Детство : © Български Бебе Център
Страници:  <<Първа страница...4567891011121314>>
Страница:12 от 14
Re: И на 5 да сме здрави и с късмет!/август 2007 г./
Изпратено: An4eto (IP регистриран)
Дата: 3 January, 2013 13:54

Честита нОва година момичета!!! Нека ни донесе, здраве и сбъдне поне по една съкровена мечта на всеки!!!

Ние вчера се завърнахме и днес ми е много търсене. Дари свикна все да има някой покрай нея и да я гушкат и веднага прояви капризи smiling smiley Оставих си и Ради в къщи тези два дни, че и без това ще са сборни групи, а и нещо да си погушкаме малко и с него на спокойствие. Страда си вътрешно детето и това си е sad smiley Два пъти охапа жестоко батко си и като го питаш защо, не може да отговори. А племеника много гушка Даринка и съответно му обърна по-малко внимание. Незнам какво да правя sad smiley Ние не му обръщаме по-малко внимание от преди, просто преди зяпахме Тв или компа, а сега се занимаваме с малката и той си реагира. Майчета с по-големи дечица, казвайте имахте ли такива проблеми и как се справихте и кога отшумяха.

Как я карате вие, как посрещнахте новата година smiling smiley


Emoticons

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Re: И на 5 да сме здрави и с късмет!/август 2007 г./
Изпратено: iva7808 (IP регистриран)
Дата: 5 January, 2013 14:22

Ех, колко хубаво ни мина времето вчера. Анче, супер че се обади и ни изкара от летаргията в която бяхме потънали вкъщи с Борил. Децата много хубаво си поиграха в детският кът на Мола и ние доста добре си похапнахме след това. Ха-ха-ха ...още ми е тежко като си помисля какво количество храна погълнах...ха-ха-ха.И като се прибрах изпих почтни наекс един литър фанта...Днес съм на разтоварваща диета.
Вие как сте? Къде се загубихте всички? Дали не е дошъл "края на света" за тази тема??Или е време за нова в която обаче да сме по-редовни!?
Чакам предположения и предложения за новата тема!


Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Re: И на 5 да сме здрави и с късмет!/август 2007 г./
Изпратено: iva7808 (IP регистриран)
Дата: 6 January, 2013 18:57

Хммм никои не се появява!
Да не сте сърдити нещо ,а?
Аз днес ходих с Борил на среща на майските мами 2013 год. Леле събрахме се 20 такива и стана много весело в "Хепи" в Мола на "Стамболийски" още съм в еуфория. Похвалиха Борко че много слушал и наистина щом той издържа 2,30 ч на масата значи наистина е за пример детето. Но го почерпих със сладолед за десерт и може би за това така стана!Ха-ха-ха
Айде дано утре да се появите!

Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Re: И на 5 да сме здрави и с късмет!/август 2007 г./
Изпратено: iva7808 (IP регистриран)
Дата: 7 January, 2013 13:30

ААААААА ама ако ще си пиша сама край няма да пускам нова тема!
От днес съм в болничен сега 14 дни,после с ЛКК по 30 до края. Много съм доволна от този факт и най-вече безгрижна бременна мама.
Борко обаче от снощи е със запушен нос и днес го натирих на детска,за да не го влач в снега до докторката и на преглед с мен, но ще си го взема по-рано и ако е по-зле остава в нас с мен от утре.
ИИИИИИИ сега пак да се скарам...някои друг да се престраши и да пусне тема тогава!!!
П.С. Хайде да почерпя макар и виртуално за имените ни дни днес с Иво! smileys with beer smileys with beer piene

Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Re: И на 5 да сме здрави и с късмет!/август 2007 г./
Изпратено: Pisa (IP регистриран)
Дата: 8 January, 2013 13:31

Така, почвам да пиша, защото съм мноого несериозна последно време.
Първо на Анито и на скайпа й казах, че стискаме палци всичко при тях да се оправи и чакаме да ни държи в течение.
Иве, да ти кажа, че и на мен малко ми докривя като ми казаха, че Хриси ще е момче. Но пък сега ги гледам от положителната страна. Имат общи интереси и игри, могат да си живеят в една стая докато си искат без притеснение, доизносва малкия дрехите на големия. Това последното не е най-за хвалба, но в тия времена, пък и много от нещата са почти нови. И като по-големи сякаш еднополовите братя или сестри според мен повече си споделят, повече еднакви интереси имат, знам ли. И ако това не ти е убедително, винаги има време за поправка
winking smiley
Анче, съвсем естествено е да има ревност при по-голямото дете, не мисля, че трябва да се притесняваш. Все пак досега са били център на света и изведнъж трябва да делят вниманието на всички с някакво появило се вчера бебе. Аз не съм имала проблеми, Вили никога не е проявявал и грам ревност.
Така сега за мен. На 19-ти декември Тони имаше рожден ден. Подарих му пакет два дена в Чифлика с храна, масажи, хотелчето беше много хубаво. Басейна с 38гр вода, ланкториума най-ми хареса от спато, с една много интересна музика. Абе направо се размазахме. Ресторанта прекрасен, с една голяма камина, панорамни прозорци, а отвън сняг до колене. Върнахме се в петъка и направо на банкета в завода, беше от обяд. Бившия шеф викна Тони в неговия кабинет и му даде 300лв за коледа и 300лв за мен, че сме добри в работата. Отделно имаме по 100лв официални коледни. Добре ни дойдоха, че с тези подаръци много на червено излезохме. На следващия ден имахме банкет пък на заведение. Следва Бъдни вечер с много подаръци, ние тогава ги отваряме, нямаме търпение до другия ден.Бяхме в майка ми както всяка година, а на другия ден на Коледа всички пък в нас - сестра ми с половинката, на Тони брат му със семейството, майка ми и баща ми. На 27-ми бяхме на рожден ден на Тони на брат му. След това подготовка за Нова година, която правихме в нас 5 семейства с децата. Много беше весело. Имаше програма за децата с томболи, игри, детска баница с детски късмети, имаше подаръци, които трябваше да открият по карта. Имаше отделна програма за нас. Една мацка от компанията е голяма организаторка и много готино се получи. Имаше и караоке. Почти всички деца издържаха до 5,30ч.
Работната година започна с фалстарт. Отидохме на работа на 2-ри и се оказа, че докато сме били на Чифлика е взето решение да не работим на 2-ри. Умрях си от яд, че станах толкова рано и Хриси закарахме на градина. Но си го взехме де, прибрахме се и като му легнах, до обяд съм спала. Чак тази седмица вече влизам в нормален режим и се чувствам горе-долу отпочинала.
Това горе-долу от мен, ако някой го прочете толкова дълго. А ето и една новогодишна на част от джуджетата, има още две но са се скрили някъде:


Re: И на 5 да сме здрави и с късмет!/август 2007 г./
Изпратено: An4eto (IP регистриран)
Дата: 8 January, 2013 16:10

ДА се включа и аз преди Ивето да ни задърпа групово ушите izchervqvane Дари спи след една снежна разходка. Като не духа и си на слънчице е много приятно. Такава зима обичам - слънчева, снежна, е и ако може да е с положителни температури де smiling bouncing smiley

Иве супер за болничния. МИ така де, за какво ги плащаме тия осигуровки, ако не си помързелуваме малко в къщи, като можем winking smiley Аз вече кажи речи година завъртях в къщи и хич не се оплаквам. После все ще работим и няма вече да имаме такава възможност, така че трябва да се използва smiling smiley
Как е Бори днес? Дано не се усложни, че няма месец от предния АБ detelina

Писе, много весели празници сте изкарали! Браво на вас! И Евалата на шефа ви, че ви е оценил финансово! aplodismenti Да се сеща по-често тази година winking smiley
Къде се намира този хотел - Чифлика? Познато ми е като име, но не се сещам. Ходи ми се пак някъде и точно както го описваш - навън преспи сняг, а вътре топъл басейн tanc Но ще трябва да изчакаме поне до другия месец, че опразнихме всички карти по празниците, а пак ми забавиха майчинството.

Хайде и другите, строй се - преброй се ezik


П.С. Да не казвам голяма дума, но ще се пробвам тия дни да подогтвя нова темичка и ако разрешите ще изплагиатствам от фейса актуални снимчици на мъниците foto
Emoticons

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Re: И на 5 да сме здрави и с късмет!/август 2007 г./
Изпратено: iva7808 (IP регистриран)
Дата: 9 January, 2013 14:35

ЕЕЕЕ много ви се радвам и обичам така, като пишете по много!
Писе, много хубаво сте си изкарали вие наистина ви завиждам мъничко отстрани...хихихи.И за еднополовите деца и аз така знам и дано да се разбират и да си споделят и моите един ден.А не да се бият и дъпрат,че ще имам ядове.
Анче супер,че ще ме отмениш и по-точно че ще пуснеш актуална тема най-накрая и тук!
Бори Слава Богу е ок!Но аз взех и превантивни мерки, всяка вечер парихме крачетата в топла вода с морска сол, пръсках му назик в носа и тая вечер спа почти непробудно, давах ударно витамини.
Днес е като нов и носа не му тече, дано да сме преборили настинката вече!
Ани, спомена че ще идват до Сухата река в събота и може би ще дойдат и до нас, ама да видим по кое време след фокусите им в Мола. Ще се доуточняваме за това по телефона с нея.
Вчера ходих и си пуснах езна урина ,оказа че имам някакъв паразит,който се открива трудно и се лекува бавно ,доста упорит...ама му забравих името и в резултатите не го пише- нещо си трихон или трихонит ми каза лаборантката,че ми е позната.

Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Re: И на 5 да сме здрави и с късмет!/август 2007 г./
Изпратено: An4eto (IP регистриран)
Дата: 15 January, 2013 00:41

Пак затишие гледам.... що така....

Иве, какъв е пък този паразит сега?! Как се лекува?! добре, че Бори се е оправил.

Аз тази седмица ще съм си и с двете чавета. Ради нощес вдигна Т, в 11 сутринта стигна 39,4 та набързо се спретнахме за към педи. Че до тогава само Т имаше, без други симптоми и не бях сигурна дали е само вирусче. После се появиха кашлица и сополи, но и лекарката си каза, че е вирус. За сега само витамини, ако засили кашлицата до края на седмицата ми даде рецепта за сироп Димекс, и ако държи Т до четвъртък пак да идем. Той следобяда я беше свалил, но привечер пак почна да се качва. Ще видим как ще е през нощта. А Милен и той се оплака, че му дере на гърлото и подкашля, та те са се изолирали в спалнята, а ние с Даринка ще спим в хола, поне да се опитам да я опазя нея. По тази причина на нея й отпадна втората ваксинация. Трябваше утре да й я сложи, но остави за другия месец. Иначе я измери - 7 400 кг. и 64 см. Кюфте и половина. Но какво да я правя, като не отказва и милилитърче.

Пък дядо ми направил миналата седмица пневмония, в следствие на която инсулт и от четвъртък посред нощ е в болница. А цялото безумие на нашето здравеопазване се изрази в чакане на бърза помощ 5 часа!!! от 22ч. първо обаждане и то от лекар от мед.център ЛОРА, та линейката е дошла в 3:30 през нощта!!!! Направо нямам думи! В болницата после са го държали 45 мин. на носилката от линейката в коридора и за капак лекаря, който го е приел после казал на майка ми "ми как искате да е, като ми го карате в това състояние!" swoon Е това просто не може да е нормална държава. Верно, че е на 91 година и че отдавна се е отказал да живее, но все пак 5 часа за бърза помощ и то на 10 мин. от центъра на София е прекалено! Отделно, че са искали да им занесем спирт, памук, лекопласт и памперси. Е каква е тази болница, която и спирт и памук няма?!?!? Това във всяка къща може да се намери, а в болницата го няма! И като капак сведения дават само между 12:00 и 13:00 ч. на обяд! По телефон не можело, вечер не можело, е кой човек с нормална работа може всеки ден да ходи на обяд до болницата. Ако нещо станело те щели да се обадят unknw то да не се налага те да звънят все пак.... Незнам аз ли нещо не съм в час или това са някакви пълни абсурди.... Искам възможност да се откажа от държавното "здравеопазване". Не желая да ми удържат и една стотинка за подобно отношение и медицинска помощ.
Спирам да ви надувам главите, но просто вече четвърти ден не мога да го проумея и да се примиря... Иначе за него още нищо не можели да кажат, за сега не се влошава, но не се и подобрява. Трябвало още няколко дни да минат за да се видело накъде вървят нещата.

Ще полягвам, че не е ясно колко ще се спи, а и утре ще е тегав ден.

cunki на които четат
Emoticons

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Re: И на 5 да сме здрави и с късмет!/август 2007 г./
Изпратено: Pisa (IP регистриран)
Дата: 15 January, 2013 11:46

Анче, много неприятно е това с дядо ти. А за болниците нямам думи, направо са за разстрел тези хора. Сега на колегата жена му, тя от 3 години се бори с рака, млада жена, няма 40г, с две малки дечица. Много е зле вече, изтекли й пътеките и ще я изписват. Не знам какво ще правят. Или трябва да плащат на частна клиника или да си седи в къщи безпомощна. Ми децата как ще я гледат така!
Стига с черни новини. Аз да се похваля, че с женската тайфа си организирахме в събота страхотен купон. Първо бяхме в едната мацка, разменяхме си следколедни подаръци, много бяха забавни. След това отидохме на кръчма и така се представихме, че думи нямам. Тези 20 годишните пасти да ядат. То бяха барабани, микрофони, салфетки, абе в такава цигания скоро не бях участвала, но се прибрахме в 5,30ч. Добре ми се отрази, още ме болят краката.
Сега съм се разтърсила за морска оферта, но нещо нищо не ми харесва. Много скъпо бе, те направо се оливат тези хора, малко съм се поотчаяла. А трабва вече да попълним заявленията за отпуск и не знам кога да си пиша.


Re: И на 5 да сме здрави и с късмет!/август 2007 г./
Изпратено: iva7808 (IP регистриран)
Дата: 16 January, 2013 10:07

Оф Ани,само лоши новини покрай вас значи!
Как е Ради,оправя ли се?
А за болниците ни ...
Дано дядо ти се окаже силен и да успее да прескочи рисковият период!
Аз също съм болна... от петък вечерта нещо ме заболя гърлото,после хрема в събота и неделя от понеделник кашлица с едни гъсти храчки...направо се подредих много добре и аз.
Добре че Иво води Бори сутрин на детска вместо мен,че една гледам от цяла нощ бухам и не мога изобщо да спя, а може би и мъжете ми...ама ме търпят горките.
От днес се и стопли времето,та бума на грипа предстои пазете се и повече течности!
Отивам да пия един чай и аз!

Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Re: И на 5 да сме здрави и с късмет!/август 2007 г./
Изпратено: Pisa (IP регистриран)
Дата: 16 January, 2013 10:20

Е Иве, много неприятно, как не можа да се опазиш, само изстинка ти трябва. В градината на Хриси върлува вирусна пневмония. На майка ми в групата са останали 5 деца от 25. До на Хриси групата още не е стигнало, направо стискам палци да ни подмине. Давам си клеевата тинктура, всяка сутрин чай с ехинацея и по една лъжица мед вътре. Дано ни подмине.


Re: И на 5 да сме здрави и с късмет!/август 2007 г./
Изпратено: iva7808 (IP регистриран)
Дата: 16 January, 2013 13:49

Леле Писе,тая вирусна пневмония ни докара до астмата при Бори. След една такава и недоизлекуввана явно тогава се отключи бронхиалната му астма. Ужасна е! Пазете се! Само като чуя за такова нещо и се изприщвам.
Аз днес направо вече не издържах в нас и излязох на разходка. А времето навън,като пролет. Едно топло и измамно приятно ... Ама се поразходих и добре ми се отрази това,като цяло. Пообиколих квартала и местните магазинчета.
Анче,като се стопли ще се разхождаме навън за по-дълго.


Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Re: И на 5 да сме здрави и с късмет!/август 2007 г./
Изпратено: An4eto (IP регистриран)
Дата: 16 January, 2013 22:39

Здравейте момичета,
ама каква е тази седмица, само лоши новини sad smiley

Иве как се нареди така?! вирусът е просто отвратителен! Наблягай на витамини и чай и дано се се разминеш само с това! detelina

Оле Писе, дано ви размине d good luck При нас трудно се задържа карантина или един бацил само в една група, че покрай общите им занимания все има някъде да ги събират или пък след градина често играят с приятелчета и се е мисия невъзможна.

За съжаление и при нас няма добри новини sad smiley дядо почина вчера в болницата, в петък ще е погребението plach КОлкото и да го очакваш и да осъзнаваш реалността, никога не може да си подготвен за такава новина sad smiley

И с болестите в къщи сме до никъде. Ради от вчера сутринта вече не е вдигал Т и определено вдигна заряда, но пък от днес се увеличи кашлицата. Тя е минаваща вече, но го дразни. Милен обаче го тръшна яко. Днес се прибра на обяд от работа и цялк следобяд не може да се вдигне от леглото. А най- лошото е, че и мен май ме хвана. Кашлям, без да ме боли гърло и ми се запушва и носа вече. Само Даринка се държи за сега, пък да видим. Тъпча я и нея с хаповете на Ради, дано удържи. А и се надявам, че все пак с кърмата съм й дала антитела достатъчно. Само проветрявам в къщи, но то си е невъзможно да разделя Ради и бебка. А не можахме и днес да излезем на хубавото време, че педи каза, Ради да не излиза няколко дни. НО утре ако е пак като днес ще ги изведа за малко, че така не може.

Надух ви пак главите sad smiley надявам се това да са последните лоши новини и от тук само хубави и весели случки!
cunki на всички и бъдете ЗДРАВИ!!!!!
Emoticons

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Re: И на 5 да сме здрави и с късмет!/август 2007 г./
Изпратено: Pisa (IP регистриран)
Дата: 17 January, 2013 11:10

Анче, моите съболезнования. Наистина човек никога не е подготвен. И като гледаш отстрани - е възрастен човек, поживя си, но като ти е толква близък болката е голяма. Аз още не мога да преживея смърта на баба и дядо. Вечер от прозореца си виждам тяхната къща, сега братовчед ми ходи отвреме на време там събира компания, та като видя прозореца светнал направо ми са обръща корема. И винаги гася лампата на стълбището нощем, защото дядо наблюдаваше и като идех до тях, което се случваше почти всеки следобяд и той все ми се караше - "Цяла нощ свети лампата, не така, трябва да пестите!"
Дано всички болни се оправят бързо. А то няма как в това време, лошо е - мъгла и не е толкова студено, идеално за вирусите. А в нашата градина не ги събират много-много групите, та да се надявам, че ще ни подмине нашата. Нали все оптимистично гледам да гледам. А и нямам голям избор, няма кой да го гледа Хриси, че да си седи в къщи.


Re: И на 5 да сме здрави и с късмет!/август 2007 г./
Изпратено: iva7808 (IP регистриран)
Дата: 17 January, 2013 18:44

Анче, най-искрени съболезнования и от мен мила! Много е тежка загубата на близки хора за нас. Но идва и този момент в живота ни колкото и да не ни се иска за съжаление...
Дано Ради бързо да се оправи!
Даринка сигурно ще я опазиш някак с кърменето.ДАно да я подмине това,че е доста мъничка милата. Бързо да оздравява и Милен.
Аз се пооправих от днес съм малко по кукуряк.
Водих Борил пак на зъболекар уж за поредната пломба,но се оказа е развил полпит...та сега е с арсен и в понеделник пак ще му слага и чак третитя път пломба. Поплака на стола явно го заболя детето този път. А видимо зъба отвън не изглеждаше чак толкова зле и не се е и оплаквал нещо да го боли.
Това ще му е 4-тата плобма,а има и още един зъб за правене. Много ме е яд че няма да има здрави зъби,като мен...
Писе,аз като си бях лятото на село нямах сили да ида до бабината къща да видя какво се случва с нея...но като няма хора единственото което става е да се руши и да пропада всичко,което са градили моите баба и дядо през целият си живот.


Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Re: И на 5 да сме здрави и с късмет!/август 2007 г./
Изпратено: An4eto (IP регистриран)
Дата: 21 January, 2013 17:01

Благодаря ви момичета pregradka животът продължава с или без любимите хора ....

А иначе от този вирус се изпонатръшкахме всички в къщи, включително и Даринка. В петък и Т вдигна малко. Обаче какво нещо е природата и човешкия организъм. При Ради смело вдигна до 39 и то за часове, а при Дари 38,5 точно за по 15 - 20 мин. на два пъти с около половин часова пауза и всичко приключи. Сега само покашля финално, но то и аз още се обаждам чат - пат. Аз в четвъртък не можах да се вдигна от леглото. МАйка ми дойде следобяда, че и нея я заразихме. Такъв силен вирус мноооого отдавна не ни беше докопвал. Дано не сме го изгонили най-накрая.

Днес вече излязохме за малко с бебка, че се сраснахме с дивана в къщи, а то едно чудно време. Пролет направо. Така се размечтах за лятото smiling smiley

Иве къде го водиш Бори на зъболекар? Ти ми беше казвала, ама там си е останало izchervqvane НА Ради му видях едно кариесче на горно зъбче. То беше крайно време с тия количества шоколади и сладко, които поглъща.


cunki на всички!


П.с. не съм започнала още темата, но то имаме още 2 - 3 странички до края на тази, така че имам време smiling smiley
Emoticons

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Re: И на 5 да сме здрави и с късмет!/август 2007 г./
Изпратено: iva7808 (IP регистриран)
Дата: 21 January, 2013 19:49

Анче, тук в нашата поликлиника на 3 етаж има стоматология. И си го водя тук по здравната каса. Вече четвърти зъб започна да му прави денс жената.Отнов с полпит, сложи му арсен днес и в сряда пак сме записани да го смени лекарството.
Аз пък днес голяма обикаляне за ЛКК-то...че накрая в нашата поликлиника ме пратиха и тук ми го писаха,но в четвъртък ще ми го дадат за 30 дни....изнервих се с тая бумащина и бюрократщина за пореден път.
Дано да сте здравички вече и скоро да се видим с вас!
Поздрави на всички!

Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Re: И на 5 да сме здрави и с късмет!/август 2007 г./
Изпратено: An4eto (IP регистриран)
Дата: 25 January, 2013 00:20

Пак пусто тук sad smiley

Иве, а защо ти си търсила ЛКК?! В болницата нямат ли?! eye rolling smiley

НИе уж се оправихме вече. Само Дари още кашля и то лошо. През деня почти не се обажда, но вече две нощи не спи, все се дави и кашля. А и намали яденето. Явно й е трудно да диша през нослето и не може да си изпие всичкото млекце. Увеличих промивките на нослето, пък дано има вече ефект, че се измъчи милото.
Ние мислехме да пътуваме уикенда, че да използваме последния уикенд със старата винетка, но Ради го поканиха в неделя сутринта на рожден ден, едно момченце от градината и той много се зарадва, та няма да му разваляме кефчето и без това е в труден период. А и мен една приятелка ме беше поканила в събота да полеем нейния рожден ден, та и аз ще намажа малко разнообразие smiling smiley

Надявам се, че сте здравички всички. cunki
Emoticons

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Re: И на 5 да сме здрави и с късмет!/август 2007 г./
Изпратено: iva7808 (IP регистриран)
Дата: 25 January, 2013 14:08

Ех Ани,оказа се че ЛКК в Софиямед става пак със записан час,ти остави това че нямахр но ми казаха че само по 5 човека минават ... и то с операции предимно,че са болница.Затова ме препратиха ,ако мога тук в нашето ДКЦ да ми дадат. И да дадоха ми та днес ходих и ги занесох най-накрая в работата и двата болнични.Сега оства пак едно ЛКК за 25 дни преди 45- дневният и дано с това да се приключи зора с болничните.
Радвам се че вече сте здрави!Весел уикенд ви желая!Пък другата седмица може да са видим най-накрая!

Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers

Re: И на 5 да сме здрави и с късмет!/август 2007 г./
Изпратено: amonita (IP регистриран)
Дата: 28 January, 2013 10:42

Ehooo!
Срамота е , че така ни запада темата, за което и аз доприесох последния месец, признвам си без бой sram
Много натоварен месец и тегав е тоя януари. Вече почва да ме уморява доста тая зима, макар да няма нищо общо с миналата. Ама ми е депресивно леко все пак. Искам да е топло и да е лято вече smiling smiley
Във фейсбук добре че поне по малко влизаме да разменим по някое изречение..
Ама май тук освен Ивето и Анчето никой не пише. И малко Писетоwinking smiley
Как сте всички? Дайде да се пораздвижим малко! Нещо да се организираме за април за срещичка, то си е време. Макар че май във фейса по-лесно би станало като че ли ? Давайте и предложения за дати и пак ще търсим нещо от офертите.

Ние сме добре като цяло. На НГ си бяхме в София в блока срещу нас със семейството на едно дете от групата на Любчо. Беше ни много забавно и си изкарахме доста добре!
С Наско излизахме няколко пъти на рок клубчета с приятели. В петък пак бяхме, на Милена и на мен ми харесса. Разтоварващо си е.
Вчера воодих Любен на цирк на сцена. Беше като приказка с много животни и номера, той беше впечатлен и доволен.
Вече два месеца ходи на училище по магия, на което ги учат на фокоси уж, но аз не виждам особени резултати нещо. Той всеки път е много ентусиазиран и впечатлен и за това го водя. Ще видим дали ще продължи, но сигурно поне веднъж месечно ще гледам да го водя. Лошото е че са все събота и неделя и сега е лесно, ама леко запролети ли се не смятам и един уикенд да сме в София.
Наско е рожденник в петък, още не съм му измислила подарък. Нещо съм станала много неорганизирана напоследък...
От днес започва химеотерапията на баща ми. И двете операции бяха успешни, всички твърдят че всичко е махнато и този вид рак се влияе много добре от терапиите. Дано да е така. Ще прави и лъчетерапия на главата и няколко цикъла химео. Аз съм много скептично настроена към тези методи, но в БГ за съжаление са само те. Аз непрекъснато чета за алтернативни методи, простички неща, но няма как да се доверим сляпо и не можем да рискуваме да не се правят химео- и лъче терапиите. Дано се справи !
И да ви кажа сме страхотни късметлии, че майка ми и баща ми имат приятели които са с позиции и имена в медицината и системата в Б-Я , че иначе сме за никъде в тая държава! Ако не бяха те сигурно нямаше и да са го оперирали още, щяха да се правят биопсии, после терапии и накрая нищо...
Леля ми пък работи в онкологията и там сме с "връзки", та си мисля че наистина ще се направи най-доброто...дай Боже!

Много съм изостанала с писането затова не се обръщам към всеки поотделно, пък с Ивето и Ани се чуваме .
Айде, давайте по ред на номерата smiling smiley


Страници:  <<Първа страница...4567891011121314>>
Страница:12 от 14


Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.