Бременност и раждане : © Български Бебе Център
Страници:  <<12
Страница:2 от 2
Re: sekcio ili normalno rajdane?????????
Изпратено: oli (IP регистриран)
Дата: 14 February, 2007 22:33

Ето една дълга и обширна тема [club.biberonbg.com]

Re: sekcio ili normalno rajdane?????????
Изпратено: inkata (IP регистриран)
Дата: 14 February, 2007 22:37

офф, може ли за таквиз глупости спорове.И двата метода са си раждане(на мен не ми го извадиха с операция winking smiley ) но няма причина да се умаловажава едното или да се възхвалява другото.При едното емоциите са по-силни, изживяването е свръх адреналин, но има и доста трудни раждания, които нямат нищо общо с трепетни вълнения.Секциото си е абсолютно раждане и доколкото знам нещата протичат по-спокойно, но пак никой не може да гарантира 100% абсолютно нищо. Ами момичетата без избор, които раждат по мед.показатели, какво? Да не би да са родили пилета щом не е "истинско" раждане?

Редактирано 1 пъти последният път 14.02.2007 22:37.

Re: sekcio ili normalno rajdane?????????
Изпратено: MamaLusi (IP регистриран)
Дата: 15 February, 2007 00:33

Извинявам се публично! Всеки решава как ще ражда, как би се чувствал по-удобно, и т.н. Реда на мисли беше, че всички доктори гледат така да извъртят нещата, че накрая да те оперират! Естествено да не се затормозяват там да им надуват главите, а и Здр. каса плаща повече парички за секциото (за съжаление гледам нещата отвътре, понеже съм здравен раб.) Иначе си е личен избор дали искаш да изживееш "Тръпката"(то беше една тръпка...), или не искаш да я усетиш! Както сърцето ти диктува, така раждай! И леко раждане!
"Доктор" = Страх = Болка! Страха поражда болката, вследствие на което се произвежда свръхколичество Адреналин, който от своя страна "убива" произвеждащия се хормон на "насладата"-Ендорфин, а това боли! - Факт!

Абе, трябва да пием по кафе, за да поспорим по въпроса!

myspace generators

Редактирано 1 пъти последният път 15.02.2007 00:59.

Страници:  <<12
Страница:2 от 2


Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.