Детство : © Български Бебе Център
Страници:  <<Първа страница...1112131415161718192021>>
Страница:20 от 21
Re: За Новата година усмихни се, за лятната ни среща подготви се! (родени май, юни, юли, август 2009 г.)
Изпратено: maripet (IP регистриран)
Дата: 30 April, 2013 17:26

Хайде и аз да се включа преди края на работния ми ден.
И ние сме добре. Е, Сами си има една голяяяма цицина отзда на главата, но иначе е добре.Падна от пързалката си на двора. В събота на брат ми приятлекта реши да го постригва с новата машинка която брат ми си купил.Първо Сами се дърпаше, каза ,че иска при неговата си фризьорка, но после склони. Малко се уляхме с машинката и сега е доста офъкан. За първи път е с толкова къса коса и без бритон. Ама нищо на него бързо му расте косата. Ние утре се стягаме и се изнасяме при нашите. С майка в четвъртък ще боядисаме яйцата, та съботата да ми е свободна за великото месене на козунаци.
А, моя мъж в моента кове пясъчник в детската на Сами. Няколко родитела се хванаха да няпрвят нов пясъчник.
И да ви споделя вчера какво организирахме с майка ми за рождения ден на Сами. Реших да наема клоун за рождения ден на Сами в детската градина.Понеже няма да събирам отделно деца вкъщи или в детски клуб. Майка ми намери една оферта за 50лв. за час и половина. Питах госпожите и те се съгласиха.
Обаче в нашата детска градина не дават торти да се внасят, та случайно попаднах на една идея за хартиена торта. Даже вече си принтирах шаблон и направих едно парче.Става като кутийка и вътре ще сложа по някакво лакомство.Имам цветна принтерна хартия и ще бъде шарена. Отгоре ще сложим и свещичката и ще духме както си му е реда. Сами клоун също предложил тази идея на майка като му казала ,че не дават торти. Мисля ,че добре ще се получи. Мойте колежки предложиха да ми помогнат в изрязването на шаблоните и сгъването.
Ето от тук взех идеята: [krokotak.com]
Та това е засега от нас.

Поли, браво на Мина за папането.
Мими, Стели е голям образ.Кави ги измисля само.Дано Алекс повече не ти боледува, че много му дойде.
Джеси, честито дипломиране.
Пете, няма ли да ходите към майка ти по празниците? Ще си намерите развлечение сигурна съм.


Весели празници и от мен. Ще се постарая да се включвам тия дни.
раждане 10.06.09г.-тегло 3000гр. и 49см
изписване 13.06.09г.-тегло 2760 и 49см
к-ия 09.12.2010г.-тегло 12000 и 82см.
к-ия 11.03.2011г.-тегло 12700 и 86см.

Re: За Новата година усмихни се, за лятната ни среща подготви се! (родени май, юни, юли, август 2009 г.)
Изпратено: rosa_bg (IP регистриран)
Дата: 30 April, 2013 23:42

Здравейте, момичета!
Най-сетне и аз да сваря да се разпиша. Малко се поузорих тези дни, но пък ми платиха удоволствието. Майка и татко помогната, защото иначе нямаше как да стане цялата работа. Сутринта като отида у тях и им връчвам малкия. Така го гледаха, че ми го носеха само да го нахраня, а като го гледа баща ми и като е гладен не го носи - приспива го и вика - да свиква на по-големи интервали. grinning smiley Добре му се отрази на разбойника, ама се поразглези - вече само навън иска. Даже е хванал тен на лицето. Лили пък за сметка на това ми се разболя. Вчера през нощта ме събужда с плач, че я боли главичката. Пипнах и челото - с висока Т. Дадох и панадол и пак легнахме. Сутринта беше добре, но явно и Панадола още я е държал. Аз бая се зачудих дали е болна или слънчасала. Взимам я днес от градината и госпожата и ми казва Лилето пак много кашля и гласчето и се губи. А гърлото и е съвсем леко зачервено. Пак ще и правя "стоте бабини рецепти" усещам. Вечерта пак ми вдигна Т. Като я взех доста време поддържаше 38, но после започна да се вдига. Като стигна 39,3 започна и главичката да я боли и и дадох Панадолче. Свалихме я и като започна да се поти - вир вода стана. "Дано бързо изгоним тази лоша болест!" - това са думите на моето храбро момиче. Лошото е, че ще отложим празникът на Мая. Но все пак има цял месец, в който може да и празнуваме именния ден. А и празници се задават. Аз си мисля, че ще успеем и двора малко да си пооправим. Покрай конфликта си с мен свекърва ми настъпа и мъжа ми та ми направи услуга. Освен това и летния гардероб трябва да извадя. Ще си оставим време разбира се да пообикаляме малко, че иначе няма да е весело.
Пете, аз защо останах с впечатлението, че заминавате към Асеновград за празниците и ще се връщате на 5-ти? Сигурно аз пак нещо съм недоразбрала. misli
Деси, честито ти дипломиране мила! Това си е повод да почерпиш. Успешна реализация на наученото ти желая! Само от тези съкращения не разбрах много каква ти е специалността.
Муши, явно нареждаш новия апартамент и не ти остава време да се обадиш. Дано всичко е наред при вас!
Мими, твоята малка сладурана мноооого ме разсмя с това перде. Много обичам детските бисери. В къщи има един тефтер само за това. А иначе и нашето семейство е като вашето. Любо фучи, бучи, мучи и след половин час всичко му е минало, а аз си мълча, но ми държи доста време, като ме жегне нещо.
Маринка, страхотни идеи имаш за празника на Сами. Ще си открадна някоя да знаеш. Тази торта е прекрасна идея, която комбинира желанията на децата и изискванията на градината.
Поли, радвам се, че захранването на Мина върви добре. Ти защо се притесняваш да продължиш с кърменето? Ако не пиеш лекарства, които да и навредят диетата ти не е от чак такова голямо значение. Ще ти отговоря на въпроса за горелките, но предупреждавам - темата е доста дълга. Даже ще я пусна в следващия пост, че да не ми избяга написаното. smiling smiley

Re: За Новата година усмихни се, за лятната ни среща подготви се! (родени май, юни, юли, август 2009 г.)
Изпратено: rosa_bg (IP регистриран)
Дата: 1 May, 2013 00:08

Сега - време за реклама grinning smiley
С горелките Любо се захвана преди три години. Запозна се с Манол, който тогава разработваше нов вид горелка. Горивото са пелети. Правят се от всичко, което гори като се надробяват на ситно и се оформят.
[img]http://пелети-варна.com/wp-content/uploads/2012/10/pellet_types.jpg[/img]
Заедно направиха нещо наистина добро, защото във България няма друга фирма и марка, която да прави самопочистващи горелки. Те са с голяма мощност и са за отопляне на хотели или оранжерии. За къща и апартамент е достатъчна и по-малка горелка (и такива предлагат). В процеса на разработване попадаха все на калпави инвеститори - тъкмо два броя. Не им е много ясно и на тях явно, но си мислят, че можеш да инвестираш 10-20 хиляди в производство и след това да вадиш милиони. Дори не успяха и по една-две горелки да продат. Вкараха малко пари и започнаха да се почесват, ако изникне нова нужда. Дори в един магазин не са инвестирали. Сега чакат на нашите хора да продат горелки и те да си вземат комисионните - голямата печалба. Да, но нещата не тръгват толкова лесно. До сега като са отишли при търговец, все не са се разбрали. Всеки от тях иска да печели повече от производителя, без да влага труд и в същото време без да поема ангажимент за това колко горелки ще продаде. И освен това искат и безплатен прототип, ако може. С други думи, ако може от днес до утре и те да забогатеят. Правят се опити да се стъпи и на гръцкия пазар, но там е малко особено положението в момента. Гърците масово се отопляват на нафтов котел, но нафтата им значитлно поскъпна. Котлите им са пригодни да се превърнат в пелетни, но гърците все още си мислят и се надяват, че ще се върне старото положение и не са тръгнали още да си купуват горелки. Друг фактор там е, че много по-лесно грък би продал нещо на друг грък отколкото чужденец. Човекът с който работят в Гърция не е от най-стабилните. Любчо не е търговец, но е решил за начало да вземе нещата в свои ръце и колкото може да поеме тази работа. В същото време се търси човек, който умее дапродава. Ако някой от вас може да предложи нещо/някой сме отворени за идеи.
Това е сайтът, който направиха - [www.termo-mag.com]
Май това е в общи линии. Дано не съм пропуснала нещо. smiling smileyРедактирано 2 пъти последният път 01.05.2013 00:15.

Re: За Новата година усмихни се, за лятната ни среща подготви се! (родени май, юни, юли, август 2009 г.)
Изпратено: detka_77 (IP регистриран)
Дата: 1 May, 2013 01:02

Здравейте по късна доба и от мен smiling smiley
Почвам пък до където я дикарам.Както обещах нощна съм и се вписвам.
Аз бях 5 дена в болничен, че взех Тити от градина с болки в корема.След около 20мин. се почна с повръщане и то доста обилно.Притесних се да не е някое хранително натрвяне, че на градината има давали риба.Оказа се, че вирусно и за 2 дена мина.Ама вече така и така си бях дала болничния, че се възпозвах максимално.Успях да си подредя гардеробите и да извадя летните дрехи.Всъщност го правих на цветница, ама стана по неволя.Реших да си дръпна нещо леко за обличане и всичко се срути отгоре ми.И така се наложи да ги наредя.Затова пък се насладихме на пълноценна почивак с Тити и разходки.Аз за почивката мога да поспоря, ама карай. smiling smiley На цветница готвих и вечерта се събирахе с приятели, а снощи правих курабии.Ха ха ха за 36г.за пъври път ме обхваща манията за курабии, ама съм доволна от резултата.Стилиан дне с в градината боядисваха яйца.Донесе и няколко рисунки, които се доста неразбираеми ха ха ха на мама малкия художник.Със сигурност такъв няма да стане от него. smiling smiley
Пете, едва ли всички заминават на някъде за празниците.Ето напримр ние сме си в града.Аз съм на работа, така че ....
Поли, расте Мина бе, кога и тя преполови годинката?!
Пете, да пусне някоя снимка от новия дом.Сигурно е супер...
Пете,/роса/ супер, че си приключила с проекта и се надявам Любо скоро да намери подходящата работа.Дано успеете да се присъедените и към нас в Елена.
Нели, добре си подхванала фитнеса, че си и постоянна.На мен все бързо ми минава меракът.
Деси, честито дипломиране.
Маринка, ама че сладо ежче си имате celuvki
Мими, тъй както си наела с чистенето прехвърли се и у нас, че на мен нищо не ми се бара.Като блесна това слънце видях, че прозорците ми са ужасно мръсни. sad smiley
Силве, звучиш ми някак си по спокоино...?
Бубе, леле каква си фурия, браво!
Ние за велик ден сме на вилата при нашите, а в понеделник при свекъра на село.Поне няма да вдигам и да лсагам в къщи.Утре живот и здраве с Николай ще заведем Тити при баба и дядо на вилата.До като го няма смятам да не готвя и всеки да се спасява поеденично.Имам обаче някъкав проблем с очите.Отдаван си мисля, че трябва да споделя очен лекар и все отлагам.Ама сега забелязвам, че с лявото око виждам доста рзмазано, та след празниците е неизбежо ходенето на лекар.Такивами ти работи, мисля вече да ви оставям и дано не съм пропуснала някого.


Бебе Стилиан
Раждане: 21.05.2009г.3930гр.53см.
Изписване: 25.05.2009г.3680гр.53см.
22.06.2009г.5010гр.56см.
21.07.2009г.6650гр.60,5см.
20.08.2009г.7670гр.63,5см.
25.09.2009г.9030гр.68см.
29.10.2009г.9820гр.69,5см.
24.11.2009г.10200гр.72,5см.
22.12.2009г.10980гр.74см.
21.01.2010г.11320гр.75,5см.
23.02.2010г.12060гр.76,5см.
30.03.2010г.12880гр.78,5см.
22.04.2010г.13000гр.80см.
01.06.2010г.13500гр.83см.
26.08.2010г.14500гр.86см.
12.04.2011г.16000гр.92см.
11.11.2011г.18500гр.102см.
04.06.2012г.20000гр.107см.

Re: За Новата година усмихни се, за лятната ни среща подготви се! (родени май, юни, юли, август 2009 г.)
Изпратено: detka_77 (IP регистриран)
Дата: 1 May, 2013 07:04

Добро утро,
аз не пиша, не пиша, че като почна елате ме вижте... grinning smiley
Последните няколко поста съм ги пропуснала, ама че съм завеяна.
Маринка, да покажеш снимки на макия сладур.Тити и него мисля вече да го скипря с лятната прическа, че лесно се поддържа.Николай вече е така.А направо шапка ти свалям колко си идейна. aplodismenti Аз лично най-вероятно не бих се навила да го правя.Затова се радвам, че все още може да внесем торта в градината.И това с клоуна и то е супер.На мен не би ми дошло на ум.
Пете, дано Лили да се размине с болестта, че да не накачи и Тошко. celuvki
Честит ни празник и на труда.Ха ха ха аз все още съм на работа и се трудя.Весели празници, момичета.


Бебе Стилиан
Раждане: 21.05.2009г.3930гр.53см.
Изписване: 25.05.2009г.3680гр.53см.
22.06.2009г.5010гр.56см.
21.07.2009г.6650гр.60,5см.
20.08.2009г.7670гр.63,5см.
25.09.2009г.9030гр.68см.
29.10.2009г.9820гр.69,5см.
24.11.2009г.10200гр.72,5см.
22.12.2009г.10980гр.74см.
21.01.2010г.11320гр.75,5см.
23.02.2010г.12060гр.76,5см.
30.03.2010г.12880гр.78,5см.
22.04.2010г.13000гр.80см.
01.06.2010г.13500гр.83см.
26.08.2010г.14500гр.86см.
12.04.2011г.16000гр.92см.
11.11.2011г.18500гр.102см.
04.06.2012г.20000гр.107см.

Re: За Новата година усмихни се, за лятната ни среща подготви се! (родени май, юни, юли, август 2009 г.)
Изпратено: petia75 (IP регистриран)
Дата: 1 May, 2013 16:37

Да драсна два реда много набързо.Радвам се че повечето от нас се вписаха, така да се каже пред празнично.Аз тези дни започнах да чистя доста основно и днес вече приключих.Доста се уморих, но пък сега съм доволна.Дано само се задържи за по дълго време.Да ви се оплача-качила съм 6кг.Онези дето миналото лято ги смъкнах, сега пак съм ги качила.вече съм 60кг. Едвам си закопчавам копчето на панталона.Ужас.От днес започвам вече повече упражнения и малко ще огранича хляба.пусти глад дето ме гони, че и за сладко.Нели направо ти завиждам за постоянството.пу-пу да не ти е уроки.Да бяхме в един град, че да ходим заедно.Аз така се стимулирам, когато ходя с някой.
Аз утре ще боядисвам яйцата, в петък сме канени на два Р.Д.,единия пред обед, а другия след обяд.След това ще отида до село.Там майка се е захванала да подрежда, че всичко е прашасало и тревясало.Нали никой не живее там.Та се уредих, къде да ходя,на 4-5 май.На 6 пък сме канени на още един Р.Д. на едно друго детенце.Иначе повечето ми приятелки са със семействата си и ще ходят на някъде и на мен не ми е удобно да се натрапвам.
Лили много бързо да се оправя, че да си е здравичка.А и малък Тошко да не се зарази.
ДЕТКА много се радвам, че най-после се вписа.А за прегледа-не пропускай.
МАРИНЧЕ страхотна си.Много хубави идей си намираш.С нетърпение ще гледам снимките.
ДЕСИ честито ти дипломиране и на срещата ще почерпиш.
ПОЛИ и аз като Мими ти казвам, че по малко натоварване ще имаш, с по-малко гости.А Мина си расте,голяма ни е вече момичето.
МИМИ ама много ми се иска да я видим малката на живо.Как не можеш да доведеш мъж ти поне веднъж на срещата, ще видиш, как на него така ще му хареса, че като повечето мъже, ще иска и следващите години да идва.
НЕЛИ колко успя да свалиш до момента?ехх що не бяхме от един град ..Целувки на Валко.
Къде отидоха и другите мами,Деси,Бубето и другите да не изброявам, че да пропусна.Хайде ще чакам да пишете, че да има, какво да прочитам.

род:3050гр.-49см.

Re: За Новата година усмихни се, за лятната ни среща подготви се! (родени май, юни, юли, август 2009 г.)
Изпратено: Poli78 (IP регистриран)
Дата: 1 May, 2013 17:23

Привет и честит празник на трудещите се!
При нас всичко е в рамките на нормалното. Бяхме на разходка, после се прибрахме и поошетахме малко и сега чакаме първата група гости, които вече трябва да пристигат. Те ще се на хотел, у нас само за вечеря ще ги срещнем. И до хотела трябва да ги ескортираме.
Мина спа навън, после я кърмих и сега пак спи. По този повод, Пете, аз продължавам да я кърмя и това й е основната храна, но вече е на 6 месеца и трябва да се захранва. Иначе аз си пия лекарствата, които на няколко места пише, че са безопасни, надявам се да не й навредят по никакъв начин.
Бобо е голямо мрънкало. Като излезем, почва да изнудва за играчки и не се търпи. Като китайска капка е - докато е получи своето, не ни оставя на мира. И днес беше така - два часа не спря на се цупи и да хленчи за списание с количка. Накрая го купихме, ама що не го купихме в началото, че да не ни надува главите. Хапнахме на чаршията, направихме си снимки (имам нов профил във фейса) и се прибрахме.
Лилето да се оправя. Пете, Тодор ще разгледа този сиайт, той се интересува от разни такива неща. Не че се е захванал с търговия, ама знае ли човек.
Пете, ето че ти се е отворило пътуване. Хубаво да си изкарате.
Дете, ти направо ни отстрами в деня на труда.
И аз утре ще вопцам яйцата, че вдругиден чакам втората партида гости, които вече ще са с преспиване у дома и то две вечери, а след това пък заедно ще ходим в Сплит.
До скоро и приятно да си изкарате почвините и празничните дни. Аз сигурно пак ще се впиша, ама да си кажа.

Борис
Роден на 09.06.2009 г.- 3200 г, 49 см
На 04.06.2010 г. - 10 580 г, 77 см
На 30.05.2011 г. - 13 000 г, 88 см

Мина
Родена на 23.10.2012 г. - 3800 г, 53 см
На 25.10.2013 г. 9200 г 74 см


Re: За Новата година усмихни се, за лятната ни среща подготви се! (родени май, юни, юли, август 2009 г.)
Изпратено: bubole4ka_pr (IP регистриран)
Дата: 2 May, 2013 10:23

Здравейте маменца.
Ето ме след поредица от напрегнати дни,най-накрая малко спокойствие.
Аз се разболях,сериозно и според лекарката ми основната причина е свръх преумора.Вярвам и.Вече една седмица съм със силно възаплено гърло,болящи уши ,глава и куп гадории.Ангината май ще ми се размине,но аз вече няколко дни се пазя.Днес даже свекърва ми взе децата,да боядисват яйца.Мъж ми замина по пещерите и аз сега се въртя из апартамента и се чудя кое е с приоритет.
Нали днес е последния ден в който може да се шета.Утре недейте,грехота е.Аз с децата ще ходя на църква и ще им одисвам на акъла.
МОмичета не съм ви чела,но сега ще имам възможност,така,че по късно ще се включя.
Целувки

[galeria.biberonbg.com]

Re: За Новата година усмихни се, за лятната ни среща подготви се! (родени май, юни, юли, август 2009 г.)
Изпратено: maripet (IP регистриран)
Дата: 2 May, 2013 18:05

Привет

Минавам да ви почерпя виртуално с днешния ни празник. Днес с мъжа ми имаме годишнина от сватбата. Цели 4 годинкиsmiling smiley

Почерпете по един коктейл за разхлажданеsmiling smiley)

раждане 10.06.09г.-тегло 3000гр. и 49см
изписване 13.06.09г.-тегло 2760 и 49см
к-ия 09.12.2010г.-тегло 12000 и 82см.
к-ия 11.03.2011г.-тегло 12700 и 86см.

Re: За Новата година усмихни се, за лятната ни среща подготви се! (родени май, юни, юли, август 2009 г.)
Изпратено: Poli78 (IP регистриран)
Дата: 2 May, 2013 22:30

Честита годишнина, Маринче! Много семейно щастие ви желая!

Борис
Роден на 09.06.2009 г.- 3200 г, 49 см
На 04.06.2010 г. - 10 580 г, 77 см
На 30.05.2011 г. - 13 000 г, 88 см

Мина
Родена на 23.10.2012 г. - 3800 г, 53 см
На 25.10.2013 г. 9200 г 74 см


Re: За Новата година усмихни се, за лятната ни среща подготви се! (родени май, юни, юли, август 2009 г.)
Изпратено: mimi_76 (IP регистриран)
Дата: 2 May, 2013 23:24

Честита годишнина, Маринче - още дълги години да празнувате рамо до рамо smiling smiley
Бубе, динамичният живот си каза думата - давай го по-леко и бързо да се оправяш.
Поли, не се преуморявай и ти - пази се, че много гости на главата ти май. Това с мрънкането ми е мнооооооого познато smiling smiley
Пете, хубаво е, че си запълнила програмата - доста рожденни дни ви чакат, поне Мими ще е доволна smiling smiley
Ние днес водихме децата на гора. Стели от сутринта се оплака, че я боли гърло. Имаше и лека т. Там обаче беше доста умърлушена и тиха - нетипично за нея. По едно време взе да мрънка, че коремчето я боли. Отказваше да яде и само прилягваше и мълчеше. После пак взе да вдига т. - дадох и отново Нурофен и решихме да се прибираме. Минахме през бърза помощ да я прегледат и изпишат нещо, че нашият доки взе да не си вдига телефона през почивните дни. От всичкото прекарано време в кабинета на дежурният лекар и прегледа единствено гърлото - не си направи труда да я прослуша или нещо друго. Изписа и оспамокс и пробиотик. Давам и противотемпературни, но като се прибрахме повърна - то нямаше какво, но все пак. И преди 5 мин. както си спеше я чух, че изплака отидох и тя отново повърна. Сега и сложих свещичка против повръщане и ще видим каква нощ ме очаква. Дано утре вече е по-добре, че ми омръзна...
Хайде спокойна вечер на всички. Ние днес не успяхме да боядисваме яйца, това ще стане в събота вече smiling smiley
Re: За Новата година усмихни се, за лятната ни среща подготви се! (родени май, юни, юли, август 2009 г.)
Изпратено: petia75 (IP регистриран)
Дата: 3 May, 2013 08:01

Добро утро момичета, да се разпиша, докато мога, че на село няма да имам възможност.
МАРИНЧЕ честита ти годищнина.Все така заедно и влюбени да сте.Много далги години семеен живот ви пожелавам.Една сестричка на Сами.
ПОЛИ не се притеснявай.То и Мими е същата.Не се прибираме без да сме купили нещо.Направо е ужас.Вече талкова неща сме взели, че нямам място в кашона и.
МИМИ много бързо да се оправя малката буболечка.Целувки и пращаме и дано е нещо за 2 дни.Да може да си прекара добре почивните дни.Пък и ти разбирасе.
БУБЕ давайго малко по-бавно,не се преуморявай.Моля те пази се.С твоя талант, ми се ще после да покажеш снимки на рисуваните ти яйца.
Хайде мами отивам да събуждам Мими, че кучето си чака.Ще ви пиша пак след велик ден.А до тогава-Весели празници и само хубави работи да ви се случват.

род:3050гр.-49см.

Re: За Новата година усмихни се, за лятната ни среща подготви се! (родени май, юни, юли, август 2009 г.)
Изпратено: detka_77 (IP регистриран)
Дата: 3 May, 2013 09:37

Добро утро и от мен. smiling smiley
Аз не пиша, не пиша, че като почна...
Пете, хубаво да си изкарате на село.Поне компания ще си имате.
Мими, как е Стели?Може и тя като Тити да кара вирусче.Не бързай с антибиотика.Стилиан и той ми вдигна единия ден температура, ама повръщането и болките в корема отшумяха значително бързичко.
Маринка, честита годишнина и от мен.Семеен уют и топлина ви желая, пък защо не и едно момиченце, ако искате. smiling smiley
Бубе, стягай се, че като гледам пак колко ангажименти ти лежат на плещите, нямаш време за болести. kiss
Поли, как е при вас.Сигурно лудницата е на ниво.Нищо, важното е, че е интересно. smiling smiley
Муши, преместихте ли се?Вече от новото жилище ли ще пишеш?И да пуснеш някоя снимка от новия дом.
Ние вчера с мъжо му дръпнахме здрав мързел.По-точно той де.Аз все имах какво да правя.Пусках перални, сменях нашето спално бельо, на Стилиан и почти цял ден въртях пералнята/то пералня да не си в нашата къща/.Хубавото беше, че не готвих и всеки се спасяваше поеденично.Е, това не пречеше на Николай да ме пита:какво ще ядем? grinning smiley От както е напекло и времето се стопли все по-често ми налитат мисли за моренце.Така ми се ходииии.Ама преди това има все приятни занимания.Днес брат ми е рожденик.После моя рд, после на Тити и после нашата среща.Хубави неща предстоят, само да сме здрави и да им се радваме.Айде спирам, днес съм работеща и ще хвърлям по едно око насам. ezik


Бебе Стилиан
Раждане: 21.05.2009г.3930гр.53см.
Изписване: 25.05.2009г.3680гр.53см.
22.06.2009г.5010гр.56см.
21.07.2009г.6650гр.60,5см.
20.08.2009г.7670гр.63,5см.
25.09.2009г.9030гр.68см.
29.10.2009г.9820гр.69,5см.
24.11.2009г.10200гр.72,5см.
22.12.2009г.10980гр.74см.
21.01.2010г.11320гр.75,5см.
23.02.2010г.12060гр.76,5см.
30.03.2010г.12880гр.78,5см.
22.04.2010г.13000гр.80см.
01.06.2010г.13500гр.83см.
26.08.2010г.14500гр.86см.
12.04.2011г.16000гр.92см.
11.11.2011г.18500гр.102см.
04.06.2012г.20000гр.107см.

Re: За Новата година усмихни се, за лятната ни среща подготви се! (родени май, юни, юли, август 2009 г.)
Изпратено: nellita82 (IP регистриран)
Дата: 3 May, 2013 15:37

Добър ден и от мен!

Минавам да ви видя докато домашните спят и спокойствието царува вкъщи winking smiley

Бубе, изтощението води до много проблеми, така че, вземи се в ръце, обърни си внимание и си дай време за почивка.
Поли, новата ти профилна снимка във фейса е чудесна. Носи мноооого настроение. Относно мрънкането, явно при всички деца е така. Аз си мисля, че моето води първенството, но се успокоявам, че ще е само временно.
Мими, как е Стели днес? Явно нов вирус ви нападна, но дано този път мине бързо.
Маринче, честита да ви е годишнината. Много топлина и семеен уют ви желая. За сестричката си знаеш! dar
Пете, и ти нареди гостуванията по празниците. Браво! А се беше притеснила, че ще си сама. Целувки на Мими. В отговор на въпроса ти за резултатите от фитнеса - не са огромни, но са видими. Като кг съм свалила почти едно няма нищо, но обиколката на Д-то намаля и отново имам талия. Е, втория етаж се губи, но няма да плача,я. Важното е, че се чувставам добре и се опитвам в залата да си оставя негативните емоции. Аз ходя сама, оставям си телефона в съблекалнията и час - час и половина изключвам от заобикалящия ме свят. Препоръчвам ти го!
Муши, до къде стигнахте с преместването? СИгурна съм, че е голяма емоция около вас. Дано сте здравички и скоро да побликуваш снимки от новото семейно гнездо.

Ние имахме гости тези дни. Нашите дойдоха във вторник и днес си тръгнаха. Свършихме доста работа на село. Вальо се забавлява с баба си и дядо си. За съжаление и Валката го тормози някакво вирусче, но се надявам да го пребори с хомеопатия и да е здрав за празника.
Утре ще боядисвам яйца и ще приготвям великденското агънце. Ще се събираме с кумувете в неделя. Понеделник почивка и от вторник отново работа.

Ако не успея да се включа до неделя, ви пожелавам да сте здрави, усмихнати и позитивни! Весели празници!


[url=[/url]

Бебе Валентин се роди на 21.07.2009 година с тегло 3700 гр и ръст 55 см.
Изписване: 25.07.2009 г - 3580 гр и 55 см

На 1 годинка - 10000 гр и 77 см
На 1 година и 3 месеца - 11500 гр и 80 см
На 1 година и 6 месеца - 12490 гр и 83 см
На 1 година и 9 месеца - 13135 гр и 85 см
На 2 години - 13200 гр и 89 см
На 3 години - 15400 гр и 94 см
На 3 г и 9 м - 16700 гр и 103 см

Re: За Новата година усмихни се, за лятната ни среща подготви се! (родени май, юни, юли, август 2009 г.)
Изпратено: mimi_76 (IP регистриран)
Дата: 3 May, 2013 16:51

Здравейте. Стели днес е по-добре. Оплакванията от гърлото не спряха, но поне няма т., явно АБ и е подействал вече. Днес е голямо мрънкало. Снощи 3 пъти повръща, вдигах я да се преоблича, сменях чаршафи, в 4.00 часа пак я вдигах за АБ и днес е нетърпима. Водихме ги преди обяд до центъра за защита на животните. Голяма жега беше, добре, че имаше дървета та се прикривахме по сянката. Сега дребните още спят, а аз през това време сготвих. Чакам ги да стават и ще ходим на вън да играят. Приятен ден на всички smiling smileyRe: За Новата година усмихни се, за лятната ни среща подготви се! (родени май, юни, юли, август 2009 г.)
Изпратено: Poli78 (IP регистриран)
Дата: 3 May, 2013 17:27

Здравейте и от нас,
Ние чакаме втората партида гости. Още не съм измислила вечерята - нали трябва да е постно днес, сигурно нещо с картофи ще направя. За утре е ясно - агнешко с дроб сарма - един ден по-рано от Великден, но на самия празник ще сме на път.
Мина нещо закъса с акането - оризовите каши не й понесоха. Ама и аз сглупих, реших да експериментирам с оризова, макар че на Бобо не съм давала такава, а просена. Както и да е, взела съм сироп с лактулоза и ако не се прокара сама, ще й дам.
Мими, да ти оздравява момичето.
Дете, права си - много хубави емоции предстоят и това е най-важното.
Пете, тръгнахте ли вече за село?
Нели, и вие посрещате гости. Браво за фитнеса. Ние с хазяйката се каним да ходим на зумба, ама не е ясно кога и как. Тодор не иска да остава сам с двете деца, защото не може да се оправи.
Пожелавам ви хубави празници, защото не знам покрай гостите и пътуването кога ще се впиша отново. Муши ще празнува Великден в нов дом, това е страхотно!

Борис
Роден на 09.06.2009 г.- 3200 г, 49 см
На 04.06.2010 г. - 10 580 г, 77 см
На 30.05.2011 г. - 13 000 г, 88 см

Мина
Родена на 23.10.2012 г. - 3800 г, 53 см
На 25.10.2013 г. 9200 г 74 см


Re: За Новата година усмихни се, за лятната ни среща подготви се! (родени май, юни, юли, август 2009 г.)
Изпратено: detka_77 (IP регистриран)
Дата: 3 May, 2013 18:51

Поли, само да се включа за зумбата, моята снаха ходи и е очарована.Тя не обича фитнеса, че и е скучно, ама каза, че на зумба ходи с огромно удоволствие.И аз уж се бях навила, ама ...
Мими, жалко е не сте се разминали с АБ, нищо важното е детето да е ок.
Нели, браво на теб, щом вече имаш и видими резултати.
Аз ви казвам чао за днес, че отиваме на рд на брат ми.Той няма да го празнува, че е 40-годишнина, ама сме му взели една икона с Николай и ще му я поднесем.Пък идем ли до тях, няма начин да не пием по едно. grinning smiley


Бебе Стилиан
Раждане: 21.05.2009г.3930гр.53см.
Изписване: 25.05.2009г.3680гр.53см.
22.06.2009г.5010гр.56см.
21.07.2009г.6650гр.60,5см.
20.08.2009г.7670гр.63,5см.
25.09.2009г.9030гр.68см.
29.10.2009г.9820гр.69,5см.
24.11.2009г.10200гр.72,5см.
22.12.2009г.10980гр.74см.
21.01.2010г.11320гр.75,5см.
23.02.2010г.12060гр.76,5см.
30.03.2010г.12880гр.78,5см.
22.04.2010г.13000гр.80см.
01.06.2010г.13500гр.83см.
26.08.2010г.14500гр.86см.
12.04.2011г.16000гр.92см.
11.11.2011г.18500гр.102см.
04.06.2012г.20000гр.107см.

Re: За Новата година усмихни се, за лятната ни среща подготви се! (родени май, юни, юли, август 2009 г.)
Изпратено: detka_77 (IP регистриран)
Дата: 4 May, 2013 22:46

Здравейте,
констатирах, че само аз съм в цялата биба.Ама така е, всички са семейному, а аз като съм на работа къде пак да ровя...Снощи пихме по две, три уискита за здраве на брат ми и се прибрахме.Днес боядисах яйцата, готвих, уф край няма.Сутринта като се прибера си отиваме на вилата.Там ще се събираме на семеен обяд и ще си вземем детето.Стига толкова ваканция, във вторник е на градина, а преди това в понеделник, сме на гости на свекъра на другото село.Айде разказах ви набързо каква е план програмата.Бебе Стилиан
Раждане: 21.05.2009г.3930гр.53см.
Изписване: 25.05.2009г.3680гр.53см.
22.06.2009г.5010гр.56см.
21.07.2009г.6650гр.60,5см.
20.08.2009г.7670гр.63,5см.
25.09.2009г.9030гр.68см.
29.10.2009г.9820гр.69,5см.
24.11.2009г.10200гр.72,5см.
22.12.2009г.10980гр.74см.
21.01.2010г.11320гр.75,5см.
23.02.2010г.12060гр.76,5см.
30.03.2010г.12880гр.78,5см.
22.04.2010г.13000гр.80см.
01.06.2010г.13500гр.83см.
26.08.2010г.14500гр.86см.
12.04.2011г.16000гр.92см.
11.11.2011г.18500гр.102см.
04.06.2012г.20000гр.107см.

Re: За Новата година усмихни се, за лятната ни среща подготви се! (родени май, юни, юли, август 2009 г.)
Изпратено: detka_77 (IP регистриран)
Дата: 5 May, 2013 06:57

Христос Возкресе!
Нека отворим сърцата си към по-добро!
Хубави празници ви желая, момичета!И ние след малко се отправяме към вилата. cvete


Бебе Стилиан
Раждане: 21.05.2009г.3930гр.53см.
Изписване: 25.05.2009г.3680гр.53см.
22.06.2009г.5010гр.56см.
21.07.2009г.6650гр.60,5см.
20.08.2009г.7670гр.63,5см.
25.09.2009г.9030гр.68см.
29.10.2009г.9820гр.69,5см.
24.11.2009г.10200гр.72,5см.
22.12.2009г.10980гр.74см.
21.01.2010г.11320гр.75,5см.
23.02.2010г.12060гр.76,5см.
30.03.2010г.12880гр.78,5см.
22.04.2010г.13000гр.80см.
01.06.2010г.13500гр.83см.
26.08.2010г.14500гр.86см.
12.04.2011г.16000гр.92см.
11.11.2011г.18500гр.102см.
04.06.2012г.20000гр.107см.

Re: За Новата година усмихни се, за лятната ни среща подготви се! (родени май, юни, юли, август 2009 г.)
Изпратено: mimi_76 (IP регистриран)
Дата: 5 May, 2013 16:24

Христос Воскресе smiling smiley Честит празник!Страници:  <<Първа страница...1112131415161718192021>>
Страница:20 от 21


Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.