe
trudni4ko 6te e .AZ ot samoto na4alo hodia pri aku6erka ,koiato mi pravi pregledite ...teglo,kravno izmervania i mi dava 4as za ginekolog ,pri nego sam hodila niakolko pati toi pak mi pravi pregledi i me gleda na ekograf i mi dava napravlenia za pregledi i izsledvania v bolnizata ,koiato e v zentara ,t.e. zentralnata ,no ne6to ne si e svar6il rabotata kakto triabva .A ina4e tova za sekreta se vzema kam 8 mesez ,za da se vidi dali niama niakakva infekzia ,za da moje bebeto da se rodi po normalen pat ,za6toto ako ima6 infekzia ili triabva da se lekuva ili ako e v moia slu4ai da e kasno za le4enie ,se rajda s cezarea , az mnogo se pritesniavah ,4e dosega ne sa mi vzeli .V bg. vzimat poniakoga i v na4aloto na bremennostta.
, maika mi kato se 4uhme kaza ,4e i az sam bila edro bebe okolo 3.800 sam se rodila .....a tia 6te idva na 13 mart .
Kato otidesh da rajdash sigurno mnogo shte mi lipsvash
S momcheta se xapvalo poveche soleno i kiselo.Boja rabota.
Napravo ne znam kak shte se spravq,ako ne pusnat myja mi ot rabota za nqkolko dni...Ne znam.Sled rodilniqt dom pyrvite 2 sedmici si kato somnambul-pochti v bezsyznanie,tolkova bqx iztoshtena kato rodix Erik.
A i myjleto shte trqbva da se ponatovari.Zdrave da,shte se spravim
Pochivai si sega,che posle ne se znae
Pazi si.Celuvki za bebka i za teb
po edin burkan iziajdah. Az otna4alo misleh sama da se opraviam ,no i maika mi vika sa6toto ,4e neznaia kak 6te mine rajdaneto ,kak 6te sam sled tova i taka re6ihme da doide za ne pove4e ot mesez .A za razhodkite ...daje moga vednaga da ia izvejdam ,tuka kato gledam kakvi malki beb4eta gi razhojdat ,daje i v supermarketite sam vijdala i tam e po hladno , taka 4e mislia 4e tezi 40 dena sa niakakvi babini prikazki , a pak za kapaneto mislia 4e gi kapiat vsiaka ve4er ,edinstvenoto koeto me u4udi 4e lekarite kazvat da ne se dava voda na bebeto , men malko mi e stranno .

V knigata pishe,che pyrvata sedmica dokato se adaptira ne e dobre da se izvejda,a pyrvo na otvoren prozorec malko,posle malko poveche vreme na terasa i taka do razxodkata v kolichka.Kato se zachetox,si pripomnix nqkoi neshta,koito bqx pozabravila.Pypcheto ne biva da se mokri-ako ne znaesh.Ama ti sigurno chetesh veche i v klub BEbe
Jelaq ti mnogo xubav den.Pishi kato stanesh,a i posle shte chakam za epiduralnata upoika da mi razkajesh.Pazi se
a pak predstavi si na takova malko 4ove4e kak da sloja
.samo 6ap4iza neznam dali triabva ..imam edna rozova ako se naloji .
napravi imam 4uvstvoto ,4e sam rajdala 5 deza ve4e .....napravo glavata 6te mi se prasne ot mislene
kak ,kakvo ,koga ..ujas ,mojebi za6toto ne znam kakvo me o4akva i se 6a6kam .
Dobre,che sa izmislili korektora.Povecheto bremenelki mai imat tozi problem.
Vse oshte nqmam ideq.
Zatova ti kazvam-da ne se plashish.To i realno nqma kak da se pribere vsichko za edin den
Sled rajdaneto e xubavo da qdesh shokolad,zaradi kryvta,a i dava energiq.
6te mu mislim sled tova ...samo da mine vsi4ko ,4e vzeh da se 6a6kam kato nablijava .sega 6te legna malko ,4e sam izliazla ot sutrinta i posle moje da pi6a aide 4ao zasega !!!
Bravo na tebe.A na kursa samo bydeshti mami li imashe?A takovci?
S pyrvata bremennost bqxa poveche vylneniq.Zatova vi zavijdam na teb i na Alexa-znam kakvo e.Sega pri men neshtata sa malko po-ulegnali
A s tretoto ne znam-sigurno shte si go rodq v kyshti
Sheguvam se,tri veche shte e ludnica
Ostavqme temata za blizko bydeshte.Aide do utre i si pochivai
ne6to neobi4aino za men
....taka ,4e leka no6t ot men i do utre !!!
Po princip spqx do 9.30,no sega ne moga da stana ot legloto.E pozvoleno mi e
I shte se vyzpolzvam.A ti kato se vyrnesh,vzemi si legni da pospish,che ne te vijdam kak shte izkarash denq.
Normalnoooo-oshte edna extra na bremennostta.
Ama v 6-q mesec si e vreme veche
Az mnogo ne obicham da me zqpat v korema
Sega shte otivam na razxodka za chas,i posle shte sym na liniq.Ti pishi kato si pochinesh.Kak si?Boli li te tqloto?Kak se spravqsh s frizurata na triygylnika,a s rqzaneto na nokti na krachetata
Nakraq trudnichko
Pone znaesh,che si syvsem na finala
Pazi se
i da se napravia na hubava
.Sega se pribrah 4ak i mislia da pospia malko .
hapvame kakvoto ima ,a za 4istene nemoga da se nakania ,ama 6te po4na, 4e da e 4isto za beb4eto, imam predvid po osnovno de .Triabva da ti pratia nomera na tel .mi ili ti tvoia ,4e da ti pusna sms ,kato rodia ,pak znae6 li ako idvame v Madrid moje i da se vidim ili pak v Ruse
, mislia da hodia da po4ina ,4e ve4e vsi4ko me naboliava ,a korema kak mi se marda ako znae6 ,nali bebeto e goliamo i niama miasto ,gorkoto koi znae kak se e svilo i samo kato se razmarda i zelia korem se mesti
ama e gotino use6taneto ....a pak dnes se obadihme da pitame za 4D ekografa i za DVD -to struva 110 evro ,i kazaha 4e se pravi kam 25 sedmiza ,za6toto sega v poslednide sedmizi bebeto ne se mardalo mnogo .Aide 6te hodia po-kasno 6te pi6a pak .4ao zasega !
Az kato piq voda i napravo mi se raztvarqt rebrata-tova e ot skoro...A az mnogo vodq piq otkakto sym bremenna i tva me drazni
Vij bez myje ne stava
Edno e qsno,che shte sme s bebta togava(jivot i zdrave)
Ako iskash dai i tvoqt tel,da go imam.
Chao do utre i da se naspish xubavo
6tom i masaji pravi ,toi kato ot reklamata multifunkzionalen
i mekizi i masaji ..bravo .Toi i moia otvreme na vreme pravi masaji niama na4in,gorkia naposledak neznam kak spi s men ,vze da mi e trudno obra6taneto i pa6kane ,ohkane ama 6te trae o6te malko.
aide leka ve4er ,a tel. mi e 677644224 6tiah da zabravia ,a na vsiaka zena 6te te uvedomia ako ima novini
4ao i se pazi !!!
Vseki si ima i nedostatyci.Tvoqt syshto dosta pomaga,a i dano s Emma da e taka.Gledai da go vkluchish oshte kato se rodi,che kakto go nauchish-taka shte si otide.
,sno6ti spah dosta dobre ,za razlika ot pprednata ve4er .Naposledak Emma mnogo se marda osobeno ve4er uj niama miasto a napravo korema mi se deformira i za parvi pat sno6to ot ednata strana mi stava mnogo tvardo i kato natisna tam ,use6tam kak se izmestva kra4eto i go slaga posredata i taka kato natisna kadeto e tvardo i se mesti
)gorkoto beb4e predstaviam si ve4e kak e svito ama pak ne iska i da izliza .....priatna razhodka na teb i 6te pi6a po-kasni4ko ....4ao
Prosto se zachudix.Dano tvoqt den da e po-vesel i interesen.Cunki za Emma i za tebe!
ama sam v ujasno nastroenie , sega i az 6te hodia da pazaruvam i se pribiram i 6te si stoia sama pred tv -to
ina4e ne sam pu6a4ka ,a ti .....tuka nali znae6 priatel e silno kazana duma i pri men e taka , no s vremeto svikvame ,no ima momenti kogato mu dotejava na 4ovek ...aide az 6te tragvam ,4e ako pi6a o6te malko i teb 6te te nastroia taka
4ao do posle
Dokolkoto presmqtam pravish 28godini?Tova e mnooogo xubava vyzrast,a ti predstoqt nai nai nai-prekrasnite momenti v jivota.
Pyk daje i v BG
Misli si za Emma i ne se otdavai na nostalgiqta
Radvam se, 4e pone ne propusnah Rojdeniq Den na Herrera
Tezi dni daje si misleh da ne bi da e rodila v moe otsastvie, no ot razhovora vijdam, 4e oshte ne e
Herrera, toku vij dnes si si napravila podarak za Rojdeniq Den - edna sladka Emma
E momi4eta, shte vi ostavq za malko, 4e ne sme se vijdali ot sedmica sas sakrovishteto
Malko po-kasno shte psha pak.