Детство : © Български Бебе Център
Страници:  <<Първа страница...345678910111213>>
Страница:12 от 13
Re: Юни-Юли 2007
Изпратено: Wes (IP регистриран)
Дата: 15 February, 2012 13:00

О, дано Ани!
Ще стискаме палци и за твойте планове да се сбъднат. pregradka

Ние вчера бяхме на консултация и ваксина - вече тежим 6 400 кг и 60 см - малкото човече вече е голямо, хаххаха.
Доки каза че мога да започна захранването и ми препоръча с оризова каша заради рефлукса, като няма да бързам да й замествам млечното хранене, просто ще опитва на този етап.

Каката започна детската и е доволна. winking smiley

Толкова от нас. cunki на всички.
Re: Юни-Юли 2007
Изпратено: amonita (IP регистриран)
Дата: 21 February, 2012 09:48

Ех...съвсем западна тази темичка! Определено само ние с Дидка пишем и отвреме на време да се включи за малко Танчето, Бойчето, Мерката и за другите няма какво да гоорим, никой няма ече. Тъжна работа..., поне на мен ми е мъчно малко!

Ние сме добре, Любчо е на детска, в неделя бяхме на дъъъъълга разходка на мойто село да занесем храна на брат на баба ми, който беше окопиран от снега. Беше много забавно! Ходихме с брат ми и бебето. Имаме голям напредък в тяхните отношения, по-скоро в отношението на Любчо към нея! Започна да свиква, виждаме се по-често и вече я приема. Все иска да я хушка, да я вдига, да я носи, целува я тайно по ръчичката, гали я, пее и, все се върти покрай нея да я занимава. Онзи ден след като спахме у тях и си тръгваме ми каза, че вчера сме били като истинско семейство ( бяхме аз , Наско, той, брат ми, Дани и бебето)...после вечерта ме пита дали още имам бебе в корема, нали имах, какво стана, искал и той бебенце....Накрая каза, че не иска момиченце, но ако е момиченце иска да е като Веселка! Много е миличко и хубавоsmiling smileyRe: Юни-Юли 2007
Изпратено: Wes (IP регистриран)
Дата: 25 February, 2012 10:02

cunki за сладкият Бен!
Мисля си Ани, че скоро ще си има сестричка. smiling smiley Няма начин при такова силно желание да не се получи. pregradka

И на мен ми е тъжно, че темичката запада, а бяхме най-активните във форума.

Ние сме добре, да чукна на дърво да се закрепим, че тази зима ми писна от боледувания.
Надявам се и времето да се оправя и да започнем вече разходките. smiling smiley
Re: Юни-Юли 2007
Изпратено: boikasokolova (IP регистриран)
Дата: 28 February, 2012 23:10

Здравейте момичета!Ани и на мен ми е тъжно,че така почти никой не пише.Явно всяка една от нас си има причина-липса на време може би при повече от нас???Много ми е миличко и скъпо,като видя,че някой е писал.Липсват ми и на мен много всичките ни радости,тревоги,терзания,които споделяхме.Дечицата ни не са бебчета вече,но мисля ,че сега,както и във всеки етап от развитието им от тук нататък ще имаме повече въпроси,тревоги и радости ,които да споделяме.Хайде момичета драснете по ред-два,кажете как са нашите слънчица?!
Ние сме добре!Рая е невероятна,боже копие в изрази и държане на мен основно,но нали знаете колко е забавно като копира мама,кака и тате на тези си годинки!Все така енергична и неспираща за секунда устичка,все така остроумна/смешно за възрастта и/,все така злояда и капризна.Знаете,че от декември месец е в нова детска градина,малко трудничко и беше ,на мама още повече,но толкова бързо се адаптира,че аз отново се чудя????Готвят тържество -изненада за празника на мама,казват им госпожите -това е изненада за мама,ама тя нали си е душичка сладка и открита/както всичките ни дечица на тази възраст-чисти и откровенни/,нещо каже на мен,нещо на кака и тати,та почти съм наясно с целия сценарий.Възхищавам се на хора ,които работят работата си с любов и всеотдайност,които са родени за професията си-е,такива са и двете госпожи на Рая сега.С такава любов и обгрижване,с такъв ентусиазъм,с усмивка винаги,мили ,нежни.....Дано все по-често се сблъскваме с професионалисти и хоРа в нашето общество и държава!
Дари е чудно дете-пу,пу-почти не ми създава грижи освен по тежкия и характер,трудно споделя и говори,ама се боря де.Справя се отлично в училище,печели конкурси,олимпиади-2 ри,кръг за сега по няколко дисиплини,все така превъзходно пише,отдават и се основно езици и литература,обожава география и биология ....и мога още да я хваля,ама спирам,че все пак аз съм най-големият и критик.
Ние работим,трудничко ни е ,ама се борим и справяме за сега.
Спирам за нас,че ви досадих,вие как сте?
Липсвате ми много!
Целувки за всички вас и прекрасните ви дечица! cunki

Re: Юни-Юли 2007
Изпратено: tanchetoo (IP регистриран)
Дата: 29 February, 2012 10:20

здравейте и от мен!
Много ми се пше, ма пусто време все не остава.Но чета,по-лесно ми е да го правя,че без ръце става, иначе за писането.......Ма ще расна няколко реда.
От понеделник пуснахме Алекс на градина след дълго стоене в къщи,месец и половина.Лудна детето,въпреки че го разнообразявахме по разходки и екстремни изживявания на снега. Това отсъствие от градината има доста положителни страни.Първо и най-важно - пропуснахме големия грип, надявам се да пропуснем и по-малките сега. 1 месец му давах саностол, да го подготвя за градината, понапълня, качил е почти 2 кг за периода ,в който си беше вкъщи,което е направо невероятно.Но аз заподозрях,че има нещо такова,повъзвърнаха му се малко бузките, изпълни му се личицето.Лошото е, че сега пак ще ги свали, защото продължава с "диетата" на хляб и ябълка в градината, но едно е да има 2 качени кг и да ги свали,друго е само да сваля. Това много ме мъчи,неговото неядене, но иначе ми е добричко детенце, слуша,когато поиска....... smiling smiley
Константин расте с пълна сила.Продължава да е сао на кърма, чат-пат яде яде и по някое плодово пюре,каша,хлебче...миналата седмица бяхме на ваксина, станал е 69 см., 8100гр. За сега расте по-едър от Алекс и е доста жилав. Ходихме и на ортопед, човека ни каза да не бързаме с проходилката, да сме го сложели чак след 10-я месец, към 12-я, ние пропуснахме да му кажем, че вече от месец и половина почти той много свободно си ходи с нея из цялата къща,дори като запъне някъде застава прав, хваща я с двете ръце и си премества повдигайки я.
Само споменахме,че Алекс на 10 месеца и 1 ден проходи, та незнам за какво ми е проходилка на 10-12 месеца.Ама нищо, так а си знае човека,така съветва.
Друго какво да ви пиш, нямам време за нищо странично,докато спи дребосъка гледам да посвърша домакинска работа и само за това ми стига времето.Калоян все още си е вкъщи по цял ден и ми помага,после .....незнам.Ама ще се оправя.

Стига толкова,че свободното ми време почти свърши.
Много ми липсвате. cunki


Re: Юни-Юли 2007
Изпратено: amonita (IP регистриран)
Дата: 1 March, 2012 09:52

Здравейте !

Честита Баба Марта на всички ви и семействата ви! Бъдете много здрави и много усмихнати!

Радвам се, че писахте Бойче, Танче! cunki
Не знам до колко е липса на време, според мен писането е въпрос на навикsmiling smiley А и фейсбука открадна много от времето за биберона на повечето ни. Та си мисля, че могат повечето да намират време поне веднъж седмичноsmiling smiley

Ние също сме добре, поне сме здрави за сега! Писна ми от тези студове, снегове..край нямат тази година значи. Да изгрее малко слънчице да ни се поооправи поне настроението.
Любчо напоследък пак е станал нещо нервен, ама и аз съм такава и май си му се отразява. Ужасно е да виждам поведението си понякога в него и се чудя защо съм такава?!? Уж всичко правя, старая се, не искам да се ядосвам за глупости, а непрекъснато го правя. Все съм нервна, остра, мърмореща...и той става такъв, а не искам...
Бойче възхищавам ти се отвсякъде на теб и се моля да мога да отгледам децата си като теб. Дано намеря правилната формула, че така ме е страх за бъдещето..
Напоследък имам доста работа, после вкъщи..пак работа и докъто се усетя сме си легнали и пак всичко наново. Изплъзват ми се хубавите моменти, но вярвам , че с идването на слънцето и пролетта нещата ще се променятsmiling smiley
Поздрави за всички и целувки!


Re: Юни-Юли 2007
Изпратено: tanchetoo (IP регистриран)
Дата: 1 March, 2012 19:47

Честита Баба Марта!Да сте здрави и щастливи! Нека Баба Марта ви донесе много слънчево и пролетно настроение.


Re: Юни-Юли 2007
Изпратено: boikasokolova (IP регистриран)
Дата: 1 March, 2012 22:24

Честита Баба Марта!Бели и червени ,здрави и засмени да са нашите дечица и ние!

Re: Юни-Юли 2007
Изпратено: Wes (IP регистриран)
Дата: 6 March, 2012 01:53

Здравейте, пак по нощите да драсна няколко реда smiling smiley

Честита баба Марта! Бели, румени и засмени да са ни дечицата щастливи.

Много се радвам да прочета, че има и добри новини от Бойчето и Танчето, все пак не си пишем само аз и Ани. smiling smiley

Ние също имаме добри новини - приеха кака на детска градина и от септември тръгва - много съм доволна, защото 400 лв по-малко си е цифра от където и да го погледнеш. Малко ми е притеснено как ще се адаптира с повечко деца, но мисля че ще се справи - имам й вяра, бързо се ориентира в обстановката. smiling smiley

Сияна започна да свиква с лъжичката и се надявам и да започне да похапва повечко, но не съм толкова притеснена както с Дени - ще се научи, няма да бързаме.

От дълго време не съм ви казвала добри новини, но мисля че за днес стигат. smiling smiley

Лека нощ от мен и успешна седмица на работещите, пък мързелуващите като мен в къщи - дано имаме повечко време и за себе си - идва прекрасен ден - за поглезване. winking smiley
Re: Юни-Юли 2007
Изпратено: amonita (IP регистриран)
Дата: 7 March, 2012 12:23

Здравейте!

Диди, радвам се че имаш хубави новини!
Не си спомням за Дени, че е на частна градина..нещо ми е убягнало. Но определено това, че са я приели е много добра новина и тези пари никак няма да са ви излишни! Целувки и за двете принцески. Нека да се позатопли още малко и да можем да се видим!

Ние иначе сме добре! Здрави поне.
Аз имах едни питеснения за мен, но се отхвърлиха, сега трябва да си обърна внимание на гръбнака и на нервната система като цяло. Трябва да отида на невролог, че много неща ми се натрупаха и да видим какво да правя. Дано всичко е поправимо и леко!

На 3-ти март ходихме до Копривщица уж да гледаме възтановка и на конни надбягвания, но времето беше ужасно. Много студено, много вятър , сняг и лед. Та не беше особено приятно и набързо се върнахмеsmiling smiley Но все пак се поразходихме!
Последната седмица ми е много тежка в работата, но ще мине. Предстои малка почивка, но ще пиша като мине!
До скоро!


Re: Юни-Юли 2007
Изпратено: Wes (IP регистриран)
Дата: 8 March, 2012 08:50

Честит празник, приятелки!

Re: Юни-Юли 2007
Изпратено: samko (IP регистриран)
Дата: 8 March, 2012 21:00

Здравейте, момичета!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ, ОБИЧАНИ ЖЕНИ!
sarca

Аз не пиша основно заради липса на време. В работата е много натоварено и няма време за нищо лично . В къщи или компа е зает, или аз съм заета с децата. Когато имам време влизам в бг-мама да чета за ученическите теми. Бойче , и Сами като Дари се изявява по разни състезания, само че той е в другия полюс-математиката. Доста честичко се организират състезания, а мамите в бг-мама са доста активни и цялата полезна информация я научавам от тях. Покрай едно от състезанията Сами ще ходи на морски лагер.Ще решават задачи на английски, нещо като подготовка за Австралийско Кенгуру, което се провежда лятото.
Сега големите ми мъже са на Сандански, на футболен лагер, а ние с Калата се гледаме + майка ми.
Калата е все така срамежлив, не обича да е център на вничанието, любвеобвилен и гальовен. Доста напредна с говора. Ходим чат- пат при една логопедка, която ни е дала упражнения за в къщи. Доста звуци изчисти, но все още има и виждам , че ще е голяма борба, защото въобще за сега не може да каже-ц,ч,р. Последното въобще не ме притеснява.Първо да изгладим другите. Л-то също не му е много ясно.
Има приятели в ДГ и все ме кара да ги каня на гости. Играе и с приятелите на Сами, абе поотраква се видимо. Но продължава да спи при мен на спалнята.

Бойче, и аз се присъединявам към мнението на Ани за децтата ти и възпитанието на Дари. cunki А за теб съм зажадняла много, ама много за една хубава срещичка и приказки, приказки.
вярно, че си изпуснахме дирите. Ако ви кажа , че Галка почти месец от както не съм я чувала.
Дидка, поздравления за приема в ДГ.400лв. наистина са добра сумичка да ви влезе отново в бюджета.

Миналата седмица някакъв вирус се закачи по скайпа и започна да препраща съобщения. Сигурно сте се досетили, че не съм аз толкова луда, а е вирус, но все пак се Извинявам на всички. Веднага си деинсталирах скайпа, но забелязах от служебния скайп, който ми беше в контактите на домашния, че продължават да пристигат съобщения.Ужас просто.Лошото е, че Тони го нямаше и аз се видях в чудо. Чак днес намерих една програма, която уж се справяла с този вирус. Но още ме е страх да си инсталирам отново скайпа. Та така де- да ви се оплача и извиня. smiling smiley

Пожелавам си да пиша по-често.Бях позабравила колко е хубаво. lud smqh

П.п. Мерката от Пловдив, видях синковеца във ФБ- голям порастнал бонбон.
Аз във фейса влизам веднъж на високосна, но сега влизах, за да видя снимки от моигте хора от лагера.

-------------------------------------------------------------------------------
Не пропускайте година без преглед на колпоскоп и направена цитонамазка!

Re: Юни-Юли 2007
Изпратено: amonita (IP регистриран)
Дата: 14 March, 2012 09:38

Здравейте!

Аз пък такъв навик имам да писша и чета тук, че не ме свърта ако не го направяsmiling smiley ПОследната седмица ми беше доста натоварена в работата и затова не писах. Но пък си мислих, че щом Гери се е включила сега нещата ще потръгнат и ще се разпишем, ама не...още по-зле! Айде бе момичета, къде сте?
Ние в петък отидохме на една кратка почивка в планината до неделя. Купихме едни ваучери за Семково. Бяхме ние, Анчето и Ради от август и братовчедка ми с двете деца. Каква изненада ме очакваше обаче тамsmiling smiley Отиваме на басейн след като се настанихме и долу една позната физиономия- оказа се мъжът на Надето, която беше на масаж. И ето ти приятна изненада- и те там на почивка с Джулката. Голям кеф! Малко ни се разминаваха програмите, а и те бяха с приятели, но все пак успяхме да се видим и да полафим едната вечер.
Аз се накарах на ски яко, не бях се качвала от 14 години и си доставих истинско удоволствие! Любчо прояви желание, качихме го, но бързо му се изпари ентусиазма и оставихме тази задача на ски училище догодина! Задължително ще го запиша, че да можем да си караме заедно! Няма такъв спорт друг. Всяко мускулче се беше включило, имах мускулна треска на всичко просто!
Имахме и масаж от който съм много доволна и получих много ценна информация и съвети.
Абе беше страхотно. Разбира се Любен не спря да се лигави, да реве и пищи и отнесе няколко боя, но всичко беше от преумора и неспане. На връщане е спал почти 3 часа в колата и се събуди друго дете! Но за децата си беше рай. Търчаха из хотела ( повечето хора бяха с деца), въобще не сме се занимавали с тях, голяма игра падна.
И така, починахме и презаредихме!
От вчера аз ходя на комбинирана гимнастика, пак едни ваучери си взех и да видим сега ще има ли ефектsmiling smiley


Re: Юни-Юли 2007
Изпратено: boikasokolova (IP регистриран)
Дата: 18 March, 2012 23:24

Здравейте!Времето е прекрасно,най-накрая живнахме и сега съвсем ще спрем с писането?!При нас нищо интересно,Рая си ходи на детска градина,много голям професор е станала,преживява поредното си влюбване ,само за Петър говори,а когато той отсъства го замества Иво.Ама то трябва човек да я чуе какви ги говори,не може да се разкаже,хиляди са бисерите й!В петък сутринта например докато я приготвям за детска градина,се хваща с ръка от ляво,врътка очички и казва"Оххххх,сърцето ме боли от любов!Трудно се разбираме какво да облече,има мнение за всико,подбира цветово сама дрешки,а какъв ужас е с каква прическа да бъде,ужас!Имала съм два пъти следната ситуация-аз бързам като всички ни сутрин,приготвям я с мъки,обличаме яке,обувки и стига до огледалото в антрето преди да излезем,казва,че прическата и не и харесва,започва да дърпа ластици и шноли и се налага наистина да се върнем и да направим това ,което иска.Абе опасна е ,много миличка,а в същото време и такова зверче,че на моменти ме изкарва от равновесие.
Вие как сте,дечицата слушкат ли?Танче,Вес-бебоците сладки и баткото и каката как са?Вес ,и аз не бях разбрала,че Дени е в частна д.градина,радвам се ,че са ви приели за следващата година.гери,толкова ми липсваш,писа малко и адски се зарадвах на поста ти,да нацелуваш Сами и Кали!Ани,ти не ни изоставяш ,с удоволствие те чета и ти се радвам за прекрасните почивки ,които си организирате и се забавлявате,само така не трябва да се пропуска нито една възможност за релакс и забавление,целувки на сладък Бен!
Хайде две по-пресни снимчици на Рая:

Re: Юни-Юли 2007
Изпратено: mery_79 (IP регистриран)
Дата: 20 March, 2012 12:06

Честита пролет момичета.
Бойче,прекрасна е Рая.Така са момиченцета и Йоана и тя все се конти и предпочитания в детската имаме,моля ти се,татко й обръща очите,като му говори за момчетаsmiling smiley
Ние сме добре,на пук на кризата,държим се.

Re: Юни-Юли 2007
Изпратено: Wes (IP регистриран)
Дата: 25 March, 2012 00:36

Момичета да ви почерпя виртуално поне за 33-ият ми рожден ден. smiling smiley smiling smiley smiling smiley


Танче ЧРД и на теб мила! Желая ти много щастие и само хубави моменти от трите ти съкровища в къщи.


Ние сме добре, не се прибираме в къщи по цял ден и наистина живнахме малко, както казва Бойчето, съвсем ще спрем да пишем. По-важното е от време на време да си похвалим мъничетата - пораснали вече, за любов говорят, Боже как лети времето.... winking smiley , довчера сменяхме памперси.... smqh

cunki милички, отивам да спя, че купон че чака довечера, хахаххха.
Re: Юни-Юли 2007
Изпратено: mery_79 (IP регистриран)
Дата: 25 March, 2012 12:09

Диде,Танче,честито,всичко най-хубаво ви желая kitka

Re: Юни-Юли 2007
Изпратено: boikasokolova (IP регистриран)
Дата: 25 March, 2012 23:41

Честит Рожден Ден на Диди и Танчето! kitka Бъдете здрави и щастливи!Бъдете усмихнати и доволни!Желая ви красиви моменти спиращи дъха ви,емоции носещи само позитивизъм и здрави и щастливи дечица!

Re: Юни-Юли 2007
Изпратено: amonita (IP регистриран)
Дата: 26 March, 2012 09:46

Здравейте !

Честит Рожден Ден Танче, Диди!
Дате много здрави вие и семействата ви, само усмивки и поводи за празнуване!

Ние пак бяхме на мойто село през уикенда, а вчера и на малко закъснял прощапулник наплеменника ми smiling smiley
Иначе сме горе-долу добре!
След като взема Любчо от детска гледам да поседим малко навън в това хубаво време и наистина времето не стига много за всичо. В къщи съвсем поизостанах с чистенето sram
Във вторник и четвъртък ходя на комбинирана гимнастика, откриха до нас един спортен център и съм мноого доволна и нахъсана. Решила съм да съм много редовна и ще съм, само да не го затворят smiling smiley Страшно удобно е да е на 1 мин от нас и това винаги ме е спирало да не ходя досега, но сега нямам оправдание и се чувствам много добре!

Миналата седмица имахме екшън с шефката ми с родната полиция, ето ви да прочетете една статия, която излезе след случката. Писала съм коментар, като описвам цялата ситуация...
Не е истина в каква абсурдна държава живеем ...:
[www.blitz.bg]

ПОздрави на всички!


Re: Юни-Юли 2007
Изпратено: amonita (IP регистриран)
Дата: 27 March, 2012 10:31

Бойче, забравих вчера да кажа пак колко прекрасничка е Рая! Ние пък нямаме любовни трепети и даже се чудя дали е нормално..Но може би при момиченцата е по-изразено. Любчо не ще и да чуе..

Имаме един проблем. Сутрин в градината трябва да си отварят устата пред сестра да ги прегледа и само той от цялата градина не го прави. Баща му реши да го накажем и да го накараме да си я отваря, не заради това че е много важнно и на всяка цена, а заради това, че просто не прави това което му се казва и прави на инат и на пук. Спряхме му детските от миналата седмица, но не се пречупва и не я отваря, а не гледа нищо. Сега му взимам по една любима количка всеки ден ( от такситата по реповете в момента дето са ги пуснали) и пак не се пречупва. Ще продължиме щом сме се хванали на хорото, ама нормално ли е така да държи на своето..? И правилно ли постъпваме ние?


Страници:  <<Първа страница...345678910111213>>
Страница:12 от 13


Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.