Ето мееее!
След отпуската имах да понаваксвам с работата и други неща, но вече съм на линия! Пържа се в офиса, работата не върви и викам да ви драсна най-накрая
Изминалата седмица беше толкова прекрасна, че за такива моменти човек си заслужава да живее и въобще да бъхта цяла година
Много съм доволна от всичко, просто беше страхотно.
В петък, когато презнувахме РД с родителите ни, получих нов телефон - HTC Cha Cha, за който много си мечтаех

От него качвам непрекъснато снимчици във фейса, та сигурно съм и досадна
В събота рано тръгнахме към морето, много дълго пътувахме, но отидохме на Шабла чак на плаж. Вечерта н Камен Бряг, спретнахме си спалня в багажника и се забавлявахме. Любчо беше много щастлив, само в колата искаше да се търкаля. Сутринта към 4.30-5ч го събудихме и него да гледа изгрева, макар хич да не му хареса, че го будим. Но дядо му му даде една кутия, в която трябваше да събере първите лъчи на слънцето и имаше отговорна задача, нямаше как

После пак ходихме на Шабла, а следобяда отидохме на Зл. Пясъци в хотела и там на басейна седяхме. Стаята ни беше страхотна - огромнаа, със страшен изглед
Тази вечер пропищя и Любчо от ухото, след басейна, но успях да го оправя с капки и хомеопатия, ама цяла нощ четох из нета

Добре че е този интернет значи!
Следващия ден бяхме на плаж на Журналист и малко до Варна. Във вторник целия ден изкарахме във Варна .На Наско 3-та братовчедка, която живее в Америка си беше там и с нея и дечицата и бяхме. Та на плаж, на кафе, на кръчма наобед, на разходки, много хубав ден. Едното и детенце чак ходи на градина тук за лятото

Имах среща и с биберонките от юлките, та и с тях се видяхме.
На сутринта рано потеглихме към Китен, където се бяхме разбрали с брат ми и Анчето да се видим. Мислихме да си ходим този ден, но Ането ни изкуши с покана да останем при тях и от една вечер, станаха три, та си тръгнахме в събота сутринта.
Тук трябва отново да и благодаря на нея и на Милен и на Ради за гостоприемството! Изкарахме си много хубаво. Успяхме да се видим и със Светлето и Алекс за малко, те са се виждали и след това
И в събота оставихме Любчо на село и айде към София и на концерти!
Бибе, давали са ни в някои новини в събота , ама още не съм ги издирила
Първия ден от фестивала за мен не беше чакан, но втория......беше ВЕЛИКО!
Разбира се имаше тъпотии и недомислици български, но от групите не мога да се оплача. Толкова съм щастлива , че бях на 20-30 метра от сцената и слушах Гънс...а пък Ugly Kid Joe, може би от 10 метра най-много. Абе не може да се опише, трябва да се изживее! И такааа. Както всичко хубаво и това мина адски бързо
Любчо докъто е бил с майка ми е бил адски непослушен, тя каза че никога не го е виждала такъв и много се оплаква от него. Като го взех в понеделник си поговорихме хубаво с него, сега е наказан 1 седмица пак без детски и вчера му купих едни камъчета на послушанието. Когато слуша му давам камъче, което да слага в едно специално бурканче. Когато се напълни бурканчето ще получи награда. АКо не слуша - взимам камъче. Ако буркана се изпразни - наказание. За сега има страхотен ефект и бързо събира камъчета, дано да продължи все в този дух, че аз пък толкова послушен не съм го виждала скоро..пу-пу-пу-пу...

И такааа, както винаги ви запознах с подробностите искате - не искате
Нелкааа, страхотни снимки си качила във фейса, на 13-ти няма да забравя да напъвам и аз, пък дано помогне. Още на 12-ти вечерта да почна викам
Писе, на много хубаво местенце сте били, жалко за Вили

АМа ти също не се спираш. Много готини женски сбирки си правите, завиждам ти за тях. Мен такова нещо не може да ме огрее. Сега изтървах и едно безплатно служебно ходене до Гърция, ама ме е яд и не ми се пише дори!
Видях най-накрая снимки от сватбата, някой беше качил вчера. Еми тази рокля е много по-хубава от другата- браво. Добре че се отказа от онази. Тази хем е много стилна и елегантна, хем е и доста секси

Чудна си!
Нямам търпение за моренцето ни, ама като знам и то как ще отлети, та по-добре да предстои
Силве, ти що не се реши за концерта на Гънс...мислих да ти се обаждам, ама си викам, че няма какво да ти давам зор

А за свеки - без коментар
Бибеее, крайно време е да вземеш малко да се поглезиш. Защо без море? Я идвай с нас с децата и да не се съобразяваш с никой. И намери начин да отделяш повече лично време за теб, дори и да е невъзможно на пръв поглед!
Маринка е добре, вчера си писахме. След 4 дни влиза в 9-ти. Иначе си ходи на 2 седмици на доплер, но всичко е наред! При майка си е , че по-хладничко май
Иве, честито ви ергенуване. Хем е хубаво, хем все пак липсват мъниците. Ама наваксайте си с Иво и се възползвайте максимално от това и време. Излезте някъде на заведение, отидете на гости някъде...
Толкоз за сега, ако съм изпуснала нещо - извинете.
До скоро!