Привет!
И днес децата са разпределени всяко по направлението си

, а аз се вихря сама вкъщи. Вчера бях доста притеснена за Божи, в какво състочние ще си го вземем от ясла, защото не го заведох мн. здрав, а то какво се получи - прибрахме си го по-здрав, отколкото го заведохме.

Явно яслата му понася мн. добре.

Днес ще имат снимки за сайта на градината, та поиздокарах и двамата бандити с нови блузки. Ани дори позволи панделки да й сложа, въпреки че като цяло не е мн. по тази част.
Като ги оставихме децата в градината, ходих да напазарувам. Харесах едни коледни стикери за прозорци и огледала в Лидл, купих и дори вече съм залепила по-големите.

Няколко мънички оставих за Ани, че сигурно ще иска и тя да залепи. Взех им и от коледните календари с шоколадовите бонбони - по един за всеки ден от началото на декември до идването на дядо Коледа.

И миналата година бяхме взели, но тогава само за Ани, че Божи беше мн. малък за подобни лакомства, и определено й хареса всеки ден да бъде изненадвана с бонбон с различна форма
След пазаруването минах и през личната, за да си заверя медицинско за подмяна на шофьорската ми книжка, че изтече, а нали имам намерение да се хвана да изкарам опреснителен курс и да подкарвам колата, че без кола - трудноооооо... Не съм карала от 10 години почти, че да видим - шъ ли съ справя?!...

Утре ще ходя до Районното да подам документите. От личната взех и направление за Тони за приемане в болница, че др. седмица ще влезе за 3 дни, за да му направят изследване на дебелото черво. Две години минаха от операцията, а и последната седмица се засилиха някои оплаквания... Хирургът му смята, че става дума само за хемороиди, но му е казал, че е добре все пак да си направи и въпросното изследване. Така че, др. седмица ще се наложи да полежи малко в болницата. Но преди това - в събота, ще празнуваме рождения му ден.
Сега съм сложила разнии неща да се готвят. После трябва и да поизчистя, че, не знам при вас как е, но у нас децата успяват да изцапат за нула време.
Маринче, браво на Сами, че така бързо се подобрява. Дано след ден-два да няма вече и следа от обрива и да започне да се храни нормално. Неприятно е, че колата пак е пострадала, но добре, че е малко и, най-важното - че мъжа ти е добре.
Поли, хубаво е, че отново си имаш помощница. Браво за напредването в курса.

Аз пък моя го приключих още миналия месец, а вчера си взех и сертификата.

Използвах, че се видях свободна за първи път от мн. време насам, и свърших и тази работа.
До скоро, момичета! ХУбав ден!
Ани
раждане - 02.07.2009 г.- 3 200 гр./49 см.
изписване - 05.07.2009 г. - 3 000 гр./49 см.
на 1 годинка - 8 980 гр./73 см.
на 2 годинки - 11 850 гр./ 85,5 см.
Божидар
раждане - 13.10.2011 г. - 3 300 гр./50 см.
изписване - 16.10.2011 г. - 3 200 гр./50 см.
на 1 годинка - 11.10.2012 г. - 9 580 гр./74 см.
на 1 г. и 3 м. без 9 дни - 04.01.2013 г. - 11 050 гр./77 см.
на 1 г. и 6 мес. - 13.04.2013 г. - 12 050 гр./ 81 см.