Детство : © Български Бебе Център
Страници:  <<Първа страница...56789101112131415>>
Страница:13 от 15
Re: Коледа наближава, а набор 2007 год.(август) все по-добър става!
Изпратено: marly (IP регистриран)
Дата: 8 March, 2012 18:28

Анче никакви АБ не е пила ,нашия доктор изписва само в краен случай ,досега само сиропи ,за тези месеци когато и да я заведа само ми казва че не е за АБ гърдите чисти ,температура не вдига .Имам си едно на ум за алергиите ,ама сега си мисля че тази година ни спряха парното и на всякъде две с климатици дали от тях не се получи нещо не знам ,знам само че ми е много мъчно защото детенцето ми не може да спи нощем ,дависе и кашля чак до повръщане .Иначе ни исписаха и на нас капки Ксизал ,Анталерт и промивки с Куикс.Довечера ще затопля банята да вдиша малко пари ,нещо като инхалация да видим дали ще помогне .Днес изхвърлих всичко пухено от нас ,сега ми е сърдита ,ама няма плюшки докато не видя че спи спокойно .
Ти пък къде сладолед заяде по никое време hello ...и да те заям малко ezik ...писах ти че ще взимам Милен ,глас в пустиня братко ,нещо не ти се дава май nain ,а иначе си отворена, напираш за Росен ezik .


Re: Коледа наближава, а набор 2007 год.(август) все по-добър става!
Изпратено: iva7808 (IP регистриран)
Дата: 8 March, 2012 19:37

Честит празник,мили дами!
Макар и към края на днешният ден искам да ви пожелая много здраве,щастливи и незабравими мигове,много здраве и много успехи!Всички мечти и блянове да ви се изпълняват и мъжете много да ви обичат и слушат!
При мен в работата е лудница...проекти и спешни срокове,освен това нов колега който седи до мен и го обучавам точно аз...е не не мога вече...видяха че съм "по-търпелива" и "По-спокойна" и айде при Ива.
Днес получих много цветя от колегите в стаята,понеже бях сама дама,колежката е в отпуска/ще учи за изпит за докторантура/.
Борил е ок...пу-пу днес подари на г-жите букети и като го взех и не мем ми подари букет от цветня хартиямного атрактивен и хубав/.Няма търпение да дойде утре че да плува отново и да прави "везда" в басейна.
Иво днес се е постарал доста,отменил ме е домашните ангажименти и сега е на работа.Чакаме си го с Борко и учим стихчета за 21,03-ще правят постановка в детската.
Оставям ви че ме вика отново да му ги чета.
Лека и спокойна нощ!

Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Re: Коледа наближава, а набор 2007 год.(август) все по-добър става!
Изпратено: bibaaa (IP регистриран)
Дата: 9 March, 2012 17:50

Здравейте smiling smiley
Благодаря ви момичета за бързите и полезни съвети smiling smiley
Аз четох из нета доста различни мения и реших да си я къпя Васи!Правя и отваря от смрадлика и я обливам цялата winking smiley добре и се отразява, мажа и с ментоловия спирт,прегарят вече повечето пъпчици, температурата и тя спря да се вдига smiling smiley Доволна съм!
Ще отложа обаче плануваното излизане тази вечер sad smiley една тревожност ме е обзела, страх ме е Ради да не вдигне и той темп. а баба няма да се справи.Цял ден е кисел,не е спал днес...по-добре да си остана в къщи с децата има време за излизанки winking smiley въпреки, че като се замислих последно преди да забременея се събирахме eye rolling smiley Оказва се, че и Яни и Красимир не са карали варицела lol да се смея ли да плача ли се чудя!?! Сега ще ги чакам да се разболеят по ред на номерата! swoon Тайничко се надявам да им се размине, но надали!
Отивам да се занимавам малко с Радко, защото е неописуемо мрънкало!Помага ми да мажем на Васи пъпките хахах всеки изминал ден все по-опасен става smiling smiley
Лека вечер на всички
Re: Коледа наближава, а набор 2007 год.(август) все по-добър става!
Изпратено: Pisa (IP регистриран)
Дата: 9 March, 2012 19:28

Ох, момичета, едва съм жива! Всеки момент чакам да ме вземат. снощи до 2ч. в ресторанта, после до 3,30 на дискотека, а днес на работа, направо ми се реве. но пък си тръгнах наобяд, та полегнах с Хриси, иначе хич нямаше да съм в час. Той пък вчера пак вдигна температура и докато се чудим откакво и защо днес каза, че го боли ухо. Доки каза да капвам капки до утри еи ако не го преболи вече няма да ни се размине АБ-то plach . Само ядове. Сего отивам на банкета и Тони после ще дойде да ме вземе, че сестра ми, Стоян и нашите са на вилата, на която ходихме на Нова година. Абе много натоварено. Сега всички отидоха там, а аз да се пиша на тъпия банкет, ама карай. Хайде, че дойдоха.


Re: Коледа наближава, а набор 2007 год.(август) все по-добър става!
Изпратено: bibaaa (IP регистриран)
Дата: 10 March, 2012 20:16

Момичетаааа направо се сбръчках с тая шарка!Добре, че не излязох снощи,Васи ми вдигна привечер температура и до 12 едва сме я слвалили,тъкмо сме заспали и към 3 и нещо вдигна отново sad smileyповече не сме спали, днес цял ден е така (като парцал и само спи,нищо не иска да яде)eye popping smiley започнах някакво лекарство да и давам,по препоръка на педиатърката,дано то да ни помогне, защото е страшно полужението sad smiley help
Сега малко е живнала, но направо ме е страх да си легна, а имам огромна нужда от сън sad smiley дано тази нощ е по-спокойно
Лека вечер на всички
Re: Коледа наближава, а набор 2007 год.(август) все по-добър става!
Изпратено: iva7808 (IP регистриран)
Дата: 12 March, 2012 08:25

Добро утро!
Бибе,как сте?Васи поуспокои ли се?
Ох,Писе и това с ушите го минахме но беше преди периода с Т!Как е Хриси днес?
Маринка,как е Криси?
Аз съм решила да ходим до Сандански тая година и това е!Дори датата е планувана-06,04...може да останем до 13,04 или да изкараме и Великден там.Зависи от ефекта на климата и водата.Ще го решавам в движение.Сега ще искам талон от джипи-то и живи и здрави сме там!Ако има и други кандидати,айде за ходим заедно!


Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Re: Коледа наближава, а набор 2007 год.(август) все по-добър става!
Изпратено: iva7808 (IP регистриран)
Дата: 13 March, 2012 14:55

Здрасти!
Оказа се че няма места в санаториума до 24.05.Днес се свързах с тях и питах.Освен това направленията са много ограничени от тази година/за белодробни проблеми не се полагат/.За престоя в санаториума се плаща по 20.56 лв за дете и по 27.56 лв за възрастен!
единственият начин да идем е да си вземем частна квартира и да ходим само на процедури до санаториума...Засега съм в застои с плановете!!!
Иначе Борко-бърборко е ок-ходи на детска,рита и плува и това го прави щастлив!
Лек ден на всички!

Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Re: Коледа наближава, а набор 2007 год.(август) все по-добър става!
Изпратено: bibaaa (IP регистриран)
Дата: 14 March, 2012 08:03

Добро утро smiling smiley
Добре сме вече skok имах чувството,че никога няма да мине тази варицела eye rolling smiley Сега пък започна да кашля Василена и то доста гадничко,но ще се справим winking smileyКога мога да я изкъпя със шампоан?Вече всички пъпчици са с корички,косата и е ужасна и ми се иска да я измием като хората,ако някой знае да пише winking smiley
Иве,много тъпо се е получило с планираната почивка sad smiley Сигурна съм,че ще измислите нещо winking smiley
Мислих си,че няма да мога да ви изчета,а то само Ивето писала!Къде сте всички?
Оставям ви, още сме по пижами ezik а е време е за закуска winking smiley
Приятен и слънчев ден на всички!Ама друго си е като се събуди човек и слънчо да наднича през прозореца! skok
Re: Коледа наближава, а набор 2007 год.(август) все по-добър става!
Изпратено: An4eto (IP регистриран)
Дата: 14 March, 2012 11:16

Здравейте smiling smiley Видяхме малко слънчице и зарязахме биберончето izchervqvane

Бибка, мисля, че може и със шампоан да я измиеш вече щом всички са хванали коричка. Само не ги търкай, трябва сами да си паднат иначе може да останат дупчици. А за главата няма проблем, все няма да ходи с гола глава glupi Радвам се, че ви свърши гадния период. Сега да видим тримата мъже дали ще им размине d good luck То за това трябва в детска възраст да се кара тази шарка smiling smiley

Иве и аз знам, че много бързо свършват местата в санаториума sad smiley Месеци по-рано се запазват. А за направленията много тъпо. Трябва ли да се влоши детето за да му дадат sad smiley Ама и тия може ли такива цени, егати. Поне за децата можеше да е по-евтино.

Писе, как е Хриси? Оправи ли се ушето? Вие целия уикенд ли изкарахте на вилата?

Маринкееееее, Милен в следващите 6 месеца не го давам ezik lol Искам го на 24ч. разположение smiling bouncing smiley

Ние в петък заминахме за Семково с Ани и Наско и братовчедка й. Добре си изкарахме, децата се напързаляха на воля, плуваха и в басейна, щураха из хотела. То беше пълно с дечковци като тях. Много е добре така, като си намират сами занимания. А и си има нужда човек малко да смени и климата и обстановката.
Аз вчера си удължих болничния. Изобщо не мога да се мотивирам да се върна пак на работа, дори за месец да е. А и сега като се стопли времето как да се затворя 8 часа на бюро. Така и така сигурно ще ми е за последно, ще се възползвам максимално! Абе мацки я ме светнете, колко пъти се пускат изследвания за 9те месеца? Предния път имах едни в края на 4тия месец, и после в 9тия в Шейново ми пуснаха още едни. А сега едни правих средата на 3тия (края на Февруари) и този вчера ми вика, средата на Април пак изследвания. През месец и половина?! То верно, че не ги плащам, ама все пак.... А иначе в петък преди да заминем си направих ранен биохимичен скрининг в Шейново. Доста се чудих да го правя ли, но Милен и майка дадоха зор накрая. 100 лв. платихме - 40лв. за кръвния и 60 лв. за улзтразвука. Но пък от ултразвука съм много доволна. Толкова ясно се виждаше - ръчички, крачета, пръстчета, органите - всичко. Не спря да мърда и да се върти. Опитва се да си омотае пъпната връв около врата. Имаше нещо да стърчи, но лекарката каза, че в тази седмица още не може да се определи със сигурност какво е, та още се надяваме. В края на тази седмица трябва да излязат резултатите.

Хайде оставям ви, че още не съм оправила багажа от Семково, а се събраха 3 перални. добре, че има слънчице и ще съхнат поне на балкона, че ми писна вече от простора в хола!

cunki на всички!
Emoticons

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Re: Коледа наближава, а набор 2007 год.(август) все по-добър става!
Изпратено: marly (IP регистриран)
Дата: 14 March, 2012 13:56

screaming smiley ААААААААА Ани край ,взимам Милен nain ,щом от сега виждате стърчащи нещица,точка по въпроса ,радвай му се още 6 месеца че после няма lol .За иследванията и на мен така ми ги пускат, и аз днес дадох кръв ,мисля че ще ни е това и после чак в деветия ама не съм сигурна .Ани а тоя скрининг....много пари help ..на мен ми направи видеозона лекарката без пари и после само дадох кръв и 45лв. в МД.Абе егати кожудерите ужас ,нали там си водиш консултацията поне да ти бяха спестили едните пари.Аз какво се чудя като на мен ми взимат 40 лв за видеозан ,нали имаме право на три само и останалите ако искам да си ги платя ...е кои неиска да знае че всичко с бебето е наред абееееее луда държава .Нямам търпение сега да доиде 27 за ФМ,ти ще ходиш ли ? Аз съм във Фемина.

Иве много гадно и аз така се нахъсах ,ама моита кума затова каза че е на квартира ,защото нямало място в санаториума.Извинявай много ама миналата година е дала 2000 лв защото са били цялото семейство ,направо настръхнах.Нейната дъщеря е с астма ,така и те са по квартири и само ползват процедурите.Значи за септември още от сега трябва да резервираш.

Бибе къпи си я рама както ти е казала Ани не я търкаи ,абе с тези дълги и гъсти коси няма как да не се искъпят и аз ти казах че съм къпала Криси неможах да я гледам мърлява .

Слънцето много ме радваааааа love smiley и аз съм си при мама ,е от това по хубаво ...На брат ми малкия е страхотен ама така е уморил леля си...Миличкия ми тои направо като го видя и забравям дори че съм бременна.Тук само ми се карат ама лелино глезанче е тои ,немога нищо да му откажа.То е едно скачане то е едно чудо.Оставям ви че е време за сън ,всички деца са по леглата smqh


Re: Коледа наближава, а набор 2007 год.(август) все по-добър става!
Изпратено: bibaaa (IP регистриран)
Дата: 14 March, 2012 14:52

Анче,Маринка, на мен с Васи ми правеха точно на всеки месец и половина изследвания winking smiley А с Ради нямаше време,аз се записах в края на 5-тия месец на женска консултация,като през др. време си ходех на частно и от там 2 пъти ми правиха,като изключим извънредните покрай бъбречните кризи и плюс тези за скрининга,който ми излязоха майка си и баща си към 70 и няколко лева само кръвното изследване,че го пращат в София eye rolling smiley ама ми казаха,че е нужно защото съм минала 30 хаха бях на 30 и един месец smoking smiley Та общо взето това беше,щяха да ме бият в ЖК като ме видяха колко съм бременна и се записвам на края хихи,ама толкова време съм имала,а с Васи си ходех от първия ден sram и на всеки 15 дена при някой доктор winking smileyголям мерак ezik
Ние с Янчо направихме една бърза разходка,имахме задачки за вършене и баба дойде да гледа децата за 2 часа,на вън е приказноооо!Баба извела Ради на улицата и едва сме го прибрали "звярът"голям кеф му беше да тича на сам-на там smiling smiley
Сега като се стопиха снеговете и ни пропадна ямата за отпадните води eye rolling smiley викахме камион да смуче хихи,но се оказа,че нищо не става от шахтата и сега ще се свързваме към водопровод,което е супер и не зная ,защо до сега не сме го направили!Ама то е егати и сложната работа,то са скици ,то са проекти,абе не е за разправяне ще ни излезе над 1000 лева за някакви си 3 метра!!!И обикаляне по инстанци и разрешения..дано поне скоро да излязат документите и да го почват от ВИК.Пак пари и ядове!Няма празно!
Василена още довечера ще и измия главата,направо не мога да я гледам вече така,щом разрешавате smqh
Анче,не зная какво е стърчало,ама имам някакво предчувствие,че ще е момиченце хихи
Хайде до после smiling smiley

Re: Коледа наближава, а набор 2007 год.(август) все по-добър става!
Изпратено: marly (IP регистриран)
Дата: 14 March, 2012 19:25

И аз съм се настроила за сини гащи беееееее ,Бибе веднага да започнеш с прдчувствията и за мен .Интересно е обаче че наблюденията са ми следните ..Поли -пак момче ,Нели и тя сега ако и ние с Анчето се повторим значи на пет години не се сменя пола ха хаааааа biberon Ани и Ивето да му мислят догодина ,сега ако искате панделки никакъв секс ха хаа lud smqh

Редактирано 1 пъти последният път 14.03.2012 19:27.

Re: Коледа наближава, а набор 2007 год.(август) все по-добър става!
Изпратено: bibaaa (IP регистриран)
Дата: 14 March, 2012 22:22

Моля,моля!Не са ти верни сметките Маринка lol Майстори трябва хаха Дани и Краси и те повториха,Мира и Писето и те winking smiley ezik
Да са живи и здрави пък каквото дойде!
Аз пак да кажа,че исках 2 момичета,ама...то май не става с искане,а сега като се замислих, че съм единствена между нас (за сега поне) Странно!?!

Re: Коледа наближава, а набор 2007 год.(август) все по-добър става!
Изпратено: amonita (IP регистриран)
Дата: 15 March, 2012 10:10

Hello!!!

Като видях откога не съм писала и срам ме хвана...аз си мислих, че само няколко дни са минали misli Имах ужасно много работа миналата седмица, но оо вече мина зора и съм доста по-свободна !

Бибке и ние това си говорим с АНи, че само ти ги "нашари" А и покрай мен който ражда второ все еднакви... ( е, не съвсем сега като се замисля...) но повечето са така. Та крайно време е да се разбие тази традиция! Ако сметките на Маринка са верни, значи Маринче, сега лятото с Ивето ако забременеем и родим догодина ще са 6 години разлика и трябва да са с панделки ezik
Ама Наско пак се дърпа нещо sad smiley Окъсваме го яко финансово, отрязаха ни подкрепата отвсякъде и не знам как ще се оправяме, доста ми е притеснено и много ме е яд. Трябва да търся по-добра работа и това е...дано се нагласят нещата както трябва!

Бибке аз докъто ти пиша за варицелата и то мина и при вас smiling smiley Аз го пудрх с една пудричка правена Любен и почти не се чешаше, а и няма нито един белег, кара я той миналия април. Още след няма и два месеца нямаше и точица! Докъто имаше мехури не го къпех, само го миех, но си го изкъпах и аз по това време обилно някъде!
Дано му се размине на Яни, че много тежко се кара от възрастни. Един познат преди няколко години страшна драма. Хиляди пъпки, много белези, висока Т, депресия чак....Дано му се размине! Пък Радко по-добре сега да я изкара да минава леко и да не го мислите повече.

Писе, голям маратон си спретнала ти тия дни, големи купони, браво! Аз нмам сили, егати...много ми се ходи, ама като се сетя как ще съм пребита и колко пари отиват и ми се отщява веднага. А има нужда човек определено!

Иве, тъпо със санаториума, ама те вече отвсякъде гледаъ да ти одумкат парите. Моят съвет е да дебнеш по сайтовете, 100% някакъв ваучер ще попаднеш за там, пък ще си ходите на процедури!

Аз след наблюдения на околни и десетки лекарски мнения установих , за мене си, че биохимичния скрининг е абсолютно въведен за да се взимат още пари и то МНОГО! На Дани на брат ми като и излезе рисков резултат и всички откачихме, никой лекар не даде обяснение, никой лекар не застана зад резултата, всички казваха, че не било достатъчно изучено още...ами защо го правите тогава? И щом може да има риск и да родиш напълно здраво дете, защо се прави, защо махат здрави деца...Или да правят нещо което казва - да, детето има увеждане, или да не го правят...не знам...абсолютна измислица е това. А като излезе, че нямаш никакъв риск и ти се роди болно дете? тогава кой поема отговорността? Ама не...то не било сигурен тест това...ами майната ви!...ядосах се пак, съжалявам, но ме е яд!

Както ви е писала Анчето, Ние в петък отидохме на една кратка почивка в планината до неделя.
Като се настанихме и слизаме на басейн и долу една позната физиономия- оказа се мъжът на Надето,от юлките която беше на масаж. И ето ти приятна изненада- и те там на почивка, колко е малък света! Малко ни се разминаваха програмите, а и те бяха с приятели, но все пак успяхме да се видим и да полафим едната вечер. Т си стана малка биберонска срещаsmiling smiley
Аз се накарах на ски яко, не бях се качвала от 14 години и си доставих истинско удоволствие! Любчо прояви желание, качихме го, но бързо му се изпари ентусиазма и оставихме тази задача на ски училище догодина! Задължително ще го запиша, че да можем да си караме заедно! Няма такъв спорт друг. Всяко мускулче се беше включило, имах мускулна треска на всичко просто! Та ние с брадчедка ми си карахме, а мъжете се занимаваха с децата и се пързаляха с шейнитеsmiling smiley
Имахме и масаж от който съм много доволна и получих много ценна информация и съвети. Човекът, който беше и незрящ щом ми пипна гърба и ми каза, че имам проблеми и трябва да взема задължително мерки. Направи ми лечебен масаж и ме насочи към негов колега в София, който работи в някакъв рехабилитационен център и ми каза, че имам право на 5 масажа лечебно по каса с моя проблем. Та сега ще проучвам и аз и да видим дали ще ме огрее, че иначе по 40лв не мога да плащам!
Беше страхотна почивка за мен. Разбира се Любен не спря да се лигави, да реве и пищи и отнесе няколко боя, но всичко беше от преумора, превъзбуда и неспане. На връщане е спал почти 3 часа в колата и се събуди друго дете! Но за децата си беше рай. Търчаха из хотела ( повечето хора бяха с деца), въобще не сме се занимавали с тях, голяма игра падна.
И така, починахме и презаредихме!
От вторник аз ходя на комбинирана гимнастика, пак едни ваучери си взех и да видим сега ще има ли ефект..много е натоварващо и тонизиращо и дона действаsmiling smileyRe: Коледа наближава, а набор 2007 год.(август) все по-добър става!
Изпратено: bibaaa (IP регистриран)
Дата: 15 March, 2012 10:36

Добър ден smiling smiley
Днес слънчо се е скрил,но ще е за последно, като гледам прогнозите skok
Анита, чак се размечтах като прочетох за почивката ви!Много се радвам,че сте си изкарали така приятно! smiling smiley На мен са ми обещали, като стане Ради на 2 години да ме пуснат в "отпуска" lol Искам поне 3-4 дни да отида някъде съвсем сама, на тихооо и спокойно място! Мечта ми е!
Вчера като взимах кухнята на Ради влязох в яслата да попитам за записването за 2013 оказа се, че са сформирали вече 2 групи eye popping smiley Но директорката ми обеща място(нали сме с връзки покрай Василена,беше им любимка хихи) даже срешнах някой от сестрите и взеха да се чепкат по между си кой да вземе Ради в неговата група glupi аз им казах, че е МНОГО по-палав от Васи, но не им се вярва хаха да му мислят на пролет! Реших него да си го гледам до 2 годинки, нали си е "мамин" winking smiley Пък и някак си като знам, че вече няма да ми се случи да гледам бебче и ми става мъчно, и ми се иска да му се порадвам колкото мога smiling smiley Василена по това време беше "изстреляна" на ясла glupi
Днес се очертава голяма скука eye rolling smiley надявах се поне на двора да мога да изведа децата,но с този вятър ще ни се размине, но пък идеята за утрешното слънце ме държи в добро настроение smqh
Ани, супер е това с гимнастиката! Браво на теб! Няма начин да няма ефект, то е достатъчно, че разтоварваш психически! А за масаж как си мечтаяяяя, Яни хич го няма в това начинание eye rolling smiley Какво ти има на гърбът? Дано не е нищо сериозно и да успееш да се уредиш с безплатни процедури! winking smiley
Приятен ден на всички
Re: Коледа наближава, а набор 2007 год.(август) все по-добър става!
Изпратено: An4eto (IP регистриран)
Дата: 15 March, 2012 12:09

Добро утро smiling smiley и при нас подухва, ни някакво слънчице се опитва да грее. Абе друго си е вече skok Пролетта чука на вратата!

Е то какво се оказа, че за разнополови трябва към Яни да се обръщаме ezik lol Всички само повтарят първия резултат thumbs up smiley Абе само да са живи и здрави!
А ние сигурно ще почакаме още месец и малко да разберем какво е, че няма кой по-рано да го гледа, че и на толкова хубав видеозон. Чак на ФМ евентуално.

За БХС, споделям мнението на Ани, като цяло. Оценка на риска, каквото представлява изследването, сама по себе си не ти дава никакви гаранции. От всичко, което изчетох само амниоцентезата давала сигурност.
А аз се навих сега да го направя веднъж да не ми натякват в къщи повече, че нямам нерви и за тях, и от друга страна заради хубавия апарат. Аз предната бременност дори не бях и разбрала, че изследването е от две части. Нали ходех в частния на една лекарка (проф. от Правителствена болница) и тя си е направила ултразвука на редовен преглед и мен само ме прати за кръвните в Майчин дом тогава. Сега пак тръгна объркано при мен с тия лекари glupi Исках всичко в Шейново да ми е, при лекарката (Гагова), при която мисля за сега да раждам. Но се оказа, че от там не могат да ми дават болнични и се записах на нормална ЖК в поликлиниката, при един лекар, който не ми вдъхва особено доверие и определено ме дразни с държанието си. С Ради пак бях при него, но чак от 6-тия месец, когато се оказа, че няма да мога да родя в Правителствена при професорката smiling smiley И понеже, той предния път ми дава само болнични, никакви изследвания и прегледи не съм имала при него, сега ми е странно какви са тези изследвания през месец и половина. А иначе мисля с лекарката от Шейново да не прекъсвам връзка, като излязат резултатите от БХС се разбрахме да ида и да се разберем за по натам. И ФМ мисля пак там да направя. Абе чудя се как да си усложнявам живота
wacko lol Много се отплеснах пак на тази тема sram

Писето започва да ме притеснява вече. Дано няма нещо сериозно detelina

Бибка много хубаво си решила с яслата за Ради. Няма за къде да бързаме, а и тези мигове не се връщат smiling smiley

Сега ми звъняха колегите, кога ще ида за обяд. Имаме си обедни традиции smiling bouncing smiley а мен така хич не ми се ходи там. Ужас. А има няколко човека, които много ми липсват вече. Ще го мисля за утре или за понеделник. То така и така трябва и болничния да си занеса. А оплаках ли ви се, че чак на 8 Март са ми занесли предишния болничен в НОИ. angry smiley А аз всеки ден проверявам за превод! Много им се ядосах на тия от счетоводството!!! 15 работни дни е срока да ги изплатят sad smiley И както влизат в два месеца, сигурно и на два пъти ще ми платят sad smiley Подпуках едни пари, които по принцип си имат предназначение и хич не е хубаво да намаляват, ама какво да се прави.

Оставям ви да преровя хладилника, че нещо ми прискърца стомахчето, а не трябва да ядосваме бебо lol
cunki на всички и хубав следобяд!
Emoticons

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Re: Коледа наближава, а набор 2007 год.(август) все по-добър става!
Изпратено: kris_ka (IP регистриран)
Дата: 15 March, 2012 13:26

Сини гащи, розови гащи... ezik ама тема сте подхванали...То и аз се надявах, ако не друго, поне да има маааааааалко прилика на мен, ама нъц.... Русоляво, беличко и синеоко... И двете така... grinning smiley
Коментар от мъжо:"Е, не са шарени, ама поне и двете приличат на мен"...
Та, за 4-годишната разлика... определено са панделки smiling smiley
Пускам тука една сканирана снимка от тържеството ни /щото е от фотото де/ и изчезвам да гъча детето с някакви глупости, дето им викат зеленчуково пюре eye rolling smiley /Момата се очертава да е капризничка, търси си цокането и това е... като е гладна - не признава за първо пюрето, иска мама и после пюре lol/
Re: Коледа наближава, а набор 2007 год.(август) все по-добър става!
Изпратено: bibaaa (IP регистриран)
Дата: 15 March, 2012 19:08

ААааааа!Меко казано съм вбесена! Излезе скицата на канализацията и на по малко от 500 м няма мръсен канал от нашата къща screaming smiley Казаха ни,че по-евтино ще ни излезе да си купим нова къща от колкото да ни свържат! Егати и скапаната работа! Сега варианта е да си копаем шахта eye rolling smiley която най-малко 2000 лв ще струва и не дай си Боже да се налага да си я правим на всеки 10 години на ново eye rolling smileyДа не говорим, че било незаконно! Ами как да го направим законно се питам!?!? Абе думи нямам, скапана държава сме и това е! На никого не му пука, че нямаме нито една площадка, нито магазин, канализация, аптека или каквото и да е било в голям квартал с 50 малки деца и т.н.. thumbs up smiley Да живееш и да пееш!
Краси супер сте,видях ви в фейса winking smiley
Анче пиши си колкото си искаш smiling smiley На мен ми липсваше това по време на бременността smiling smiley а сега се събрахте много бременелки ezik а и ми е много приятно да си припомням тези трепети!
Най-добрата ми приятелка, след 7 годишна борба най-накрая забременя, даже вече е към края 30 седмица, та ме побърква от въпроси lol и постоянно се опитва да се изкара болна хаха първа бременност знаете как е winking smiley
Ох мина ми малко ядът, като споделих с вас smiling smiley
Писето са ок winking smiley писахме си на скайп вчера smiling smiley Но е крайно време да пише и тук winking smiley
Лека вечер на всички
Re: Коледа наближава, а набор 2007 год.(август) все по-добър става!
Изпратено: amonita (IP регистриран)
Дата: 16 March, 2012 09:34

Здравейтее!

Най-накрая слънце, ама тоя вятър май няма намерение да си ходи! Топло уж, а главата ми замръзна докъто дойда.
Решили сме да одим на мойто село утре с наще и брат ми с бебка, абе цялото голямо фемили! Отдавна не сме ходили и много и се ходи!
Сега видях един приятел, оказа се че баща му е починал и днес е погребението...нямате си представа как ме разтрои това. Баща му не го познавах, но толкова мъчно ми стана, че не мога да ви опиша, непрекъснато ми се насълзяват очите ..нямал е и 60 години човека. Повечето ми приятели останаха само с по един родител, много малко са с двама...така ми е мъчно! Така ме е страх..Благодаря на Господ за моите родители и се моля всички да сме живи и здрави още дълги, дълги години! Та затва се радвам , че утре ще сме всички заедно, трябва да ценим времето си заедно колкото се може повече.
Абе разтроих си се много нещо, извинете!

Бибке, няма какво да коментираме държавата - Абсурдистан сме и това е. Дано децата ни успеят да се спасят, колкото се може по-рано от тук...друго не виждам по-добро решение. Никога нищо няма да се промени!
А за яслите в София става страшно, не ми се мисли как ще се уреждаме някой ден. И аз разчитах на яслата на Любчо, че ще мога да отида и да говоря с директорката, но сега нали всичко през тъпата система трябва да мине, а тази ясла не ми се води по район, а вече и работата не ми е там. Няма значение , че тази ясла и още две три, които са ни близки не са ни в район, а тези които са ни са на 20 мин с кола....ЛОГИКА голяма има, но....абе тъпотия, тъпотия..колкото си искаш.

Анчеееее, сега като се позатопли е толкова хубаво че си свободна! Излизай и се наслаждавай докъто можеш! Като отидеш на традиционен обяд няма да се връщаш в офиса - какво по-хубавоwinking smiley Само хапване и беганеsmiling smiley Между другото, сега приключихме броя и ми е мноооого по-спокойно в работата и до края на месеца съм значително по свободна, на работа съм до 14ч най-късно! Искате ли Ани и Маринке да се видим на кафенце?

Красии, много са ти хубави девойките, на когото и да приличат са страхотни и е много хубаво две сестрички. Абе май всяко си има и предимства и недостатъци. Затова най-добре три - две о един пол и едно от другия..за цвят...smiling smiley
Айде, че все пак трябва и да поработя!


Re: Коледа наближава, а набор 2007 год.(август) все по-добър става!
Изпратено: Pisa (IP регистриран)
Дата: 16 March, 2012 15:54

Ето ме и мен. Голяма лудница тези дни, шефката я няма от понеделник и за зла участ ни се струпа толкова много работа, че да се чудиш откъде да почнеш, а като са сто задачите, хванеш едната почнеш другата и в стремежа си да не забравя нещо гловата ми имам чувството, че е станала двойна. Иначе Хриси е добре вече, от сряда е и на градина. Ухото не го е боляло повече, разминахме се само с капки. Снощи бяхме на рожден ден на етървата, а следобяд ще вървим на София при сестра ми. Тя е купила ваучери за нощувка в Асеновград и в събота сутринта заминаваме за там за рокля. Мислехме само по женски, но размислихме и ще вземем мъжете, тъкмо малко разтоварване без децата, та да не ме мислите. Много ми хареса мини биберонската среща на Семково. Де да имахме парички да се присъединим. Нещо съвсем го закършихме. Тони сега с брат си са взели една кола да правят и ще я боядисва Тони, та оттам чакаме малко да избъднем. Но и на вилата не беше зле, пък и е баз пари. В неделята ходихме на поход, водихме и Хриси, стигнахме чак до Провъртеника, много е красиво. А отгоре поляни с кокичета, минзухари и синчец.
Ето тук на който му се разглежда [www.album.bg]
Ох, много се радвами и за бременните. Как ви завиждам, много ми се бременее и на мен, пък и на Коледа и на осмомартенските късмети все бебе ми се пада. Така ми липсва, особено като стане пролет ми се иска да бутам една количка в градинките.
Бибе, това с канализацията е мега неприятно значи. Дано измислите по-ефтин вариант. На Тони на брат му така пък се беше спукал водомера/Ани, не чети да не ни изкажеш winking smiley /беше навъртял 400кубика вода. Той е отвън в един декоративен геран, та герана беше станал истински ми наводнил и гаража. Не знам какво го прави, но го превъртя, та може ли да се плати. Та дано измислите и вие нещо, то така и така ще е незаконно, но като държавата ни е такава, в кой век живеем, та канализация да нямаме.Страници:  <<Първа страница...56789101112131415>>
Страница:13 от 15


Тази тема е затворена.