Детство : © Български Бебе Център
Страници:  <<123456789>>
Страница:7 от 9
Re: Майско-Юнски хлапета[11], 2006
Изпратено: mil-kiko (IP регистриран)
Дата: 8 July, 2009 01:47

Здравейте на всички.Отдавна не съм писала.Виждам,че някои мами ще гушкат скоро бебенца,леко бременнеене и много положителни емоции.
Синът ми след няколко дни излиза във ваканция и нямам много идеи как ще минават дните.На него ще му липсват игрите с децата от яслата.Сестричката му е малка и нямат много общи игри,така,че ще сме повече на вън по площадките стига времето да е хубаво.Ваканцията е само шес седмици и пак на училище.За съжаление тази година няма да пътуваме за България.Ще си направим кратки пътувания за два три дни при роднини на близо.
В последно време той не се храни добре.В неделя имаше темперетура,днес пак та се съмнявам за шарка варицела,постояно го наблюдавам.
Това е на кратко от нас лека вечер.
Re: Майско-Юнски хлапета[11], 2006
Изпратено: mil-kiko (IP регистриран)
Дата: 30 July, 2009 23:31

Здравейте на всички!
Как са децата?Къде и как отпочинахте?
Поздравиsmiling smiley
Re: Майско-Юнски хлапета[11], 2006
Изпратено: Rumina (IP регистриран)
Дата: 1 August, 2009 17:47

Здравейте на всички!
Как сте? Ходихте ли на почивка някъде?
Ние на моренце! Ади е станал много лош и направо не се издържа вече- тръшка се реве за най малкото нещо...
вашите дечица как са?


Re: Майско-Юнски хлапета[11], 2006
Изпратено: zori85 (IP регистриран)
Дата: 1 August, 2009 21:36

Здравейте!
Ние ще ходим до Варна за 2 дни тая седмица ,малко по работа но ще съчетаем полезното с приятното и ще заведем мони на плаж, че досега не е виждал море.дано да му хареса и всичко да е ок.
От днес 1 месец сме във ваканция от градината .
Руми с ревовете и непослушанието все едно разправяш за момчил smiling bouncing smiley тук от 1 седмица ко му стана .. реве за най малкото..викам му спри се и ми кажи какво искаш.или пък отида до др стая аз или татко му и той реве за нас.Като беше бебе не е ревал така ..какво му стана незнам..може би някаква криза ще е ..но дано отмине бързо
Приятен уйкенд!


Re: Майско-Юнски хлапета[11], 2006
Изпратено: Светлина (IP регистриран)
Дата: 4 August, 2009 18:23

Охо темата се пораздвижила grinning smiley
Та така здравейте и от мен.
Ние сме много добре,но отложихме почивката заради бременноста и ремонти,догодина ще си починем двойно.grinning smiley Ния беше при баба си замалко,преди няколко дни си я взех,че много ми домъчня. sad smiley
Тя много се вълнува,че ще става кака. grinning smiley

Само се чудя,защо нашата темичка не е много посещавана?
Хайде целувки от мен


Lilypie First Birthday tickers
<

Re: Майско-Юнски хлапета[11], 2006
Изпратено: stelavp (IP регистриран)
Дата: 5 August, 2009 21:41

Ние бяхме на Рибарица без деца. Те на село при бабите. Целувки и от мен

Re: Майско-Юнски хлапета[11], 2006
Изпратено: Merinikc (IP регистриран)
Дата: 6 August, 2009 10:22

Приветче и то нас smiling smiley
Гледам че малките сладурковци все по-непослушни стават grinning smiley само да ви кажа аз за какво става на въпрос...
Не се оплаквайте момичета има о по-зле я си го представете по 2 grinning smiley lud smqh grinning smiley
Аз да ги наколадая моите освен че са непослуши и правят всевъзможни бели.....ПСУВАТ като каруцари :be а най-интересното че никой у дома не псува.Незнам какво им е толкова интересно но това е направо абсурдно все едно съм ги учила специално да псуват,грозна работа,кой знае кво ще си помислят хоратаsad smiley
Не им обръщам внимание понякога обяснявам че само лошите деца говорят такива неща те се съгласяват и след малко пак,надявам се да е период

ОНия ден така яко изложили майка ми че :be били в магазин нещо им е купувала видяла ги някаква позната и нашите като почнали п**ка,и така си повтаряли през цялото време,да се смея ли да плача ли,незнам как да подходя вече

Другото което ме притеснява малко е че Плами нещо започна за заеква,не е постоянно но се случва на началото на изречението ,незнам защо така,не може да си сформира изречението ли бърза ли като говори но се получава нещо от рода на"к-къ-къ-къде е тати мамо"само първата думичка и не винаги но е доста забелижимоsad smiley
На логопед ли да го водя незнам

Lilypie Kids Birthday tickers

Re: Майско-Юнски хлапета[11], 2006
Изпратено: Rumina (IP регистриран)
Дата: 6 August, 2009 12:56

Meри, незнам дали е за притеснение, но и Ади понякога повтаря Как как как как да стгна до там например. Но по цяла дума повтаря а не сричка. освен да си говориш с лекаря или на логопед или психолог - незнам!
А и ние ги научихме псувните. На морето като бяхме седнал си в басейна и като навиква и псува и всяка втора дума му е пустиняк. Умряхм ут срам а хората покрай нас се хилят!Сега му говорим, че няма да го вземат в детската градинка, понеже сега сме отпуска а той милият много му се ходи и постоянно казва няма повече да говоря глупости и след малко пак.


Re: Майско-Юнски хлапета[11], 2006
Изпратено: mil-kiko (IP регистриран)
Дата: 17 August, 2009 00:49

Здравейте.
Мери дано не е нещо сериозно.имам племеник,който заекваше,но при него се получи от силна емоция стрес.Като малък преживя труден момент и му се отрази.Логопеда каза,че може сам да се овладява и така след години се оправи,като с течение на времето намаляваше значително.

Тази година се разминахме с почивката.Пътувахме из страната,но не повече от два дни.Нищо,догодина ще си наваксаме,живи и здрави,а и децата са малки за дълго пътуване.
Моят син също псува на английски.Научи го един познат,но аз му забраних и сега е забравил,сеща се от време на време.Преди няколко дни както си играе край мен и ,като изтриси 'секс'.Щях да падна.Поразпитах го от къде е чул тази дума и се оказа тв-то.Като готвя в кухнята той гледа детски,но си мести и каналите сам.Понякога виждам,че се заглежда по музикалните канали,сигурно от там е чул думичката.Иначе от другите канали нямаме и никога сме нямали.Днес пак се смях доста.излизаме на вън и слънцето се скри зад облак и той казва-"мамо слънцето истина''смях се с глас.Имаме много забавни случки,но в момента не мога де се сетя.Много е и палав,все нещо тропа,поправя си количките,барбори доста едно и също го повтаря сто пъти.
Re: Майско-Юнски хлапета[11], 2006
Изпратено: kery25 (IP регистриран)
Дата: 19 August, 2009 00:30

Здравейте,моми4ета.
Ние се прибрахме във Франсето.Пътя мина добре.Сами горе долу се адаптира бързо.Незнам как ще е с градината,от 1 септ.запо4ва.Ина4е много си се радва на игра4ките,нали цяло лято не ги е виждала.Много говори,все вси4ко знае и може сама.Запо4нахме да пишкаме на голямата тоалетна,но това понякога ме изнервя,защото иска и на обществени места,пък на мен ми е гадно и не и давам.
Мери,дано не е сериозно.Понякога и Сами от бързане повтаря.Но и аз знам,4е е от стресова ситуация.А и може,в стремежа си да се изкаже първа.Дано е само от бързане.Ние простотиите не успяхме да ги нау4им и слава Богу.Но о4аквам да нау4и френските.

Lilypie Maternity tickers

Re: Майско-Юнски хлапета[11], 2006
Изпратено: mil-kiko (IP регистриран)
Дата: 25 August, 2009 00:49

Здравейте.Синът ми след седмица трябва да е на училище,а мен ме е страх да го пусна заради свинския грип.Сега в момента се връщат всички от ваканция и кой знае какви болести си влачат с тях.Не знам какво да правя.
Вече сме без памперс,излизаме,спи без него,но когата опре въпроса за голямата нужда ходи и си взима памперс.За тоалетната неще и да чуе.Нещо и с яденето не му върви,все налита на сладки неща,а мен това ме вбесява.Опитвам се колкото може да го предпазвам от сладкото.
Re: Майско-Юнски хлапета[11], 2006
Изпратено: zori85 (IP регистриран)
Дата: 25 August, 2009 09:35

Здравейте и от нас!
Ние бяхме на моренце, на балкан и сега с нови сили сме готови за др седмица за градинка да почнем.
mil-kiko незнам мила какво да те посъветвам за училището.дано всичко е наред!
Ние преди 2 месеца махнахме всякакъв вид памперс,нощен,дневен.Всичко прави на гърнето,а ако сме на вън на двора на голямата тоалетна му слагам приставката и готово.
Но виж с храната...проблем ни е .Хляб яде в седмицата по 1/2 филийка и то с зор.Но не го и карам вече.като огладнее и сам си иска да яде.Правя му садвич ,яде отгоре филията я оставя.Яде като количество малко.Но пък е жилав,пръв в игрите,на едно място за 2 мин трядно да се задържи.Чудя се от къде тая сила като не се храни много.
За играчки-всичко е изпочупено,неумее да си ги пази .На двора с дядо му е пръв помощинк.Чука пирони хихих майсторят,вре се навсякъде.
Сега с нетърпение чакам да тръгне на градина че да опрая из нас че е бомба паднала,аз пребирам той разтура.
Хайде лек ден и целувки за дечицата!


Re: Майско-Юнски хлапета[11], 2006
Изпратено: mil-kiko (IP регистриран)
Дата: 25 August, 2009 14:43

Зори и нашия хубостник не яде много,От сандвича обира всичко коквото има м/у филийте и хляба го оставя.Единствено яде филийка намазана с маргарин и поръсена с шоколадови пръчици.За играчките и при нас е така,всички колички камиони са счупени,щял да ги носи в гаража на поправка не дава да ги хвърляме.
За детската градина и аз вече не знам ще видя как ще се развият нещата,дали ще има бум на заразени в училищата или всичко ще е наред.Много хора се завърнаха от ваканция и са заразени с грип.
Лек ден
Re: Майско-Юнски хлапета[11], 2006
Изпратено: kery25 (IP регистриран)
Дата: 25 August, 2009 15:13

Оф,и аз много се притеснявам за този грип.Тук по новините само за това говорят.Казаха,4е ще има ваксина,но от септември.Дано се разминем.

А за яденето,и ние сме така.Хляб по4ти не яде.Обира от горе салама.Само ориз,картофи,от време на време супа.Но като цяло и дай само шоколадови десерт4ета и корнфлейкс.Ина4е и тя е много жизнена,от къде имат тази сила не знам.Ние все още сме с нощен памп,но тя пие доста вода през ноща.
Много разхвърля,подрежда само,когато иска.Имаме куп малки боклу4та,дето не знам кога ще се наканя да ги изхвърля.Сега само изважда от шкафовете вси4ко и готви,мие,сервира,голяма домакиня smiling smiley

Lilypie Maternity tickers

Re: Майско-Юнски хлапета[11], 2006
Изпратено: Светлина (IP регистриран)
Дата: 5 September, 2009 17:24

Здравейте
Нямах време да прочета всичко , което сте изписали.Идвам да почерпя , родих второ момиченце - Майя.

Lilypie First Birthday tickers
<

Re: Майско-Юнски хлапета[11], 2006
Изпратено: zori85 (IP регистриран)
Дата: 5 September, 2009 21:40

Привет!
Светлина, честито миличка!Жива и здрава да е бебка,на тебе бързо въстановяване!


Re: Майско-Юнски хлапета[11], 2006
Изпратено: Rumina (IP регистриран)
Дата: 7 September, 2009 15:16

Светлина, да ти е живо и здраво детенцето!


Re: Майско-Юнски хлапета[11], 2006
Изпратено: Светлина (IP регистриран)
Дата: 16 September, 2009 13:21

Здравейте милички
Мерси за пожеланията.
Темата пак на задните страници , та едвам я намерих.
Ние май ще се откажем от градината,Ния много плаче и не иска да ходи и аз като я гледам така и не мога да я оставя.То се е видяло, че ще си се гледаме вкъщи.
Малко ми е трудно сега покрай бебето,но майка ми много помага.

Вие как сте ?
Какво ново ?

Lilypie First Birthday tickers
<

Re: Майско-Юнски хлапета[11], 2006
Изпратено: stelavp (IP регистриран)
Дата: 24 October, 2009 12:26

Нещо се загубихте. На 2-ра стр. сме.

Re: Майско-Юнски хлапета[11], 2006
Изпратено: 6okolad (IP регистриран)
Дата: 28 November, 2009 10:10

Посещава ли някое детенце извънкласни занимания,спорт или танци отделно от детската градина, че аз много искам да водя Алекс някъде да изразходва енергия, но не мога да намеря за момента

Lilypie 2nd Birthday Ticker

Страници:  <<123456789>>
Страница:7 от 9


Съжаляваме, само регистрирани потребители могат да пишат в този клуб.