Детство : © Български Бебе Център
мята си главата??????????
Изпратено: hrisi77 (IP регистриран)
Дата: 30 March, 2006 19:41

Момичета,моля ви,кажете,на някой да му се е случвало подобно нещо????От няколко дни синът ми ходи,ходи и започва да си мята главата няколко пъти.И като е легнал,пак го прави.Все едно иска да махне несто от главата си.Ох,много съм притеснена.Спомням си,че едно време имахме куче,което правеше така,и имаше някакво заболяване.Не знам дали има нещо общо,но ще се пръсна от притеснение.Благодаря ви предварително.

Re: мята си главата??????????
Изпратено: nedina (IP регистриран)
Дата: 30 March, 2006 20:09

Аз май преди бях чела притесненията и на друга мама по въпроса. Напоследък и моя прави така и страшно се забавлява - отдавам го на факта, че е "открил", че има глава. Даже нарочно аз почвам да правя такива движения с главата и той след мене и настъпва голям смях. Уффф ама ти ме хвърли в размисъл...

Re: мята си главата??????????
Изпратено: mai4o (IP регистриран)
Дата: 30 March, 2006 20:35

Наистина да не би да си е измислил някъква игра.Жоро преди време мигаше с очите все едно има тикове.Като говорих с педито то ми каза,че просто е открил какво може да прави с очите си.По същия начин имахме и период в който си дърпаше постоянно ушите и ходеше със затворени очи.Ако се притесняваш,чак толкова направи консултация с лекър.

Re: мята си главата??????????
Изпратено: Анелия (IP регистриран)
Дата: 30 March, 2006 21:58

Арман все си блъска главата. Понякога в стената, много често в нашите глави (как болииии sad smiley ). Сигурно и вие си играете така.

Член на сдружение "Български бебе център"

Re: мята си главата??????????
Изпратено: Donika (IP регистриран)
Дата: 30 March, 2006 22:09

навремето и Данито ме притесняваше по подобен начин. Мъжът ми ми се смееше, че се притеснявам: "Не може ли да си мърда детето главата". Мина му това желание и вече не го прави. smiling smiley Явно, като виждат, че им обръщаш внимание, го правят още повече, сладурите. smiling smiley

www.bg-mamma.com www.bg-mamma.com

Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства!

Re: мята си главата??????????
Изпратено: lorys (IP регистриран)
Дата: 31 March, 2006 09:53

здравей мила ,
това което прави моя Никола е да си бие главата в дивана , както си седи на дивана и започва едно биене на главата в облегалката и клатушкане напред-надзад ,много се притесних в началото и това продължава месеци ,успокоих се ,когато видях на приятелката ми детенцето да го прави абсолютно сэщото движение

така,че мисля си това е абсолютно временно негово си движение , което с времето ще забрави

Член на сдружение "Български бебе център"

Wnimanie!!!! Warning!!!! Achtung!!!
Моля, вземете под внимание, че мнението в този пост е възможно частично или напълно да не отговаря на изискванията, ценностната система и всичко, в което са вярвали някои изтъкнати членове на форума.

Re: мята си главата??????????
Изпратено: ravena (IP регистриран)
Дата: 31 March, 2006 10:04

Наистина децата правят какво ли не, осъзнавайки тялото си! Моята госпожичка пък още като беше на няколко месеца, поемаше дълбоко въздух, надуваше си корема и си го наблюдаваше. Като я видех с такъв надут корем, много се шашках. И на мен лекар ми обясни, че така постепенно осъзнават какво могат да правят с тялото си.
Не се притеснявай!

Re: мята си главата??????????
Изпратено: oli (IP регистриран)
Дата: 31 March, 2006 10:14

и щерката така правеше и аз се бях наплашила-помислих,че нещо не е наред детето-хи хи!!!ще отмине!!!наистина е много стряскащо!!!

Re: мята си главата??????????
Изпратено: hrisi77 (IP регистриран)
Дата: 31 March, 2006 22:28

Момичета,днес го заведох при GP-то и се надявах да ми даде талон за уши-нос-гърло,но той каза,че не е необходимо,видя му гърлото и каза,че нишо му няма.Копира някого и после се досетих,че в момента върви реклама на vodafone-mtel по телевизията.Там има нещо подобно.Благодаря на всички,които ме подкрепиха и успокоиха в този труден момент.От сърце.

Re: мята си главата??????????
Изпратено: mamasteli (IP регистриран)
Дата: 31 March, 2006 23:19

Или копира някого или е видял , че ви прави впечатление с действията си и за това ги повтаря.Така се чувства център на внимание.Но GP-то по принцип трябваше да прегледа и ушичките , а не само гърлото.Имат си специално уредче.

Re: мята си главата??????????
Изпратено: hrisi77 (IP регистриран)
Дата: 1 April, 2006 22:12

за съжаление не ни прегледа,а само ги пипна.

мятането на главата
Изпратено: blackmamba (IP регистриран)
Дата: 9 March, 2015 20:20

здравейте момичета! съвсем нова съм и в блога и като майка... та по темата с мятането на главата, искам да попитам, дали някоя от вас е забелязала, след този период дали бебето / детето не е пролазило, проходило или не му е избил зъб...?!? това някой майки сме голяма паника! както казва народа: това, което си мисли майката, по добре да ти се случи каквото ти мислят комшиите.Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.