О, здравейте! Хубави снимчици видях!
Бойче,

за прекрасните ти дечица, страхотни са. Много се радвам, че всичко се е оправило с Рая, но майчините тревоги понякога са по-страшни от самите болести.
Танче, много хубаво е че сте на кърма, това е по-важното, а колкото до нашата храна ще си наваксат мъниците, няма да им се размине, не може все мляко да пият все ще пораснат.
Аз и за Дени се бях подготвила, но тя се оказа доста капризна, както и до сега си е, но при Сияна въобще няма да бързам, все още нищо не съм й давала, пие си млякото и дебелее...

За разлика от кака си тя няма да е толкова финна. Другата седмица трябва да сме на консултация и ваксина, но няма да я водя че всички в къщи сме болни (отново

), и затова не знам точно колко тежи, но има такива сладки будчета и гривнички, само за
Дени ми беше отново на АБ, напарво съм бясна, ама няма начин, разви сериозен бронхит и бързо я оборва, на всичкото отгоре организма й е толкова силен и така зверски се бори с вирусите - вдигна 40 градуса температура на два пъти, направо полудях в къщи, голяма борба беше...не ми се говори...
Все още прокашля леко, но ще видим другата седмица дали ще ходи на детска и без това вече две седмици не е, но пък и в къщи не й се стой. Луда работа, какво стана тази зима?
Наоплаквах ви се, сега да си лягам, че и мен все още ме държи грипчето, а и преумората, вече ми идва всичко в повече.
Ани, не ти трябва зимно бебе - само лятото и ще стискаме палци.