Мути, дано всичко мине леко и без зтранични ефекти за майка ти!И скоро да се похвалиш,че всичко лошо е зад гърба и! Пожелавам и цялото здраве на света ,аи знам на какъв шиш се печеш и ти...
Кристи, немски ли започна да учиш?За рабоата ли ще го използваш или за обща култура да го назнайваш
Анче, как е коремчето?
Гале, не се вясваш никаква
Тук е дървена ваканция ,днес е -20 градуса.Вчера обаче Моника ни студ ,ни мраз ни нищо не я спря да ме завлече на балет.Аз съм на антибиотик, направих за един ден ужасен ларингит от студа ,болки в мускули и всички други екстри.Виках доки в къщи,съсед ни и дойде човека.Моника за пръв път ме вижда толкова немощна и се притесни,но веднага изникна въпроса за нея :"КОЙ ЩЕ Я ВОДИ НА БАЛЕТ?"
То бива желание и увлечение за нешо,ама това вече започва да ми писва.Изнуди ме и отидихме.да,ама хората в този студ си сложили бележка,че има дървена ваканция и чак другата седмица ще има репетиции.ЕЕее,то не беше тръшкане,то не беше чудо,какво ще правила една седмица без балет.
Аз едвам дишах ,докато я заведа в студа, а тя пак з а балета си мисли....Казва ми,че иска винаги да ходи на балет,дори ,като станела леличка...Солно е привързана и към балетните си педагожки,на които не шапка им свалям ,ами медали бих им дала на тези жени и само з а тях говори...Въобще,балетната вълна ни залива всячески
Ще ви пусна линк от последното представление,една мама го е качила в youtube.Да видим дали ще познаете ,коя е Моника

Малка балетн а гатанка
[
www.youtube.com]-Това е клипа с МОника и нейната група
----------------------------------------------------------------------
[
galeria.biberonbg.com]
Редактирано 1 пъти последният път 31.01.2012 13:05.